Canım Türk erkeklerinin %90'ı bu konularda aynıdır.
ama bazısı çok karışır dünyayı dar eder
bazısı kırmak isemez ama bakışlarından anlarsın hoşlanmadığını
bazısı yerine göre birşey demez
benim eşim ankarada,istanbulda,tatilde karışmaz
ama şu an görev yaptığımız ilçede çok dikkat çekici giyinmemi istemiyor(doğudayız)
bende onun bu düşüncesine saygı duyuyorum ve aramızda bunun tartışması olmuyor.
ilişkiyi yaşayan sensin,neler hissettiğini sen bizden daha iyi biliyorsun,
bu konuda ve diğer konularda iletişim probleminiz varsa bir an önce çözmelisin.
kızlar sevgilim sanki bana hkaret etti bugün ama sonra lafı değiştirdi şöyle anlatayım
kıyafet konusunu konuşuyorduk memur olunca etek giymemi istemiyormuş bende ben istiyorum gel etek boyunda anlaşalım dedim..baya konuştuk o tam diz hizası istedi bende banane ben en fazla 2 parmak yukardanda giyerim dedim hep ben mi fedakarlık yapcam mini giymiyorum işte dedim anlaştık aslında bu konuda..başlarda yok dedi bende surat yapınca beni zaten askılıyada alıştırdın bunada alışırım hadi üzülme dedi
ama konuyu konuşurken ben dedim ki senin ailen kapalı sizin gibi olmayan annen gibi giyinmeyen herkes kötü kadın mı oluyor dedim..o da ben ailem gibi düşünsem senin yüzüne bakmazdım dedi :26: ben de ne diyosun sen ya yani senin ailene göre ben yüzüne bakılmayacak birmiyim dedim
sevgilimde hayır dedi annem senin resimlerini gördü beğendide istemeyede gelmek istiyor ama sen benim ailemi ne sanıyosun anlamıyorum bunu demek istiyorum dedi
ya bizim ciddi iletişim problemimiz var sevgilim anlatmak istediği şeyleri bence tam ifade edemiyor bende hep alınıyorum
sonradan barıştık zaten kıyafet konusunda..tatilde ve özel günlerde karışmayacak..normalde askılı giyebilirim ama göğüs dekoltesi yok..kaldı ki biz çıkmadan da ben göğüs dekoltesi giymiyordum zaten
iletişimsizlik sorununu nasıl halledebiliriz sizce :18: yada halledebilirmiyiz
Ben anlamıyorum bir kadın neden açık giyinmek ister? Dizinizin 2 parmak yukarısını elin adamı görünce elinize ne geçiyor acaba?
Kadınların kendini böyle sergilemesi hiç hoş olmuyor.
evet erkeklerin yüzde doksanı böyle buraya eşi anlayışlı bayanlar yazmış ama bende demekki şans yok ne ailemde ne arkadaş çevremde öyle bi erkekle karşılaşmadım sevgilimde o kadar anlayışlı değil..hayatı dar etmez kavga etmez ama suratı değişir hemen
evet erkeklerin yüzde doksanı böyle buraya eşi anlayışlı bayanlar yazmış ama bende demekki şans yok ne ailemde ne arkadaş çevremde öyle bi erkekle karşılaşmadım sevgilimde o kadar anlayışlı değil..hayatı dar etmez kavga etmez ama suratı değişir hemen
benim eşiminde suratı değişir,dediğim gibi karşılıklı idare ederek bunu sorun haline getirmiyoruz.
Ama benim eşim sevgiliyken karışmıyordu,seninki şimdiden başladıysa evlenince daha çok karışabilir.
yinede sıkma tatlı canını,bütün yönleriyle değerlendir ilişkini,sadece kıyafet yüzünden bi ilişki bitmez.
