annesi yanimda sessiz ilgisiz dururken ben ses etmiyim dedim sustum.. ama bu her seferinde boyle olcaksa naparim bilmem.. cocuklari cidden severim kirmak falanda istemem ama bu ana boyle devam ederse sanirim sesim cikicak bundan boyle.. ama benimde ayarim yok iste ondan korkuyorum.. guzellikle degil ters bi laf edip kotu olmaktan korkuyorum..annesi birşey demiyor madem sen de. kendi yeğenlerime bile yaptırmadıklarımı elalemin çocuğuna hiç yaptırmam kimse alınıp darılmasın.
Heh iste aynen buydu ortam heryer heryerde bu nasi rahatlik ben kendi evimde bu kadar rahat degilim yaaaOh çocukların ellerinde börek pogaca oda oda gezsinler kurcalanmadık yer kalmasın, anaları da zaten kırk yılın başı bi rahat edebilcem diye sohbete devam etsin .
Bir daha çağırma sen en iyisi laftan anlamazlar çünkü öyleleri .
Bebeğiniz benim doğum tarihimde doğacakBen ablamın evine gittiğimde bile, 6 aylık hamile halimle sürekli peşindeyim. Çocuğu rahat bırak deselerde ben rahat olamıyorum ama kendi evimiz de ona zarar verecek herşeyi kaldırdım valla at koşturuyor..Herkes çocuğuna sahip çıkmalı...
Bebeğiniz benim doğum tarihimde doğacakYerim ki ben onu, balık burcu çocukları çok sakin olur Cinsiyeti ne?
Erkekse bikaç gün geç bile doğabilir acele etmezseOğlumuz olacak Rabbim nasip ederseValla 17 şubatta olabilir dediler yani 3 günle kovada olabilir sanırım. Balık bizde 2 tane ve iyi anlaşırım umarım balık olur
Erkekse bikaç gün geç bile doğabilir acele etmezseAllah kolay doğum nasip etsin, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Direk uyarın çocuğu ve çocuk ile çok yakınlaşmayin. Cocuklar yabancıların heybetinden onların sözlerini dinler... ha gene olmuyor annesine soylersin ay düşecek valla aman birsey olmasin gibisinden... o da salak değil ya anlar herhalde...Cocugun yaramaz olmasini anlarim ama misafirlige gidildiginde o cocuguyla ilgilenmeye anneye bi turlu anlam veremiyorum!! nasi bi rahatliktir nasi bi ozguvendir bu?? Tamam cocuk kisilik kazansin diye herseye eyvallah diyosunuz ama kendi evinizde rahat olun baskalarinin esyalarini kurcalamak yikip dokmek koltuk tepesinde gezmek niye?? ... boyle misafire alismam lazim ama alisasim yokkk...kotu olmadan care bulmali ama nasill..???
Iste kilit noktam buuuu annenin rahatligiii cok sinir bozucu bi durum yaaa.. cocuga cocuktur yapar dersinde koca kadina ne debir aklim ermiyo isteeZaten cocugun yaptiklarindan cok annenin ilgisizligine insan cok sinirleniyor benim elti boyle okadar rahatki ben bakiyorum cocoujlar napti ne etti diye oyuzden pek gelemsini istmem birde kendisi hickimseye tahamul eden biriside degildir ama kendisi baskalarina gidince cok rahat benim kiz kucuckken oyuncak cikarilmasini istemezdi oyuzden bende onun bukadar rahatligina dayanamiyorum vallahi cocouklar gene hoş gorülur ama umursamaz anneler daha cok sinir ediyor insani vallahi ozellikle onun gelnesi beni sinir ediyor biz onun evinde rahat degildik kadin baana rahat ya iste arsizlikta baska oluyor,kim olursa olsun cocouk nekadr yaramaz olursa olsun annenin ilgisizligi insani sinir ediyor
Ben daha önce birisini evimden kovdum. Elbette bir daha da görüşmedim ama kulağıma haberi geldi, benden sonra gittiği her yerde çok dikkatli olmuş.Iste kilit noktam buuuu annenin rahatligiii cok sinir bozucu bi durum yaaa.. cocuga cocuktur yapar dersinde koca kadina ne debir aklim ermiyo istee
Bu çocuklara kişilik kazandırma ayağına annelerin rahat davranması da yeni moda oldu. Valla biz bir bakışından anlardık annemizin ot gibi otururduk kişiliksiz mi olduk yani :)
Kendi evinde de yağlı ellerle Oraya buraya dokunmalarına izin verseler kızmayacağım ama benim evime bir şey olmasın, misafirlikte ne yaparsa yapsın mantığı var insanlarda.
Çocuksuz bir eve davetliysem götürmüyorum çocuklarımı genelde. Çünkü sıkılıyorlar,oyalanacak pek bir şey bulamıyorlar. Ama çocuklu evlerde oyuncak,arkadaş vs iyi oluyor.
Iste o uyariyi ben yapmiyim yaa kotu olmak istemiyorum. Ayiplamakta istemiyorum aslinda ama kendimi biliyorumben hayatta boyle olamam.. cocugumun pesinde rahatsizlik vermesin diye dolanan annelerden olurumkii.. zaten oraya sohbete muhabbete gidiceksem anneme birakirim cocugumu.. off kimi insanlar gercekten cok zorrBen daha önce birisini evimden kovdum. Elbette bir daha da görüşmedim ama kulağıma haberi geldi, benden sonra gittiği her yerde çok dikkatli olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?