- Konu Sahibi politician
-
Iyiligin icin.. Sinav yaklasiyo. Bos islerle ugrasma diye dedim. Igne sifadir
Ben de ilgi, sevgi açıyım ama hani şımartılıp ilgi üstüne ilgi bekleyen doyumsuzlardan değilim.
Benim somut bir yalnızlığım var. Bunun getirisi olarak da yalnızlık duygum var ama şu son birkaç haftadır yalnızlık duygum azalıyor Yüce Allah'a şükürler olsun.
Kızlar merhaba sürekli ilgi beklememeyi nasıl basarıyorsunuz?
Kendinizi çok önemli görüp sürekli ilgi bekliyor musunuz?
Bi de böyle minnoş minnoş mutlu olanınız var mı?
Teşekkürler
Ben surekli ilgi beklemeyi cok guzel basariyorum ilgilendikce simarip daha da ilgi istiyoruumerkek arkadasim duruma anlam veremiyor
Poff ben de öyleyimbenim sevgilim bazen bi yerde kesiyor ben sımarınca :)
Ne güzel..rahatınız mutlulugunuz hUzurunuz daim olsun :)
Genel olarak mi iliskilerde mi cnku genel olarak kimden insan ilgi bekleyebilirki yani cocuk degiliz. Bu durm ancak sevgliler esler arasinda olurki karsindakine ne kdr saygili, dusunceli ve anlayisli yaklasirsan onun da sana ilgisi buyur. Fakat karsindakinin gercekten yaptiklarni gormesi lazim bazi erkkelere ne kdr ii davranirsan tepene cikar. Ole biri deilse gordugu degerin karsiligini veren biriyse senin tek yapman gereken ona asiri derece anlyisli onun ozel hayatina karismaman lazm oda mutlu olup seni mutlu edecek ve vakit ayiracaktir zevkle :)) (bu durum denenmis ve ispatlanmistir tarafimdan))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende erkek arkadasimdan surekli ilgi beklerim oda gosterir sagolsun
Mesela maymunluk yap derim oda hemen başlar : amanda aman hanimis benim askim ... falan filan diye devam eder :)
Ama insaninda hosuna gidiyo boyle ilgi gormesi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İlk zamanlar bu dediğin oluyor da zamanla geçiyor sanki eskisi gibi olmuyor. Ki olması gereken de bu zaten yıllarca mıç mıç olmaz. Aradaa bir olsun tadından yenmez :)
Doğru söylüyorsunuz :)
Peki mutlu olmak nasıl basarılır?
Aslında ben genel olarak sordum soruyu ama bazı arkadaslar laf sokmayı tercih etti
Size teşekkür ederim öncelikle :)
Genel olarak mutlu olabilmeyi nasıl basarıyosunuzdu sorum ama siz cok güzel ifade etmişsiniz ilişki konusunu da
Ben hep anlayışsızdım şimdiye kadar malesef ona laf sokmadıgım kavga cıkarmadıgım sürece ilişkimde cok mutluyuz. Yazdıklarınız cok güzeldi tekrradan tesekkür ederim :)
Mutluluklar
Bos işlerle ugrasmıyorum,tesekkür ederim.
Diğer konularına da baktım ama senin derdin ilgi açlığı falan değil.
Sen bu ilişkide mutlu değilsin.Bu kadar.Dışarıdan bir gözle yaşadıklrına,hislerine ,yazdıgın yorumlara bak.
Senin beklenti kaf dağında sevgilinin sana gösterdiği deniz seviyesinde.İlgi açlığı falan değil bu.Senin istediğini,beklediğini karşı taraf sana veremiyor.Bu da seni mutsuz ediyor.Farkındaysan sürekli mutluluğun formulunu soruyorsun.İlişkinizin bu kısırdöngüsünde mutlu olma ihtimalinde pek yok sanırım.
Ya sen değişeceksin beklenti düzeyini indireceksin ya da bitireceksin.Erkek arkadasının değişme ihtimaline,senin istediğin gibi biri ola ihtimaline hiç girmedim bile çünkü öyle bir ihtimal yok.
Kendini de çok üzme.
Canım tabiki bende ilgiye bayılanlardanım.Ama kendini meşgul tutmalısın yapacak bir şey yok.Mesela bir enstürman çalmaya başlayabilirsin,amatör bir tiyatro grubuna kaydolabilirsin veya ilgini çeken neyse onu yap canım benim :)
Not:İnsanlar çok yargılayıcı olabilir takma kafana.tabiki de seninki çözülmeyecek bir sorun değil ama yazdın belli ki senin için problem.O açıdan şu problem b
üyük şu problem küçük diye sınıflandırmak bana düşmez.o açıdan yaz şekerim biz bol bol dinler ve konuşuruz :)
Elindekilerin değerini bilmek ve doğru iletişimle çok rahat mutlu olursun bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?