iletişimsizlik

Ben anlamıyorum bir kadın neden açık giyinmek ister? Dizinizin 2 parmak yukarısını elin adamı görünce elinize ne geçiyor acaba?
Kadınların kendini böyle sergilemesi hiç hoş olmuyor.

Canım Türk erkeklerinin %90'ı bu konularda aynıdır.
ama bazısı çok karışır dünyayı dar eder
bazısı kırmak isemez ama bakışlarından anlarsın hoşlanmadığını
bazısı yerine göre birşey demez

benim eşim ankarada,istanbulda,tatilde karışmaz
ama şu an görev yaptığımız ilçede çok dikkat çekici giyinmemi istemiyor(doğudayız)
bende onun bu düşüncesine saygı duyuyorum ve aramızda bunun tartışması olmuyor.

ilişkiyi yaşayan sensin,neler hissettiğini sen bizden daha iyi biliyorsun,
bu konuda ve diğer konularda iletişim probleminiz varsa bir an önce çözmelisin.

evet erkeklerin yüzde doksanı böyle buraya eşi anlayışlı bayanlar yazmış ama bende demekki şans yok ne ailemde ne arkadaş çevremde öyle bi erkekle karşılaşmadım sevgilimde o kadar anlayışlı değil..hayatı dar etmez kavga etmez ama suratı değişir hemen

sende bır sıkıntı yok arkadasım sevgılın senın yuzune bakmazdım dıyecegıne deseydıkı bende oyle dusunseydım kapalı bırıyle gorusurdum daha uygun olurdu bence

Ben anlamıyorum bir kadın neden açık giyinmek ister? Dizinizin 2 parmak yukarısını elin adamı görünce elinize ne geçiyor acaba?
Kadınların kendini böyle sergilemesi hiç hoş olmuyor.

Bu tercıh meselesıdır lutfen bu sekılde konusmayın ,
benım dusunceme gore de bası ortmek ( turban ) sacma gelıyor
bırbırımızı oldugumuz gbı kabul etmemız gerekır oyle degıl mı ?

benim eşiminde suratı değişir,dediğim gibi karşılıklı idare ederek bunu sorun haline getirmiyoruz.
Ama benim eşim sevgiliyken karışmıyordu,seninki şimdiden başladıysa evlenince daha çok karışabilir.
yinede sıkma tatlı canını,bütün yönleriyle değerlendir ilişkini,sadece kıyafet yüzünden bi ilişki bitmez.

benim eşiminde suratı değişir,dediğim gibi karşılıklı idare ederek bunu sorun haline getirmiyoruz.
Ama benim eşim sevgiliyken karışmıyordu,seninki şimdiden başladıysa evlenince daha çok karışabilir.
yinede sıkma tatlı canını,bütün yönleriyle değerlendir ilişkini,sadece kıyafet yüzünden bi ilişki bitmez.

şuan fazla karışmıyor zaten de evlendikten sonrası için konuştuk bunları..mesela mini şort giydim kışın hep taytla ya da çorapla sadce yüzü değişti bozuldu kızardı

ama göğüs görünse azcık bile deli oluyor şimdiden

sizin söylediğinizi bende söyldim şimdiden böyleyse evlennce ne olcak diye bişey farketmez şuan eşim olacak insan gözüyle bakıyorum zaten eşim oluncada aynı olacak demişti bakalım hayırlısı

Bu tercıh meselesıdır lutfen bu sekılde konusmayın ,
benım dusunceme gore de bası ortmek ( turban ) sacma gelıyor
bırbırımızı oldugumuz gbı kabul etmemız gerekır oyle degıl mı ?

Ne kadar alakalı bı açıklama yapmışsınız.
Başörtüsü Allahın emridir. Bana saçma geliyor ne demek?
Bu mu sizin saygı anlayışınız?!
Ben anlayamadığım bi durumu dile getiriyorum. Siz kalkmış neyle kıyas yapıyosunuz. Yazık.

istediğiniz ve istemediğiniz şeyleri konusmanız güzel bir şey ama,şimdiden birbirinizle pazarlık yapmanız hoş değil ...aılesı kapalı, kendısı kıyafetlerıne karısıyor. evlendıgınız zaman yandın sen..balık baştan kokar..atasözlerini takip et cnm..şimdi deli gibi aşık olabılırsın ama, evlendıkten sonra bu yaptıkları gözünün içine içine batar anlatabılıyormuyum..

aşk yalan hersey para gibi :=))

benim annemde kapalı..annemde tasvip etmiyor aslında mini etek falan ama evlenince eşin zaten karışır giy şimdi istediğini diyor

herkez bılır ferhatın deldığını o dağın ama aslında bılmezlerkı aslının maden işcısı olduğunu ...para ise gerisi teferru:=))

çok komıksın cnm yaaa ferhat ile şirin'in efsane olma nedenı kavuşamadıkları için..kavuşsalardı çoktan ayrılmışlardı

çok komıksın cnm yaaa ferhat ile şirin'in efsane olma nedenı kavuşamadıkları için..kavuşsalardı çoktan ayrılmışlardı

bu senın cvp şeye benzede her sabah eyübe gidiyorum ..ALLAH kabul etsın hocam YOK YOK ÖYLE DEĞIL bızım simitci eyüp abının sımıtlerı çok guzel her sabah ordayım gıbı :=)) iyi oku tatlım

mını etek gıyenlere taş cıkarırlar

benim annemde kapalı..annemde tasvip etmiyor aslında mini etek falan ama evlenince eşin zaten karışır giy şimdi istediğini diyor

sorun kımın ne olduğunda değil cnm..senın ne istediğinde!!..sonuçta sen aynı evde yaşayacaksın sevdıgın ınsanla..eğer giyime , kuşama, kariyere önem verıyorsan, o ınsan sana göre değil..yakında çalışmanı ıstemıyorum bıle der ( kıyafete karısan ınsan) 2 parmak etek boyu konusma konusu oluyorsa eğer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…