İletişimsizlik, sıkıcı biri miyim?

Kocan seni sevmiyor ki sevdiğini nereden çıkardın
Birinin sizi sevip sevmediğini anlamak çok zor değil, anlaşılır her halden, ofluyor ben surat asınca telafi etmeye de çalışıyor, normalde uzun süredir böyleydi ben dün patladım ve uzattım, sevmese evliliğimi sürdürmezdim

Birinin sizi sevip sevmediğini anlamak çok zor değil, anlaşılır her halden, ofluyor ben surat asınca telafi etmeye de çalışıyor, normalde uzun süredir böyleydi ben dün patladım ve uzattım, sevmese evliliğimi sürdürmezdim
Dokunmandan hoşlanmıyor sarılırken seni itiyor sadece kendi istediğinde gelip öpüyor muhabbetinden sıkılıyor seni sıkıcı buluyor e demek ki kendine denk de görmüyor ama seviyor öyle mi
Neyse konudaki asıl problemi göremeden koca savunacak bir konu sahibini daha çekemeyeceğim

Peki evlenmeden önce ne konuşuodunuz?? Sadece geyik mi çeviriodunuz ya da ilanı aşklar falan mı?? Günlük hayatın rutini içinde her şey var..Yeri gelir geyik yaparsın yeri gelir yaşadığın sıkıntılı durumları paylaşır rahatlarsın.Aileyle de böyle arkadaşla da böyle.

Aşık olarak evlendik o bana geldi.evlenmeden önce böyle değildi saatlerce telefonda konuşurduk işleri rahattı kafası rahattı ama ben bu durumu onunla değil kendimle ilgiliymiş gibi yaşayıp çok üzülüyorum
Bence bi süre tek takıl
Sende konuşma
Bakalım nereye kadar gidecek

Peki evlenmeden önce ne konuşuodunuz?? Sadece geyik mi çeviriodunuz ya da ilanı aşklar falan mı?? Günlük hayatın rutini içinde her şey var..Yeri gelir geyik yaparsın yeri gelir yaşadığın sıkıntılı durumları paylaşır rahatlarsın.Aileyle de böyle arkadaşla da böyle.
evlenmeden önce olması gereken gibiydi ,gün içinde mesajlaşmalar konuşmalar gece 2-3 saat sohbet ederdik, kavgalardan sonra uzun uzadıya konuşmayı sevmezdi yine ama herşeyi paylaşırdık.
dediğim gibi işi yoğun değildi bu sene çok yoğunlaştı kafası kaldırmıyor, çok telefonda konuşuyor, pazarları bile bazen çalışıyor, o da benimle olan ilişkisine tahamülsüzlük olarak yansıyor ama bu durumu değiştiremiyor olmama çok üzülüyorum

Size sadece canı istediği zaman dokunması ve sizin ona dokunmanıza izin vermemesi iletişimsizlik değil; sevgisizliktir. Konuşma konusuna gelirsek ben de çok konuşan insanı sevmem, çok konuşan insanların birçoğu lafı saçma sapan yerlere getirip boş muhabbet ederler. Bu konuda eşiniz haklı.

evlenmeden önce olması gereken gibiydi ,gün içinde mesajlaşmalar konuşmalar gece 2-3 saat sohbet ederdik, kavgalardan sonra uzun uzadıya konuşmayı sevmezdi yine ama herşeyi paylaşırdık.
dediğim gibi işi yoğun değildi bu sene çok yoğunlaştı kafası kaldırmıyor, çok telefonda konuşuyor, pazarları bile bazen çalışıyor, o da benimle olan ilişkisine tahamülsüzlük olarak yansıyor ama bu durumu değiştiremiyor olmama çok üzülüyorum
Karşı karşıya olacak şekilde oturtun mutfak masasına ;bu iletişimsizliğe daha fazla dayanamayacağınızı,evlenmeden önceki paylaşımlarınızın bittiğini düşündüğünüzü artık sizle ortak bir hayat yaşamak istemiyorsa,duyguları değiştiyse boşanabileceğinizi açıkça konuşun.Belki o da bitirmek istiyor ama sizin çabanızı görünce bitiremiyor.Evlenmeden önce çocuk konusunu konuştunuz mu bilmiyorum ama ben çocuk istediğini söyleyen bir insanla evlensem ve 3 yıllık evli olmamıza rağmen çocuk konusu açıldığında oflayıp poflasa,benimle çocuk sahibi olmak istemediğini ve evliliğimizin uzun sürmeyeceğini düşündüğünü anlarım.Bence böyle

Evlenmeden önce de durum aynıydı diyorsanız niye evlendiniz, yok hayir evlenmeden önce iletişimimiz iyiydi diyorsanız bu adam evlendikten sonra nasil bir aydınlanma yaşadı da günlük muhabbetler sarmamaya başladı?
Bir de eşiniz muhabbet ettiği insanlarla neler konuşuyor mesela, varlık felsefesi falan mı konuşuyor?

