İlgi bağımlısı kayınvalide sorunu

Bekar değilim ben , ama burada eşimin çocukça davranışları için konu açmamı gerektirecek bişey yok. Evliyim , anladığım için yorum yapıyorum ayrıca boşanma avukatıyım
Bilmiyorum artık kızlık zamanından kalma herhalde hesap bekar yazıyor çünkü tamam boşanırsam dediğim gibi dm lesiriz bosarsın beni

Abla tamammmm boşanırsam avukat olarak seninle çalışacağım sözz sende araba alırsan söyle poliçeni yapalım
Boşamak için önce kocanı anasının memesinden koparman lazım. Bak böyle büyük konuşma , gene toplanıp sülalecek seni azarlarlar , hakaret ederler , oğlan çocuğun pardon kocan seni sadece savunur . Gelip kocana öfkeden , burada konu açan sensin.

Muhteşem ötesi , sana savgılı olan, başkasının saygısızlığına izin vermeyen yetişkin olgun, karakterli kocanla mutluluklar .

Aşkım her önüne düşen konuya yorum yapma gibi bir görevin mi var? İstersem her konuda açarım bunun belirleyicisi sen misin? Herkese salak saçma yorum yapacağına neden evlenemiyorum diye sen konu aç istersen

Aşkım her önüne düşen konuya yorum yapma gibi bir görevin mi var? İstersem her konuda açarım bunun belirleyicisi sen misin? Herkese salak saçma yorum yapacağına neden evlenemiyorum diye sen konu aç istersen
Oğlan çocuğu kocayı bulmuşun, öfkeden burada konu açmışın. Söyleyeceklerim bu kadar . Ben girip kimsenin profiline bakmadığım için farkında bile değilim bekar yazdığının.

Oğlan çocuğu kocayı bulmuşun, öfkeden burada konu açmışın. Söyleyeceklerim bu kadar . Ben girip kimsenin profiline bakmadığım için farkında bile değilim bekar yazdığının.
aşkım darısı başına evlenince öğrenirsin şimdi dışarıya çıkacağım hazırlanıyorum öptüm seni kendine iyi bak bu kadar öfke vücudunda rosa çıkarır saçlarını döker dikkat et kendine

Gülüm ben zaten evli ve çocukluyum. Senin gibi oğlan çocuğum olmadığı için burada konu açma gereği duymuyorum. Sen kendine evliliğine kocana ve evliliğimizin bir parçası olan kayınvalidene iyi bak , aman üzülmesin kocanın annesi . Üzme onu , yoksa gelir seni herkesin içinde azarlar bak dikkat et. Sevgiler canım . 2 yıl içinde burda boşancam ben diye konu açınca görüşürüz

Tamam hayatım takip et beni hatta instagram hesabımı veriyim sana profili falan kaldırınca yaz bana hemen dava acalım allah eşinize sabır versin bu kadar öfkeli bir kadınla konuşmak zor olmalı

Tamam hayatım takip et beni hatta instagram hesabımı veriyim sana profili falan kaldırınca yaz bana hemen dava acalım allah eşinize sabır versin bu kadar öfkeli bir kadınla konuşmak zor olmalı
Allah sana sabır versin asıl , kayınvaliden ve onun oğluyla olan 3 kişilik evliliğinde. 2 kişi evlilik zor, bi de 3 kişilik evliliği düşünemiyorum. Ama sen sakın üzme bak kayınvalideni , yoksa kocan asıl karısına döner , sen ortada kalırsın, bitanem. Senin bulabildiğin koca anca bu demek ki. Elinden geleni yaptığına eminim , hadi sen hemen git oğlunun ay kocanın yanına, azarlamasın seni. Yeni konu açmak zorunda kalma şekerim

Aşkım 44 yaşında koca bir morukla bu kadar uzun süre kocam hakkında tartışamam tartışacak olsam inan kayınvalidemle tartışırdım

Aşkım 44 yaşında koca bir morukla bu kadar uzun süre kocam hakkında tartışamam tartışacak olsam inan kayınvalidemle tartışırdım
Ailen çok düzgün yetiştirmiş seni belli, tam kocan ve kocanın annesi ile yaptığın evlilik sana uymuş. Kendine layık insanlar, tam dengin bir aile bulmuşsun. Maşallah tencere , kapak gibisiniz. Allah mutluluğunuzu bozmasın , 3 kişilik evliliği idare etmek yetenek ister. Başarılar

