- Konu Sahibi politician
-
Çünkü sürekli kendimi meşgul edebileceğim şeyler var. Birine bağımlı olarak yaşamıyorum =)Kızlar merhaba sürekli ilgi beklememeyi nasıl basarıyorsunuz?
Kendinizi çok önemli görüp sürekli ilgi bekliyor musunuz?
Bi de böyle minnoş minnoş mutlu olanınız var mı?
Teşekkürler
Çünkü sürekli kendimi meşgul edebileceğim şeyler var. Birine bağımlı olarak yaşamıyorum =)
Kızlar merhaba sürekli ilgi beklememeyi nasıl basarıyorsunuz?
Teşekkürler
Ben surekli ilgi beklemeyi cok guzel basariyorum ilgilendikce simarip daha da ilgi istiyoruumerkek arkadasim duruma anlam veremiyor
Poff ben de öyleyimbenim sevgilim bazen bi yerde kesiyor ben sımarınca :)
Çünkü sürekli kendimi meşgul edebileceğim şeyler var. Birine bağımlı olarak yaşamıyorum =)
İlgi açlığını anladım da minnoş minnoş mutlu olmayı anlamadım :26:
Benim erkek arkadasim da oylesen yine simardin diyo bizim sorunlar ayni cogu konuna yorum yapiyorum :-D
Kızlar merhaba sürekli ilgi beklememeyi nasıl basarıyorsunuz?
Teşekkürler
Bu aleksandra_917 Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir.Bugün seni çok beğenmişim,tekrardan beğenecektim izin vermediler.
Konu sahibinin sorusuna gelince:Kendinizi entelülektüel anlamda geliştirin,zihniniz felsefeyle,sanatla,politikayla dolarsa sürekli sevgilinizi düşünmezsiniz.
Kendinize bir okuma listesi belirleyin.
Devlet tiyatrolarının oyun ajandalarına bakın.
Film izleyin,bir yönetmen belirleyin her ay kendinize,onun filmlerinden gidin.
Liste böyleeee gider.
İlgi beklersin, ilgi gelmezse ya gidersin ya da alışırsın... Yapabileceğin pek bir şey yok yani... İlgi zoraki olmuyor.. Ya çok ilgili birini seçeceksin hayatının geri kalanı için ya da alışacaksın..
Çok teşekkürler:) Acıkcası yazdıgınız her sey okadar güzel ki ve ben hepsini de yapıyorum yine de kendime ilgi bekleme arası veriyorum ve kendimi mutsuz ediyorum
ne aşırı ilgi görmekten, ne de aşırı ilgi göstermekten hoşlanırım.. ama minnoş minnoş mutlu da olamıyorum.. biri resetlesin beni sevabına
O zaman bir dönem böyle gitsin bırakın,sonra zaten sıkılırsınız
İnsan başkalarına bağımlı halde olmadan yaşadığında asıl kişiliğini geliştirir ve mutlu olur.Benliğini geliştirmiş ve ilgi beklemeyen biri olmayı amaçlıyorsanız kendinize dönün biraz,iç sesinize kulak verin
Burcunuzu merak ettim,bir mahsuru yoksa öğrenebilir miyim ? :44:
ne aşırı ilgi görmekten, ne de aşırı ilgi göstermekten hoşlanırım.. ama minnoş minnoş mutlu da olamıyorum.. biri resetlesin beni sevabına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?