ilgilenmeyen anne

Ben yapmak zorundaydım, veledi (çocuk değil o velet, canavar) köpeğimi mutfakta köşeye sıkıştırmış, ağzından içeri bulaşık deterjanı dökmeye çalışıyordu. Anası olacak baş canavar da "çocuk işte, meraklı oluyorlar" dedi. Dövmediğime dua etsin kadın, kovulmakla kurtuldu.

Benimde en gıcık olduğum şeydir
Eşimin abisi gelmişti biz yeni evliyken
Çocuklarına hiç karışmazlardı bende misafir diye bişey demiyordum

Birgün Birsürü para verip zevkimizle ordan burdan yabancı ülkelerden aldığımız objeleri ve annemin ev hediyesi verdiği süsleri balkondan atarken gördüm ve inanırmısın annesi ve babasıda balkonda oturuyolardı
Ve hiç uyarmamışlar
Resmen delirdim hırsımdan gözüm doldu zor aldım elindekini aşağı bi baktım herşeyi atmış kırmış

Oda yetmedi akşam arkdaşlarımızakşam oturmasına geldi misafirliğe
Bunlarda vardı, çocuğu ikide bir lambayı kapatıyo
Bişey demiyolar ben açtım o kapadı
En son kızdım
Bana demesinler mi o çocuk daha anlamaz karanlıkta konuşalım biraz bişey olmaz
Beni rezil ettiler misafire
Ne zamn bu tarz konu görsem cinnet geçiriyorum ya
Ağızlarına ıslak kürekle vurcan

bide solonunda bahali sus esyalarin varsa onlari kaldirmani tavsiye ederim cekmecelerini mumkunse oyle kirilcak seylere koyma ben ozellikle oturma odasina hic bir sey koymuyorum ASLINDA BUNLARI YAPMAYA MECBUR DEGILIZ AMA NEYAPICAN YUZSUZ INSAN COK

Senin çocuğunun olmamasıyla alakası yok Canım kim olsa rahatsız olur. Ben pek karşılaşmadım bu durumlarla aslında ama etrafımdan duyuyorum. Bana gelen hiç bir arkadaşım öylece salmaz çocuğunu ortalığa.

Mesela geçen yıl bir doğum gününe gittik gelenlerden birinin çocuğu bütün sıvı sabunu banyo halılarına ve her yere boca etmiş. Anne o arada ne yapıyor meçhul. Allah korusun içebilirdi o sabunu. Bir diğerinin ufak çocuğu altına yapmış ve yanında yedek kıyafeti yok el kadar bebenin. Bunlar bana göre büyük sorumsuzluk.

o canavarin anasi ne bicim insanmis hakkeden insan da denemez o sahsa anne desen anne bile degil sanki sizin kopeginiz can tasimiyor allahin verdigi bir can ya insanlarda hic mi allah korkusu yok. hic mi vicdan yok. neymis cocuk iste merakli. o sahsin yetirdigi cocuk ne olur DUSUNMEK DAHI ISTEMIYORUM.
Bence ILK ONCE COCUGA MERHAMET EGITIMI VERILMELI. MERHAMET KAVRAMI COK ONEMLI.

Bizim sulalede bunun birde tum gece el el ustunde sanki o cocuk onun degilmis gibi oturup, tam kapidan cikarken "evladim savas alanina cevirdin kadinin evini cizzz" diyen versiyonu var. Ayakkabi mont giyilmis, kapi esigi gecilmis artik

aslında çocuüun gelişimi açısından da bazı sınırları bilmesi özel kavramını edinmesi önemli . şu çocuktur yapar diyenler keşke bir gelişim kitabı okusalar . çocuğum olmamasına rağmen en az 4-5 tane okumuşumdur . kulaktan duyma bir de kişilik gelişimi için denmesi çok komik :)

ben bile şuan çok sinirlendim . gerçekten iyi kurtulmuş kadın

Yengenize kizmayin bence. Cocugunun deger verdigi bir oyuncaginin akibetinin sizin cocugunuzun ellerinde nasil olacagini ne bilsin? Ve ayrica mecbur degil. Cocuklara "baskasinin mali" egitimi erkenden verilmeli bence. Mesela cocugunuzun sizin tabirinizle "isterken cani cikmis". Bu derece israr etmesinin sebebi de israrinin sonucunda istedigi seyi elde edebilecegini ogrenmesi. Yani cani cikacak kadar israr etmesi de normal degil.

