- Konu Sahibi challenger
-
cnm galıba boyle çünkü hep onunla ilgili sorunlar çıkarıyorum.çok sevıyorum sevgılımı ve asla eskısı gıbı karakter olarak bıle olmayacağını bılıyorum ama sürekli eskisi ile bir tutuyorum anlarmı bılmıyorum ama umarım anlar çünkü gercekten onu kaybetmek istemiyorum...
canım benim öncelikle sakin ol stres yapma.. düzelir merak etme.. böyle bişey için bitecek diye bişey yok.. ama üzmüşsün sevgilini.. sinirlerini zorlamışsın biraz.. üzerine gitmişsin.. en sonunda da bitti demişsin.. oldu mu şimdi ? beni takmıyor diyorsun.. msjına bir an cvp vermedi diye takmıyor mu oldu şimdi ? peki senin için hiç mi bişey yapmadı bu çocuk.. hemen bi cvp gelmedi diye "beni takmıyor" damgasını vuruyosun.. bence gereksiz yere üzmüşsün.. o da alttan almamış.. haksız durumda olan sensin.. ama şimdi aşkım ben hatalıyım özür dilerim dersen de çocuğun dengesini bozarsın.. bi kaç saat önce sinir küpüydü birden ne oldu bu kıza der.. yaaaaaa nedir bu bizim elimizden çektikleri bunlarınnn kaydirigubbakcemile3 bence biraz bekle.. hiç bişe olmamış gibi günaydın msjı çek yarın sabah.. günaydın canım de.. dün başka şeyler vardı biraz gergindim seni kırmış olabilirm özür dilerim senle pek alakası yok bazı sorunlardan dolayı gergindim sinirimi senden çıkarmış olabilirim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?