ilgi açlığı

politician veremediğin dersleri düşün, erkek arkadaşın memur olup her ay maaşını alırken sen hala kendine bakamayan, ev kirasını ailesinden alan biri olabilirsin.
valla olan senin giden zamanına olur

Sürekli ilgi beklemek kendini çok önemsemekten kaynaklanmıyor bence. Aksine kendini önemsiz görmekten kaynaklanıyor ki önemsendiğini hissedebilmek için sürekli ilgi bekliyorsun. Her insan ilgi bekler tabi ki ama dozunu iyi ayarlamak karşıdaki insanı da bunaltmamak lazım. Hayatını tek bir kişiye endekslersen sürekli ondan ilgi beklemeye başlarsın doğal olarak, çünkü senin ilgi alanın sadece odur, aklında sadece o vardır.

Diğer arkadaşların da dediği gibi kendini meşgul etmen işe yarayabilir. Bir hobi edin kendine, o hobiyle ilgili klüplere üye ol, hatta aktif bir üye olursan çevren de genişler, yeni insanlar tanırsın.

Eşimle birlikte çok keyifli vakit geçiriyoruz genelde, minnoş minnoş muyuz bilmiyorum arada ben de ilgi isteyip şımarıyorum tabi ki. Kitap falan okurken mesela kitapla arasına kafamı sokup " onu okumaağğ beni okuuğğ" diye delirebiliyorum ara sıra. Ama genelde kendine zaman ayırdığı sıralarda pek sırnaşmam, sesim bile çıkmaz hatta.

Aynen kendine veremediğin değeri başkalarının sana vermesini bekliyorsun, ki yok öyle bir dünya maalesef

Ay o beni de sıkar valla galiba ben de ne istediğimi bilemiyorum
Cok tesekkürler :)

politician veremediğin dersleri düşün, erkek arkadaşın memur olup her ay maaşını alırken sen hala kendine bakamayan, ev kirasını ailesinden alan biri olabilirsin.
valla olan senin giden zamanına olur

O durumu zorla atlatmışken ve biraz da olsa kendime gelebilmişken tekrardan hatırlattıgınız için tesekkür ederim..

:) Ne güzel,rica etsem neler oldugunu yazar mısınız? Aslında ben de kendi kendime çok mutlu olabiliyorum ve kendime yetebiliyorun ama bi yandan da beklentim çok yüksek
Öncelikle 1,5 yaşında oğlum var, onun gelişimiyle, büyümesiyle ilgili internette yazılar, kitaplar okuyorum, okuduklarımı hayata uyarlamaya çalışıyorum, beraber değişik oyunlar oynuyoruz, resim çiziyoruz, oyun hamuru oynuyoruz.
Hava güneşli olduğu zaman oğlumla parka gezmeye gidiyoruz, bazen eşim de bize katılıyor.
Evde küçük çocuk olunca ister istemez ortalık dağılıyor, ben de pislik sevmem pek, bu yüzden temizliğim de sık olur.
Doğum benim üniversite sınavına girmemi engellemişti, şimdi oğlum biraz büyüdüğü için artık sınava hazırlanıyorum, günde 2 saat filan çalışıyorum.
Haftanın 6 günü 1-1,5 saat spor yapıyorum.
Kendim için 'okunacak klasik kitaplar' listesini oluşturdum. Sıralı olarak bir klasik bir güncel hoşuma giden herhangi bir kitap okuyorum.
Amatör olarak resim çiziyorum karakalemle. Bazı çalışmalarım deviantart'ta var. (http://alexandra-91.deviantart.com/)
Kendimle uğraşmayı seviyorum, değişik yüz maskeleri, buhar banyoları, ayak banyoları, manikür pedikür, saç bakımı, saç maskeleri vs günde 1 saatimi filan alıyor.
Boş kalan vakitlerde forumlarda takılıyorum =)
Şimdi buradan neredeyse eşimi hiç görmediğim veya beraber vakit geçirmediğimiz ortaya çıkmasın, eşimle beraber film izliyoruz, beraber izlediğimiz yabancı diziler var. İşe gitmediği günlerde yazın denize gidiyoruz, kışın civardaki yerlere gezmeye gidiyoruz. Bazen beraber spor yapıyoruz. Oğlumuz uyuduğu zaman veya kv baktığı zaman beraber pc oyunu oynuyorduk eskiden ama artık benim fazla vaktim olmuyor =) Bazen oturup sadece muhabbet ediyoruz 1-2 saat =)
Eşim vardiyalı çalışıyor, bir gün bütün gündüz, bir gün bütün gece çalışıyor. Ancak sonraki 2 gün evde. Evde olduğu zaman beraberiz, olmadığı zaman diğer işlerimi yapıyorum.

