İlgi bağımlısı kayınvalide sorunu

Kesinlikle haklısınız, benim küçük odam içinde evde kullanmadığı kahverengi peluş halısını vermek icin eşimi aradı beni de değil eşimi o da yine hehe tamam dedi bi gittik paketlemiş halıyı bende gerek yok anne biz oraya beğenmistik zaten onu alıcaz dedim

Başınız sağ olsun. Bende babamı 9 ay önce kaybettim kayinvalide babamın 7 sine bile gitmedi ve ben cocuklarimlan tek basima kaldım sehiir dışında yaşıyoruz ve bu cocuklsrlan ne yapıyor diye bir kere bile sormadı babam öldü 4 ay sonra eve geldi. Ben mesefemi korudum mesela hiç aramıyorum bayram seyran eşim ararken Bende kutlayip geçiyorum misafir gelip kaldığı zaman umursamamaya çalışıyorum bende kendi derdimi anlatıyorum ise bak aman hepsi mi aynı olur yahu hepsi aynı kumaş

Bilmiyorum belki kötülük ama hayatımda verdiğim en zor sınavı o ve birkaç akrabası için aynısını yaşasın diye diledim içimden o da sınansın ama öbür dünyada değil bu dünyada bende görücem izliyicem napıcak diye. Basınız sağolsun bu arada

Teşekkür ederim. Bu kv milleti genelde akraba icin yaşıyor çoğu görmezden gelmek hayatınıza odaklanmak en güzeli

Oğlu sürekli dert çıkartsın her aradığında maddi olarak yardım istesin anında kaçar aramaz sormaz

Ne biçim bir aile ve ilişkiler yumağı.
Kaç yaşına gelmiş evli adamı karısının önünde çocuk gibi azarlamak…. ne yapıyor eşiniz azar seansı çekiliyor ilginç.

Eşinle ortak değilsiz.
Olaya böyle bakarsanız evliliğiniz ilginç bi hal alır.
Çünkü ortaklar birbirlerinin bedenini cinsel olarak kullanmaz. Her duyduğunuza atlamayın.

Ortak dememin sebeplerini sıralıyorum
İkimizde kazanıyoruz harcamalar ortak
Birimizin başına kötü bir olay geliyor diğeri onun yanında ve destekçisi oluyor
Birimiz hastalanıyor diğeri ona bakıyor
Birimiz kötü bir gün geçirip eve yorgun geliyor diğerimiz onun için yemeği yapıp ona iyi gelmeye çalışıyor hayat müşterek çünkü bu yüzden kocam benim ortağım her konuda. Ortak kelimesine iş ortaklığı olarak baktığınız için sanırım fikir ayrılığı oluştu sanırım.

Sorun eşinizde annesinin ilgi istediğini , aramadığı için bozulduğunu kızdığını size anlatmaması gerekirdi. Onun annesi ile olan ilişkisini siz yönetemezsiniz , kocanız yönetecek. Sizin haberiniz bile olmadan annesine sınır koymalı ve durdurmalı , hatta siz karışmaya kalkarsanız sizi durdurmalı.
Ben annesi arayıp azarladığında koşa koşa karısına yetiştiren oğlan çocuğuna koca diyemem. Bir de gitmiş tartışmanıza tüm sülaleyi katmış, gereken cevabı siz vermediniz mi hesap sormadınız mı kocanızdan ? Sizin işiniz kayınvalide ile değil kocanızla.

Ortak kocanız neden sütten kesilip sınır koyamıyor annesine , yetişkin erkek olması gerekiyor ya. Ortaklığı sizin anlaştığınız gibi anlayan koca , annesini ortaklığa 3. Kişi yapmaz. Sizin anlattığınız gibi ortak olan koca, kendi akrabaların karısını azarlamasına izin vermez, bakın savunur demiyorum , izin vermemesi gerekir diyorum.

Abla yapmıyor zaten sen kesik kesik mi okudun o da bu durumdan şikayetçi aynı zamanda konuştu da defalarca bu konuda. Sülaleyi katma meselesi de eşim gidip anlatmadı olanları ilk önce bir sor istersen nasıl oldu ne bitti. Annesinin komşusu yan komşumuzun arkadaşı annesi bizim dedikodumuzu yaparken öğreniyorlar her şeyi. Bazen bazılarınızın evde kocalarına öfkelenip burda kin kustuğunu dusunuyorum. Bu kadar öfke seni bir yere götürmez sevgili ablam

Annesini üzmememk için maşallah sorunlarını bile saklıyor ama sizi üzmemek için annesine sınır koymuyor
Ha birdee 44 yaşında bekar olmanızın sırrı bu öfkeniz mi? O zaman şöyle bir iki alıntı bırakıyorum buraya “evlenince anlarsın” “bekara karı boşamak kolay” öptüm seni davetiyeni iletirsin olursa

Evliliğinde , kocanızın annesi ile olan ilişki nedeniyle konu açan sizsiniz. Annesine laf geçiremeyen koca sizin kocanız. Defalarca konuşmuş olmasının bi önemi yok, gerçek tepki ve yaptırım uygulamasıdır. Annesi başkasından dedikodu öğrenip gelip sizi azarlıyor akrabaları ile birlikte , ve kocanız sadece sizi mi savundu? Savunmak değil, izin vermemesi gerekirdi bu azarlamaya.
Kocanız o kaşar iyi ve muhteşem bir erkek olsaydı burada böyle konu açmazdınız. Yani yorumları başlatan sizin sözleriniz, sizin sıkıntınız. Kocanız iyi bir koca olsaydı , burada konu açmazdınız. Öfke değil durum değerlendirmesi, sizi annesine karşı savunamayan memedeki kocanıza tepki vereceğinize bize söyleniyorsunuz ya ne diyeyeyim.
O zaman annesinin memesinden kocanızı kurtarmada başarılar , oğlan çocuğu ile evlenirseniz bu olur. Öfkeden burada konu açan sizsiniz kardeşim. Oğlan çocuğu büyütmekte başarılar dilerim

Abla tamammmm boşanırsam avukat olarak seninle çalışacağım sözz sende araba alırsan söyle poliçeni yapalım

Bekar değilim ben , ama burada eşimin çocukça davranışları için konu açmamı gerektirecek bişey yok. Evliyim , anladığım için yorum yapıyorum ayrıca boşanma avukatıyım

Bu arada senden başka burda söylenip laf ettiğim biri olmadı herkes fikrini söyledi bende anlattım konumun altına pis öfkeni kusarsan bende seni ciddiye almam allah size de bir oğlan çocuğu nasip etsin belki doğurursunuz da o da iyi gelir öfkenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…