• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İletişimsizlik, sıkıcı biri miyim?

Havadan sudan yemekten çaydan tatil planından uykudan vs.bunları konuşunca problem yok ama iki insanı yakınlaştıran konular olduğunda kapatmak istiyor direk
Çocuk konusu mu sıkıntı yapıyor sizde hiç mi konuşmak istemiyor bu konuyu

Ben soruyu sadece size değil herkese soruyorum. "Sevdiğini biliyorum " cümlesini kurarken yani herşeye rağmen kurarken motivasyonunuz nedir ? Ben bu kadar şeyi üstüste yaşasam sevilmiyorum derim, gitmek isterim ,uzaklaşmak isterim ne bileyim çok mu nazlıyım, çok mu gerçekçiyim? sorun bende mi acaba ?

Ben soruyu sadece size değil herkese soruyorum. "Sevdiğini biliyorum " cümlesini kurarken yani herşeye rağmen kurarken motivasyonunuz nedir ? Ben bu kadar şeyi üstüste yaşasam sevilmiyorum derim, gitmek isterim ,uzaklaşmak isterim ne bileyim çok mu nazlıyım, çok mu gerçekçiyim? sorun bende mi acaba ?

Geçen bir üye uyurken sarılıp öpüyor o yüzden sevdiğine eminim demişti. İnsanların sevgi anlayışları farklı farklı demek ki.

evlenmeden önce olması gereken gibiydi ,gün içinde mesajlaşmalar konuşmalar gece 2-3 saat sohbet ederdik, kavgalardan sonra uzun uzadıya konuşmayı sevmezdi yine ama herşeyi paylaşırdık.
dediğim gibi işi yoğun değildi bu sene çok yoğunlaştı kafası kaldırmıyor, çok telefonda konuşuyor, pazarları bile bazen çalışıyor, o da benimle olan ilişkisine tahamülsüzlük olarak yansıyor ama bu durumu değiştiremiyor olmama çok üzülüyorum
Sanirim eşinize sorumluluk duygusu ağır gelmiş tasiyamiyor tasiyamadikca size yansıması memnuniyetsizlik olarak yansıyor,biraz kendi haline bırakın ve bu duruma üzülüp sarmaya çalışmaktan vazgeçin,konuşmaya çalışmak yerine kitap okuyabilirsiniz ya da o sıkılıyor olsa bile siz bir film açıp yalnız başınıza izleyebilirsiniz pekala,yani zoraki paylaşımlar yerine bazen yalnız olmak daha iyidir

Hep mi böyleydi sonradan mı böyle oldu? Hep böyleysiyse karakteri böyle sizlik bir durum değil değişmez,eğer sonradan böyle olduysa ortak konular bulunmalı cunku iletisim her seyden onemli.Tüm iliskilerin bası sonu ortası devamlılıgı iletisim değil mi zaten? Oyun falan oynasanız kutu oyunları,kart oyunları,kelime oyunları.Kitaplar okusanız film izleseniz üstüne konuşsanız bunlara ne der?
Malesef herşeyi denedim her adımım başarısızlıkla sonuçlandı dizi açtım ben sıkılıyorum yoruyo beni sen izle aşkım dedi, oyun aldım saçma dedi,kitap zaten ben hep okurum ama o hiç okumaz
Hep böyle değildi ya da çok zorluyodu kendisini bilmiyorum ama dediğim gibi saatlerce konuşurduk herşeyden ama tabi birbirini tanıma konuşmalarıydı

Beni arabada itip kaktı direksiyonu falan yumrukladı.yeter artık diye.tamam 3 gün ben çok üstüne gittim hep beni alttan aldı ama o lafımla patladı ailemden senin yüzünden uzaklaştım ben dedi.Eşyalarımı toparladım ona da mesaj attım gidiyorum gözümden yerlere düştün istemiyorum seni diye mesajdan sonra beni aradı evden çıkarsan biter dedi bitsin dedim kapattım.

Bu yukarıda gördüğünüz eski konunuzdan bir paragraf,konunuz ilgimi çektiği için eski konularınıza da baktım ve bunu gördüm.Bence eşiniz bu kavga dövüşten dolayı soğumuş.

