ilgi hastası sevgilisi olanlar buraya :)

kızlar teşekkürler paylaşımlarınız için Şeniz
bende balığım ve hep ilgi istiyorum:D
bende balığım duygucum :asigim:, aşkım da balık :smiley-cool:
ama o beni bazen hiç anlamıyor bu ilgi konusunda. hep bana hep bana diyor başka bişey demiyor benim balığım :dilcikar:
daha dün yine bu ilgi konusu yüzden sevgilimle tartıştık zaten:mymeka:

tam trsi benim eşimede fazla ilgi dokunur....kaydirigubbakcemile3

ortak yaşantımız içinde kendimizi yaşamayı seviyoruz,çok fazla bunaltmadan,fazlada serbest bırakmadan,birlikteyiz.

gülün siz gülün:icecream:
nan daha bugün uzanmıs dana gibi sınavdan cıkmısım canımda beraberinde cıkmıs.. sen beni sevmiyon mıncıklamıyon. sevmiyon sacımı oksamıyon.. kafamçokkarıştı
okşuyorum hissetmiyo:kızgın:
var gücümle bastırıyorum artık:1rolleyes: itip kakıyorum:roflol: seviorum sanıyo anca hiissedio galiba..:roflol::asigim::utangac:
alemsiniz gerçekten :roflol: :roflol:

yaaa bende ilgi deisiyim sevgilimde :teselli: .. ama o saolsun gösteremiyo duygularını ağır abiyiss :delphin: neymiş efendim aşkım biliosun seni sevdiğimi ama gösteremiyorum der hemen iki güzel şey söylese yukardan aşağı domates gibi :tomato: ayy seviyorum ben tosunu azıcıkta tombiş bi mıncırıyorum göbüşü falan bi hoşuna gidiyoo :utangac: Şeniz

erkek arkadaşım değil ama ben böyleyim maalesef. balık burcuym bende. :) hiç hoşlanmıyorum bu huyumdan. bazen odun gibi duygusuz olmayı ne kadar istediğimi farkediyor ve öyle olmak için dua ediyorum.

Ilgiyi sever. Hatta ben iliskimizin baslarinda fazla yakin davranamiyordum, bana yakin davran ben ilgiyi severim, ilgiye aliskinim demisti.
Zamanla alistikca ilgimde cogaldi. Oda cok ilgilidir, ama arada huysuzlugu tutar.Ben yinede ilgili davranirim, bi bakarim huysuzlugundan eser kalmamis:) Huysuzken, ilgisiz davrandigimda dahada cok huysuzlaniyor:) Sevkat bekleyen cocuk gibi.Canim o benim.

off ya hiç benim aksi sevgilim kadar ilgi bekleyen bir erkek olamaz..:delphin:
belirteyim bu arada malesef burcu balık..
balıkları çok iyi tanırım,
koycan kenara dakka başı öpcen,seviyorum seni diye başını omzuna yapıştırcan,o zaman çocuk gibi mutlu olur:asigim:
hele bi ilgili olmiyim zaten çok ta zeki beyfendi ne eder yapar sevdirir kendini er yada geç zatenkaydirigubbakcemile3
balık burçlarının sürekli ilgi delisi olması bazen sıkıcı olsa da aslında onlar ilgiyi diğerlerinden de deil,sadece sizden isterler,yani onlarınki bir nevi ilgi merakı değil,sevdiklerine olan düşkünlüğündendir..
aslında şöyle de denebilir,hayatına girersiniz,diğerleriyle ilgiyi keser ve tek ilgili olduğu şahıs siz olduğunz için hepsini size yükler..kızı da erkeği de öyle oluyor bu balıklarınkaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X