Bu tercıh meselesıdır lutfen bu sekılde konusmayın ,
benım dusunceme gore de bası ortmek ( turban ) sacma gelıyor
bırbırımızı oldugumuz gbı kabul etmemız gerekır oyle degıl mı ?
kızlar sevgilim sanki bana hkaret etti bugün ama sonra lafı değiştirdi şöyle anlatayım
kıyafet konusunu konuşuyorduk memur olunca etek giymemi istemiyormuş bende ben istiyorum gel etek boyunda anlaşalım dedim..baya konuştuk o tam diz hizası istedi bende banane ben en fazla 2 parmak yukardanda giyerim dedim hep ben mi fedakarlık yapcam mini giymiyorum işte dedim anlaştık aslında bu konuda..başlarda yok dedi bende surat yapınca beni zaten askılıyada alıştırdın bunada alışırım hadi üzülme dedi
ama konuyu konuşurken ben dedim ki senin ailen kapalı sizin gibi olmayan annen gibi giyinmeyen herkes kötü kadın mı oluyor dedim..o da ben ailem gibi düşünsem senin yüzüne bakmazdım dedi :26: ben de ne diyosun sen ya yani senin ailene göre ben yüzüne bakılmayacak birmiyim dedim
sevgilimde hayır dedi annem senin resimlerini gördü beğendide istemeyede gelmek istiyor ama sen benim ailemi ne sanıyosun anlamıyorum bunu demek istiyorum dedi
ya bizim ciddi iletişim problemimiz var sevgilim anlatmak istediği şeyleri bence tam ifade edemiyor bende hep alınıyorum
sonradan barıştık zaten kıyafet konusunda..tatilde ve özel günlerde karışmayacak..normalde askılı giyebilirim ama göğüs dekoltesi yok..kaldı ki biz çıkmadan da ben göğüs dekoltesi giymiyordum zaten
iletişimsizlik sorununu nasıl halledebiliriz sizce :18: yada halledebilirmiyiz
istediğiniz ve istemediğiniz şeyleri konusmanız güzel bir şey ama,şimdiden birbirinizle pazarlık yapmanız hoş değil ...aılesı kapalı, kendısı kıyafetlerıne karısıyor. evlendıgınız zaman yandın sen..balık baştan kokar..atasözlerini takip et cnm..şimdi deli gibi aşık olabılırsın ama, evlendıkten sonra bu yaptıkları gözünün içine içine batar anlatabılıyormuyum..
aşk yalan hersey para gibi :=))
sayılır aslında cnm..sonuçta aşk diye bir yemek yok
istediğiniz ve istemediğiniz şeyleri konusmanız güzel bir şey ama,şimdiden birbirinizle pazarlık yapmanız hoş değil ...aılesı kapalı, kendısı kıyafetlerıne karısıyor. evlendıgınız zaman yandın sen..balık baştan kokar..atasözlerini takip et cnm..şimdi deli gibi aşık olabılırsın ama, evlendıkten sonra bu yaptıkları gözünün içine içine batar anlatabılıyormuyum..
herkez bılır ferhatın deldığını o dağın ama aslında bılmezlerkı aslının maden işcısı olduğunu ...para ise gerisi teferru:=))
çok komıksın cnm yaaaferhat ile şirin'in efsane olma nedenı kavuşamadıkları için..kavuşsalardı çoktan ayrılmışlardı
benim annemde kapalı..annemde tasvip etmiyor aslında mini etek falan ama evlenince eşin zaten karışır giy şimdi istediğini diyor
sorun kımın ne olduğunda değil cnm..senın ne istediğinde!!..sonuçta sen aynı evde yaşayacaksın sevdıgın ınsanla..eğer giyime , kuşama, kariyere önem verıyorsan, o ınsan sana göre değil..yakında çalışmanı ıstemıyorum bıle der ( kıyafete karısan ınsan) 2 parmak etek boyu konusma konusu oluyorsa eğer..
benim annemde kapalı..annemde tasvip etmiyor aslında mini etek falan ama evlenince eşin zaten karışır giy şimdi istediğini diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?