En gıcık burc olan başak burcuyum
Bazen o içe dönmeyi basarıyorum ama nasıl yapıyorum bilmiyorum dediklerinizde cok haklısınız..siz nasıl basarıyosunuz?

Öhhöm öhhöm ben de başağım yahu !

Burcumuzdan ötürü her şeyin mükemmelini isteyen bir yapımız olduğu için bize gösterilen ilgiyi ne yapsak beğenmez,az buluruz.

İlgi odağı olmayı isteyen biri değilim ama ilgisizliğe de gelemem,kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş,yardımcı olamayacağım

Ay o beni de sıkar valla galiba ben de ne istediğimi bilemiyorum
Cok tesekkürler :)

Cnm birde insan kendiyle egitimi işi gücü vs ilgilenince ilgi açlığı yaşamıyor o insana odaklanıp sürekli ondan bişeyler beklerse krsı taraf bi zamandan sınra ilgi göstermekten sıkılıo.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim, ben beğeneyim sizin yerinize =)

O durumu zorla atlatmışken ve biraz da olsa kendime gelebilmişken tekrardan hatırlattıgınız için tesekkür ederim..

Rica ederim, belki de hayattaki önem sıralamanı yeniden yapmalısın. Bu sayede gereksiz alınganlık göstermemiş de olursun.

Hayatımda 6 aydır biri yok ve kişiliğim oturdu sanki öyle hissediyorum.
Kimseden bir şey beklemiyorum,eyvallahım yok,kimseyi kendimden çok düşünmüyorum ne bileyim rahatım yaa :)
Sevgilim olunca da dozunda ilgi yeter her dakika mesajdan,rapor vermekten hoşlanmam :)

LG-P710 Tapatalk

Insanoglu işte. Ortasi yok:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burda bazilari gercekten cok yardimci oluyor, Bazi yorumlar banada
Cok mantikli geliyor. Insanin kendi tanidiklarina anlatamayacagi durumlar
Olabiliyor. O yüzden

Burda bazilari gercekten cok yardimci oluyor, Bazi yorumlar banada
Cok mantikli geliyor. Insanin kendi tanidiklarina anlatamayacagi durumlar
Olabiliyor. O yüzden

Of kizlar nasil oldu bilmiyorum yorum baska konuyaydi, buraya geldi
Birden.
Konu sahibi affedersin.

Ne güzel..rahatınız mutlulugunuz hUzurunuz daim olsun :)

Ben de ilgi, sevgi açıyım ama hani şımartılıp ilgi üstüne ilgi bekleyen doyumsuzlardan değilim.
Benim somut bir yalnızlığım var. Bunun getirisi olarak da yalnızlık duygum var ama şu son birkaç haftadır yalnızlık duygum azalıyor Yüce Allah'a şükürler olsun.

Cok şanslısınız gercekten masallah :)
Zor bi dönemden geciyorum kendi derdimi unutmak için ilgi bekliyorum sadeve sevgilimden de değil mesela buraya yazarak da.. Kafamı bi şeylerle mesgıl etmek gercekten işe yarıyor bazen tıkanıp kalıyorum ama buraya yazınca o da geciyor..
uzun uzun yazmışsınız minnettarım cok tesekkür ederim dedikleriniizi aklıma kaydettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…