Bu yaşta hala kayınvaliden yaşıyor mu bilmiyorum muhtemelen kendin kayınvalidesindir. Bu arada koyduğun noktalama işaretlerinin yerleri de yanlış sakın tutanaklarını bu noktalama işaretleriyle yazma dalga geçerler umarım sanada senin gibi öfke topu bir gelin ya da damat denk gelir teyzeciğim esasen kocan var mı o da şaibeli tansiyonuna kolestrolune dikkat et öptüm seni şeker teyzem

Ortak değlsiniz ortaklık maddi konularda iş yaparlar vs vs.
Aklınıza tv de koca koca kadınlar çıkıp imza attığınız için ortak dedi yıllarca.

Gönül bağı ile hayat paylaşıyor, seks yapıyoruz… Evlilik budur.
Gönül bağı ile bağlanmasak neden her koşulda yan yana duralım.
Ortaklar her koşulda yan yana durmaz. Ayrıca Sakıp Sabancı %51 hisse almadan ortak olmazdı bla bla yaz bitmez.

Eşiniz 99 depreminden sonra doğduysa, en fazla 25 yaşındadır,Bu kadar genç olup ,bu kadar da ailesinin özel durumlarından ötürü ilgiyi sürekli üzerinde gören bir erkek biraz zor dengeyi kurar.Çağımıza göre bir erkek için erken yaş evliliği.Zaten olgunlaşma süreleri uzun sürer erkeklerin.İş bu konuda eşinize düşüyor ,o yüzden bunları yazdım.İşiniz zor ama çözülmez değil.Sabır,zaman ,mesafe ,anlayış gerek.

Kadını neden aramıyor ki oğlu kaç gün boyunca? Her gün araması lazım en azından nasılsın demesi lazım. Neticede evlat kaybetmiş bir kadın. Ama sınırını da güzel çizmesi lazım, evde ne var ne yok anlatırsa her şeye karıştırırsa o da karışır tabi ki.

Bu ne biçim üslup ya. Reşit olmadan mı evlendiniz ne yaptınız? Başka açıklaması yok çünkü şu lafların, kendiniz çocuksunuz daha anlaşılan. Kadının kocası var ya da yok size ne? Şu hayattaki en büyük başarınız evlenmek olmuş galiba.

Hayır hayatım çok iyi yerlerde eğitim gördüm ve çalıştım keşke kendimi bu kadar yormasaydım hatta direkt evlenseydim eminim daha az çaba harcadığım bir hayatım olurdu, karşıda bulunan mahluk actığım konuyu beğenmeyip kinini kustu onun dışında olan kullanıcılarla gayet samimi ve uyumlu konuştum diğerlerini okursun, sadece daha hayatında hiç evlilik yapmamış insanların evlilik ve evlilikten doğan konular hakkında kesin ve yargılayarak konuşmasını doğru bulmuyorun sonuçta kimse yemediği yemeğin tadından bahsedemez

Eşim sık telefonla konuşan ve bunu seven biri değil kaldı ki zaten yakın mesafede oturuyoruz ikimizde çok yoğun çalışıyoruz kendi evimiz veya kendi planlarımız da olabiliyor kaldı ki daha bir sene bile olmadı daha sık beraber vakit geçirmeye çalışıyoruz kayınvalideme de haftada maksimum 2 kere gideriz. Bu arada evlat kaybetme mevzusunu konu çok ilerlemeden anlattım oradan okursanız sevinirim

İnan bu durumda sadece en çok mağdur olan haklı bulunuyor o yüzden en çok mağdur gözüken benim şu an kendisi yetişkin insan ki benim ailemin bana olan güvenini, özgürleştirmesini ve bireyselleştirmesini de görüyor kendisi karar versin o yüzden

Evlenmeyi, çocuk sahibi olmayı marifet sanan, insanı burdan vurmaya çalışan, aşırı derecede kompleksli ve kendini geliştirmemiş biri olarak, her ne yaşıyorsan az bile yaşıyorsun. Sen sanki 44 yaşında bir ‘moruk’ olmayacaksın. Gençlik bir sana bahşedildi seçilmiş insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…