Merhaba kızlar neredeyse 3 yıllık evliyim sorun şu ki eşimle havadan sudan konuşurken çok iyiyiz günlük olaylar, genel şeyler.ama iş biraz özele geldiğinde hiç sohbet etmek istemiyor.çocuk konusunu açıyorum offluyor, ruhumuza değcek bi konu açıyorum yaşlılığımız nasıl olur acaba diye ben bunu konuşmak istemiyorum deyp offluyor, birilerinden konuşmaya çalışıyorum dedikodu yapma diyor ki dedikodu değil yaptığım.sürekli oflar oldu o kadar sığ hissediyorum ki ilişkimizi ne yapsam olmuyor.
ve ciddi özgüven kaybı yaşamaya başladım.güzel bi kadın olduğum halde kendimi çirkin, sevilen biriyken sıkıcı, ve eğitimli kendini yetiştirmiş biri olduğum halde bomboş hissediyorum.ağzımdan çıkanlar çok saçma sanki ben gerizekalıymışım gibi.
şu anda tatildeyiz dün yine benim konu açmam ve onun oflaması yüzünden fena tartıştık bana nankör dedi bi haftasonu varmış beni tatile getirmiş ben mafetmişim ama dayanamadım doldum artık.o ayrı ben ayrı takılıyoruz konuşmayı denedim neden sana ulaşmak bu kadar zor dedim sus dedi konuşmaya da yanaşmadı.beni sevdiğini biliyorum başka ciddi bir problemimiz yok ama sanırım bu da benim için ciddi olmaya başladı.
önerileriniz var mı benzer durumları yaşayanınız? inanın sıkıştım kaldım
Valla bizim gibilerin kıymeti nedense bilinmiyor. Kendileri geliyor sonra sıkıldım ayakları. Bi yöntemini bulursan bana da söyle

beni sevdiğini biliyorum
Seven insan, sevdiğinin ağzından çıkan her kelimeyi ayrı heyecanla dinler.
Siz sevdiğiniz için onunla konuşmak istiyorsunuz ama o istemiyor.

Örneğin eşim, benim son 4 sene ağzımdan çıkan her kelimeyi, konuştuğum her konuyu ezber. Çünkü ozaman çok aşıktı. Ama şimdi dün konuştuğumuz şeyi unutur. Eskisi kadar sevmediği için bence.

Dokunmandan hoşlanmıyor sarılırken seni itiyor sadece kendi istediğinde gelip öpüyor muhabbetinden sıkılıyor seni sıkıcı buluyor e demek ki kendine denk de görmüyor ama seviyor öyle mi
Neyse konudaki asıl problemi göremeden koca savunacak bir konu sahibini daha çekemeyeceğim

Dokunmamdan hoslanmiyor vs. gibi seyleri baska konusunda mi bahsetmis goremedim bu konuda

Dokunmamdan hoslanmiyor vs. gibi seyleri baska konusunda mi bahsetmis goremedim bu konuda
Sıkılıyomuş boş konularmış o zaman ben boşum yani bunlar benim aklımdakiler dedim.iletişim kurmadan evlilik bitmez mi? tek taraflı çabalayıp duruyorum ama yoruldum.
konuşmuyor anlayamıyorum yakınlaşamıyorum ona yüzüne falan dokundurtmaz çok fazla sevdirmez sarılsam elimi atsam çekilir ama kendi canı istediğinde sarılır öper sever

Burada demiş

Hep mi böyleydi sonradan mı böyle oldu? Hep böyleysiyse karakteri böyle sizlik bir durum değil değişmez,eğer sonradan böyle olduysa ortak konular bulunmalı cunku iletisim her seyden onemli.Tüm iliskilerin bası sonu ortası devamlılıgı iletisim değil mi zaten? Oyun falan oynasanız kutu oyunları,kart oyunları,kelime oyunları.Kitaplar okusanız film izleseniz üstüne konuşsanız bunlara ne der?

Havadan sudan yemekten çaydan tatil planından uykudan vs.bunları konuşunca problem yok ama iki insanı yakınlaştıran konular olduğunda kapatmak istiyor direk

İki insanı yakınlaştıran konular neler işte bence çoğumuz bunu anlamadık ya da sadece ben mi anlamadım acaba?

Beklentiniz romantizm temalı, pembe gelecek hayallerinden konuşmak gibi geliyor bana ama yanılıyorum herhalde.

Back
X