İlgi ve Sevgi Açlığı

Sarılmak, sevilmek bu ihtiyaçları duyuyorsunuz diye gidip saçma sapan insanlara bulaşmayın. Bi süre kendinizi oyalayın kurslarla etkinliklerle. Sevgili işinde daha seçici olun. Yazık olur gençliğinize.
Ben de öğrencilerimin sevgileri ile bu ihtiyacımızı biraz olsun gideriyorum.Onların o masum,güzel halleri beni çok mutlu ediyor.

Çok çok teşekkür ederim

Yani anlayamadım, karşı taraf ilgi göstermiyorsa ne yapıyor mesela? Flört dediğin zaten ilgi göstermek değil midir, kendini beğendirmek isteyen erkek bir şeyler yapmalı karşı tarafı etkilemek için
Ya benim beklentim karşı tarafa fazla geliyor ya da karşı taraf bir yedekte tutma çabası içine giriyor

Ben de bunu yapmayı çok istiyorum.İnsan kendini hayatının merkezine nasıl koymayı başarabilir bunu bilmiyorum işte.

Bu sevgisizlik size çok yanlış tercihler yaptırır, acilen tedavi olun destek alın...

Ya benim beklentim karşı tarafa fazla geliyor ya da karşı taraf bir yedekte tutma çabası içine giriyor

Yani panpa bence gayet normal beklentiler içindesin, anormal bir durum yok. Tabi ki karşıdan ilgi bekliyeceksin yoksa o flört olmuyor. Adam gibi ilgi göstermeyecek bir erkek zaten flört işlerine girmemeli normalde ama zaman çok kötü, artık erkekllerin çoğu böyle 100 200 kişiyle konuşuyor ... hepsi de böyle çıkınca tabi ki tükenmişlik hissine kapılmak da yeter artık demek de normal... o ilişki tavsiyesi veren koçlar moçlar da saçmalıyor bence, adamın ciddi ilişkiye niyeti yok işte neye çapa mapa atıp peşinde koşturcaksın neyse konunun uzmanına sormak gerek , berbat erkek uzmanı Ferhans A Aysenimi

Son düzenleme:
çözüm önümüze gelenden sevgi dilenmek mi

İlişki koçları zaten iyice ilişkileri satranç oynamaya çevirdiler.Her durumda bir stratejileri var.

Evet ciddi ciddi soruyorum ki neden halen sevgilin olmadığını tahmin etmeye çalışıyorum.
Merhametli,sevgisini ve ilgisini gösteren,bana kiyamayan, zor zamanlarımda en büyük destekçim olan,çocukları ve hayvanları çok seven,idealleri olan,beni her halimle güzel bulan,aynı zamanda en yakın arkadaşım olan.Böyle birinin bir gün karşıma çıkacağını biliyorum.

Babamdan çok sevgi gördüm, hala görüyorum ama yine de bir erkek beni sevsin, değer versin vb istiyorumYani belki onunla alakası yoktur ama yine de siz daha iyi bilirsiniz durumunuzu

Babamdan çok sevgi gördüm, hala görüyorum ama yine de bir erkek beni sevsin, değer versin vb istiyorumYani belki onunla alakası yoktur ama yine de siz daha iyi bilirsiniz durumunuzu
Çok şanslıymışsınız,belki durumum normaldir.Sevilmeyi,değer görmeyi istiyorum.Bunu hak ettiğimi de düşünüyorum.Umarım düzgün biriyle karşılaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…