- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
- 198
- Konu Sahibi politician
-
Sürekli ilgi beklemek kendini çok önemsemekten kaynaklanmıyor bence. Aksine kendini önemsiz görmekten kaynaklanıyor ki önemsendiğini hissedebilmek için sürekli ilgi bekliyorsun. Her insan ilgi bekler tabi ki ama dozunu iyi ayarlamak karşıdaki insanı da bunaltmamak lazım. Hayatını tek bir kişiye endekslersen sürekli ondan ilgi beklemeye başlarsın doğal olarak, çünkü senin ilgi alanın sadece odur, aklında sadece o vardır.
Diğer arkadaşların da dediği gibi kendini meşgul etmen işe yarayabilir. Bir hobi edin kendine, o hobiyle ilgili klüplere üye ol, hatta aktif bir üye olursan çevren de genişler, yeni insanlar tanırsın.
Eşimle birlikte çok keyifli vakit geçiriyoruz genelde, minnoş minnoş muyuz bilmiyorumarada ben de ilgi isteyip şımarıyorum tabi ki. Kitap falan okurken mesela kitapla arasına kafamı sokup " onu okumaağğ beni okuuğğ" diye delirebiliyorum ara sıra. Ama genelde kendine zaman ayırdığı sıralarda pek sırnaşmam, sesim bile çıkmaz hatta.
Aynen bende sen gibiyim ilginin fazlası beni boğar mesela evleneli üç yıl doldu eşim sürekli şunu ye bunu ye bak bu çok faydalı ne bilim yatmadan bişeyler ye üzerini sıkı giy terliksiz dolaşma o kadar bunalıyorum ki bazen offf yeter tamam diyesim geliyo ama diyemiyorum :)fazla ilgi göstermeyide sevmem az ve öz yeterli bence ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
politician veremediğin dersleri düşün, erkek arkadaşın memur olup her ay maaşını alırken sen hala kendine bakamayan, ev kirasını ailesinden alan biri olabilirsin.
valla olan senin giden zamanına olur
Öncelikle 1,5 yaşında oğlum var, onun gelişimiyle, büyümesiyle ilgili internette yazılar, kitaplar okuyorum, okuduklarımı hayata uyarlamaya çalışıyorum, beraber değişik oyunlar oynuyoruz, resim çiziyoruz, oyun hamuru oynuyoruz.:) Ne güzel,rica etsem neler oldugunu yazar mısınız? Aslında ben de kendi kendime çok mutlu olabiliyorum ve kendime yetebiliyorun ama bi yandan da beklentim çok yüksek
En gıcık burc olan başak burcuyum
Bazen o içe dönmeyi basarıyorum ama nasıl yapıyorum bilmiyorumdediklerinizde cok haklısınız..siz nasıl basarıyosunuz?
Ay o beni de sıkar vallagaliba ben de ne istediğimi bilemiyorum
Cok tesekkürler :)
Teşekkür ederim, ben beğeneyim sizin yerinize =)Bu aleksandra_917 Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir.Bugün seni çok beğenmişim,tekrardan beğenecektim izin vermediler.
Konu sahibinin sorusuna gelince:Kendinizi entelülektüel anlamda geliştirin,zihniniz felsefeyle,sanatla,politikayla dolarsa sürekli sevgilinizi düşünmezsiniz.
Kendinize bir okuma listesi belirleyin.
Devlet tiyatrolarının oyun ajandalarına bakın.
Film izleyin,bir yönetmen belirleyin her ay kendinize,onun filmlerinden gidin.
Liste böyleeee gider.
O durumu zorla atlatmışken ve biraz da olsa kendime gelebilmişken tekrardan hatırlattıgınız için tesekkür ederim..
Aynen bende sen gibiyim ilginin fazlası beni boğar mesela evleneli üç yıl doldu eşim sürekli şunu ye bunu ye bak bu çok faydalı ne bilim yatmadan bişeyler ye üzerini sıkı giy terliksiz dolaşma o kadar bunalıyorum ki bazen offf yeter tamam diyesim geliyo ama diyemiyorum :)fazla ilgi göstermeyide sevmem az ve öz yeterli bence ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burda bazilari gercekten cok yardimci oluyor, Bazi yorumlar banada
Cok mantikli geliyor. Insanin kendi tanidiklarina anlatamayacagi durumlar
Olabiliyor. O yüzden
Sen biraz kpss kassana ya minnos minnos
Hayatımda 6 aydır biri yok ve kişiliğim oturdu sanki öyle hissediyorum.
Kimseden bir şey beklemiyorum,eyvallahım yok,kimseyi kendimden çok düşünmüyorum ne bileyim rahatım yaa :)
Sevgilim olunca da dozunda ilgi yeter her dakika mesajdan,rapor vermekten hoşlanmam :)
LG-P710 Tapatalk
Gece gece neden beni iğnelemek istediniz acaba?
Sürekli ilgi beklemek kendini çok önemsemekten kaynaklanmıyor bence. Aksine kendini önemsiz görmekten kaynaklanıyor ki önemsendiğini hissedebilmek için sürekli ilgi bekliyorsun. Her insan ilgi bekler tabi ki ama dozunu iyi ayarlamak karşıdaki insanı da bunaltmamak lazım. Hayatını tek bir kişiye endekslersen sürekli ondan ilgi beklemeye başlarsın doğal olarak, çünkü senin ilgi alanın sadece odur, aklında sadece o vardır.
Diğer arkadaşların da dediği gibi kendini meşgul etmen işe yarayabilir. Bir hobi edin kendine, o hobiyle ilgili klüplere üye ol, hatta aktif bir üye olursan çevren de genişler, yeni insanlar tanırsın.
Eşimle birlikte çok keyifli vakit geçiriyoruz genelde, minnoş minnoş muyuz bilmiyorumarada ben de ilgi isteyip şımarıyorum tabi ki. Kitap falan okurken mesela kitapla arasına kafamı sokup " onu okumaağğ beni okuuğğ" diye delirebiliyorum ara sıra. Ama genelde kendine zaman ayırdığı sıralarda pek sırnaşmam, sesim bile çıkmaz hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?