- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
Aylardır ilgi gösterdiğim biri vardı. Ben mesaj atarım o atmaz, ben yanına giderim o gelmezdi. İlk önce anlamadı mı acaba ona olan hislerimi dedim. Fakat en yakın arkadaşı gülerek imalarda bulunmaya başlayınca kesinlikle anladığını fakat karşılık vermediğini anladım. İlgi göstermeyi bıraktım. İki hafta önce toplu yemek organizasyonu yapmış bana haber vermedi. Bunu duyunca hayal kırıklığı yaşadım ve yüzüne bakmadım. Aynı ortamda bana bakıyor ben bakmayınca şaşırıyor uzun uzun tepki vermemi bekliyordu. Ben hiç bakmadım. Göz göze gelince uzunca gözümün içine bakıyor ben ise başımı çeviriyordum. Dün ise tekrar eski bir daveti bana haber vermediğini öğrendim. Bayağı söylendim. Gidip ona söylemişler. Geldi yanıma ben organize etmedim, yalan söylemişler diye kıvırmaya çalıştı. Ben yüzüne bile bakmadım ve konuşmak istemediğimi söyledim. Bugün yakın bir arkadaşını aramış ve çok bozulduğunu ona nasıl öyle şeyler söylediğimi söylemiş. Halbuki konuşmak istemediğimi söyledim sadece ha bi de yüzüne bakmadım tabi. Bir de geldi benim yanıma o konuştu demiş. Yaw sen geldin benim yanıma. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Kızlar ne dersiniz bu duruma?