İlgi bağımlısı kayınvalide sorunu

Kesinlikle haklısınız, benim küçük odam içinde evde kullanmadığı kahverengi peluş halısını vermek icin eşimi aradı beni de değil eşimi o da yine hehe tamam dedi bi gittik paketlemiş halıyı bende gerek yok anne biz oraya beğenmistik zaten onu alıcaz dedim

Başınız sağ olsun. Bende babamı 9 ay önce kaybettim kayinvalide babamın 7 sine bile gitmedi ve ben cocuklarimlan tek basima kaldım sehiir dışında yaşıyoruz ve bu cocuklsrlan ne yapıyor diye bir kere bile sormadı babam öldü 4 ay sonra eve geldi. Ben mesefemi korudum mesela hiç aramıyorum bayram seyran eşim ararken Bende kutlayip geçiyorum misafir gelip kaldığı zaman umursamamaya çalışıyorum bende kendi derdimi anlatıyorum ise bak aman hepsi mi aynı olur yahu hepsi aynı kumaş

Bilmiyorum belki kötülük ama hayatımda verdiğim en zor sınavı o ve birkaç akrabası için aynısını yaşasın diye diledim içimden o da sınansın ama öbür dünyada değil bu dünyada bende görücem izliyicem napıcak diye. Basınız sağolsun bu arada

Teşekkür ederim. Bu kv milleti genelde akraba icin yaşıyor çoğu görmezden gelmek hayatınıza odaklanmak en güzeli

Oğlu sürekli dert çıkartsın her aradığında maddi olarak yardım istesin anında kaçar aramaz sormaz

Ne biçim bir aile ve ilişkiler yumağı.
Kaç yaşına gelmiş evli adamı karısının önünde çocuk gibi azarlamak…. ne yapıyor eşiniz azar seansı çekiliyor ilginç.

Eşinle ortak değilsiz.
Olaya böyle bakarsanız evliliğiniz ilginç bi hal alır.
Çünkü ortaklar birbirlerinin bedenini cinsel olarak kullanmaz. Her duyduğunuza atlamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…