Çocuk konusu mu sıkıntı yapıyor sizde hiç mi konuşmak istemiyor bu konuyu
Yok hiç değil ama zamanı varmış daha biraz daha gezmek istiyormuş bir de ben biraz hassas yapıdayım benim o süreçte zorlancağımı düşünüyo sanırım.
etraf baskısı vs.pek umrunda değil kendi aklındaki zamanı bekliyor benden çocuk istemediğini düşünmüyorum ama benim de hevesim kırılıyor böyle olduğunda
Bende ilk yılında evliliğimin sizin gibiydim kavgalarda beni sevmiyor kesin seven insan bunu yapmaz derdim ama yapıyor erkekler sevse de bencil olabiliyor, fedakarlıkta kadınlar gibi değiller.motivasyonum, iç güdülerim ve hislerim sevilip sevilmediğini bir insan anlar diye düşünüyorum çünkü benim için çaba sarfediyor kendine göre

Beni arabada itip kaktı direksiyonu falan yumrukladı.yeter artık diye.tamam 3 gün ben çok üstüne gittim hep beni alttan aldı ama o lafımla patladı ailemden senin yüzünden uzaklaştım ben dedi.Eşyalarımı toparladım ona da mesaj attım gidiyorum gözümden yerlere düştün istemiyorum seni diye mesajdan sonra beni aradı evden çıkarsan biter dedi bitsin dedim kapattım.

Bu yukarıda gördüğünüz eski konunuzdan bir paragraf,konunuz ilgimi çektiği için eski konularınıza da baktım ve bunu gördüm.Bence eşiniz bu kavga dövüşten dolayı soğumuş.
O konunun üzerinden sanırım 1 buçuk yıl falan geçti ve uzun zamandır böyle kavgalarımız olmuyor hatta ilk evlendiğimize göre seni daha çok seviyorum diyor

O konunun üzerinden sanırım 1 buçuk yıl falan geçti ve uzun zamandır böyle kavgalarımız olmuyor hatta ilk evlendiğimize göre seni daha çok seviyorum siyor
Çok telefonda konuşuyor.Pazar günleri çalışıyor demişsiniz aldatma konusunda şüphelendiğiniz bir durum var mı ? İnsanın aklına ilk gelen durumlardan biri bu oluyor maalesef

Malesef herşeyi denedim her adımım başarısızlıkla sonuçlandı dizi açtım ben sıkılıyorum yoruyo beni sen izle aşkım dedi, oyun aldım saçma dedi,kitap zaten ben hep okurum ama o hiç okumaz
Hep böyle değildi ya da çok zorluyodu kendisini bilmiyorum ama dediğim gibi saatlerce konuşurduk herşeyden ama tabi birbirini tanıma konuşmalarıydı

O zaman size anlatmayıp canını sıkan bir durum olabilir mi? Cünkü eskiden böyle değildi diyorsunuz yani illa tanımadan öte sohbetler olmuştur,onları yapıyorsa simdi bu durum normal gelmedi.Üstüne düsmeyin bence ama desteğinizi hissettirin hani konusmak istersen burdayım gibi

Yok hiç değil ama zamanı varmış daha biraz daha gezmek istiyormuş bir de ben biraz hassas yapıdayım benim o süreçte zorlancağımı düşünüyo sanırım.
etraf baskısı vs.pek umrunda değil kendi aklındaki zamanı bekliyor benden çocuk istemediğini düşünmüyorum ama benim de hevesim kırılıyor böyle olduğunda

Bende ilk yılında evliliğimin sizin gibiydim kavgalarda beni sevmiyor kesin seven insan bunu yapmaz derdim ama yapıyor erkekler sevse de bencil olabiliyor, fedakarlıkta kadınlar gibi değiller.motivasyonum, iç güdülerim ve hislerim sevilip sevilmediğini bir insan anlar diye düşünüyorum çünkü benim için çaba sarfediyor kendine göre
Benim de evlilikte 10,5 . yılım 😬 ama parçaları birleştirerek sevgi çıkartma yeteneğim yok. Yani seviyor gibi davranıyorsa seviyor , benimle bir şey paylaşmıyorsa sevmiyor. Dümdüz bir mantığım var. En en en mükemmeli bile bencil buna kesinlikle katılıyorum.