Keske anlayis dagitilirken semsiyelerini kapamayi deneselermis....
Ne cektik o tiplerden !

İşte bu yüzden diyoruz ya çocuk var çocuk var; anne var anne var. Eğer kadın o an çocuğuna gerektiği kadar kızıp tepki verysedi ve benden özür dileseydi asla kovmazdım. Canım sıkılırdı ama hiç olmazsa kadın gerekeni yaptı derdim. O çocuk büyüyecek de topluma başkalarına faydası olacak ha? Hani şu haberlere çıkan evlat!lar var ya bilezik için annesini öldürdü, 50 tl için babasını bıçakladı aynı öyle olacak.

haklisin arkadasim burada suc cocukta degil tabiki annelerde cok sukur cevremde ole rahat insanlar yok hep cocuklarinin pesinde kosarlar ama bir eltim vardi ki simdi gorusmuyorum sabah kalktugimda kizinin elimde lacivert bir pastel biya gorduk henuz lenslerim gozumde yoktu onlar gidince bir taktim ki salonumun yerlerini komple o boya ole cizmis ay nasil kizmistim belli degil ve kendi evinde eline dahi vermez

Gorusme.. Anne bisey yapmiyorsa sen ne yapabilirsin ki..
Benimde var cocugum.Artik guzel soz dinliyor fakat bir donem kimseye gitmedim.Gittimsede esime biraktim.
Bunlar onemli.Kimse kimsenin cocugunun simarikligini cekmek,arkasindan bi dunya is yapmak zorunda degil.

Anne ilgilenmesine ragmen oluyorsa sorun etmem, fakat "saldim cayira" mantigindaysa hic ugrasamam.

Iste kilit noktam buuuu annenin rahatligiii cok sinir bozucu bi durum yaaa.. cocuga cocuktur yapar dersinde koca kadina ne debir aklim ermiyo istee
Hic sorma ya vallahi benim kizim kocaman ama ben bile her yere geriemek istemiyorum ben zaten rahat birisi olmadim hic cok takarim aman rahatsiz etmesin cocouk laf etmesinler arkamizadan falan eltimde bu durumu cok yasadigim icin ondan onu anlatiyorum cunku onun yaninda hic rahat olmadik kizimla pekte gitmezdim o yuzden ama onun vurdum duymazligi beni deli ediyor,cocuk dökmüsmü napmis hic ben peslerine gidiOrun birseyimi kirarmi dagitirlami kadin rahat anam biz etsek arkdan bir suru laf edr bilirim anam onun kadr rahatina raslamadim tek ben demiyorum ortak arktaslarda diyorkendisi idareci olsa laf etmese herseye hadi gene idare edilir ama oyle olmadiki hic vallahi kadin iki kucuk cocoukla, iki buyuk kizlardan sonra yapti onlarida, benden cok gezer gider vallahi

Bugün yaşadım bu durumu. Gelir gelmez oğlumun yürütecine bindi kapıdan girer girme nasıl gördün a yavrum da hemen saldırdın sonra beşiğin içine girmeye çalışmalar uyuyan evladımın başında müzik açmalar beşiği sallamaya çalışmalar oyuncakları dağıtmalar hunharca oynamalar vs. Anasıda küçücük bebeğime akrobatik hareketler yaptırması yüreğimin ağzıma gelmesi kanımın çekilmesi falan dehşet bi gündü. Çok iyi anlıyorum konu sahibesi seni. Konuşmakla halledilir anca.

Ayy kendimi gordum bi an sankiii bu kadar benzerlik olur.. yakinda evleniyorum ve benim basimdada var aynisindan bi durum

Cocugunu egitme basiretine sahip olamamanin adi ozguven egitimi olmus. Kimse bana bunun egitim olduguna inandiramaz. Terbiye besikten baslar.
Katiliyorum cok haklisinizzzz. Bizde cocuk olduk ve gayet kisililli ozguvenli bireyler olduk. Ama hic bilmem gittimiz yerde simaralim kuduralim.. bide ustune yapilana aferin evladim diye onay alalim.. tam tersine terbiyemizle aferin alirdik biz.. bunlar kudurmalariyla...

Benim böyle anaları kalkıp boğasım geliyor. Doğurmayı biliyorsun da bakmayıda bilsene be kadın. Anne ilgilenir çocuk yaramazdır artık bir yerden sonra baş edemez anlarım. Ama hiç ilgilenmeyen amaaann tavrındaki insanlardan nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…