Eşinizle yakınlaşma, anlamlı sohbet etme, paylaşımda bulunma konularına biraz fazla anlam yüklüyor olabilir misiniz?
Bazen insan işte fazla yoruluyor,
bazen modunda olmuyor,
bazen böyle anlamlı konuşmaları dinlemekten yoruluyor belki böyle bir durumdur eşinizinki de...

Çok telefonda konuşuyor.Pazar günleri çalışıyor demişsiniz aldatma konusunda şüphelendiğiniz bir durum var mı ? İnsanın aklına ilk gelen durumlardan biri bu oluyor maalesef
Yok öyle bir şüphem pazarları çalışsa da kendi işi birlikte gidiyoruz telefonla da kimlerle konuştuğunu biliyorum

Eşinizle yakınlaşma, anlamlı sohbet etme, paylaşımda bulunma konularına biraz fazla anlam yüklüyor olabilir misiniz?
Bazen insan işte fazla yoruluyor,
bazen modunda olmuyor,
bazen böyle anlamlı konuşmaları dinlemekten yoruluyor belki böyle bir durumdur eşinizinki de...
Olabilirim.zaten bu yüzden açtım konuyu bana farklı fikirler verirsiniz diye özeleştiri de yapmak istedim.
Tam olarak dediğiniz gibi ama sanki birbirini seven çiftler çok muhabbet ediyomuş her konuda bişeyler paylaşıyormuş da bizde bir problem varmış gibi geliyor
Sizler herşey hakkında uzun muhabbetler eder misiniz eşlerinizle mesela biz yatakta hiç konuşmayız ben hep özenirim uyku öncesi sohbet etmeye

iletişim kurma isteğinize oflayan bir erkeğin sizi sevdiğinden nasıl emin oluyorsunuz? konuşası yoksa bile bir insan karısından sessiz kalsak mı diye ricada bulunur. iyi niyetli düşünmek için kendimi zorlıycam anca tek sebep eşiniz depresyona girmesi olabilir diye düşünüyorum. suçlayıcı olmayın onu da anlamak istiyomuş gibi bazı şeylerin sebepleri nelerdir bunu öğrenmek isteyin. size hala ofluyorsa sizi sevmiyordur bu kadar.

erkekler sevse bile bencil olabiliyor demişsiniz. siz seven erkek görmemişşiniz üzülerek söylemek istiyorum

Benım esımde oyle ben calısmıyorum o yuzden muhabbetımız genelde cocuklar oluyor cunku genelde hep evdeyım. Yada yenı ogrendıgım seyler fılan bıraz konusuyoruz sonra bakıyorum dınlemıyor hanı yansıtmıyor ben susunca ne dedın duymadım falan dıyor ama dınlemedıgını anlıyorum. Sımdı onun ılgı alanlarına yoneldım kendı teknolojıden pek anlamaz ısıde yogun olunca ben arastırıp yenı seyler buluyorum aksam konu acınca onun bılmedıgı bısey soyleyıp devamını getırmıyorum pesımde dolanıyor sureklı konu acıyor yenı seyler bılıyor bana soylesın dıye ama soylemıyorum ısım var dıyorum dınlemıyorum hıc ohh ıyı oluyorr. Ilgı alanlarının bazıları ısle ılgılı sımdı bısey lazım olunca hemeb benı arayıp bı bılgım varmı yokmu yapabılırmıyım bulabılırmıyım dıye bana soruyorr. Ve yıne ısım var deyıp kapatıyorumm bu erkeklere ıyılık yaramaz cırmalattıracaksın oyle yaranıyorsun. Bence sende hıc konusma kısa cvplar ver bısey sorarsa sen bu ceneyle susamazsın gıbı bısey soylemısya

Back
X