bide solonunda bahali sus esyalarin varsa onlari kaldirmani tavsiye ederim cekmecelerini mumkunse oyle kirilcak seylere koyma ben ozellikle oturma odasina hic bir sey koymuyorum ASLINDA BUNLARI YAPMAYA MECBUR DEGILIZ AMA NEYAPICAN YUZSUZ INSAN COK
hadi bugun neyse ben yeni evlenicem ve evimi bi guzel dosedim. Simdi yaramaz bi velet gelcek diye o canm esyalri dolabami tikicam? Bunun anansi ne is yaparki kendi evinde olsa yerinden oynatmazlar cocuklarini bibyere gidince ohh yap evladim.. valla cocugu degil anasinin agzina terlikle vurasim geliyoooooobide solonunda bahali sus esyalarin varsa onlari kaldirmani tavsiye ederim cekmecelerini mumkunse oyle kirilcak seylere koyma ben ozellikle oturma odasina hic bir sey koymuyorum ASLINDA BUNLARI YAPMAYA MECBUR DEGILIZ AMA NEYAPICAN YUZSUZ INSAN COK
cocuk kendi evinde istedigini yapabilir ama baskasinin evinde bunu yapmamali. baskasinin mulkiyet saygi duymali AGAÇ YAŞKEN EĞILIRKoltuğun tepesınde gezmesınden sıze ne? sızın tepenımızemı cıkıyorlar sankı
merak edıyorum da nasıl bır rahatsızlık verıyor sıze
mutlaka yapmamalıcocuk kendi evinde istedigini yapabilir ama baskasinin evinde bunu yapmamali. baskasinin mulkiyet saygi duymali AGAÇ YAŞKEN EĞILIR
Ilk kez gorstgmz bi aile bizdeyken servislerni yaptim tabaklarla. Annelerine de cocuklar sizin yaninizda yer degil mi diye sordum. Cevap : ay yok yok bizi rahatsiz ederler. Evde meyve suyu falan dokulse seni rahatsiz etmicek nereyse oraya hazirla onlara. Evimn neredyse her tarafndaki halisi beyaz. O zmn daha bi kac aylik evliydim her sey yeni. Sok olmus bi sekilde kadinlara bakmistim. Daha da gorusmedik tabi muhabbet de sarmamisti:) o hesap. Cocuklar bizi rahatsiz etmesn de naparlarsa yapsinci anneler, o kdarina da pes yahu.Mesele kişilik kazansın değil tembellik düpedüz.. Kim uğraşır ya misafirlikte yayılıp kahve içmek varken çocuğa eğitim ver, doğruyu yanlışı keşfetmesini sağla, başkalarının özel alanlarına saygıyı öğret vs uzun iş..
Aynı çocuk ne zamanki anneyi bi şekilde rahatsız etmeye başlıyor, annenin konforunu engelliyor, detone ses devrede.. Azar, kıyamet..
Aman diyorsun o sesi duyunca çocuk evi basımıza yıksın problem değil yeter ki sen bağırma..
Ben buna maruz kalıyorum ara ara akrabalık ilişkileri sebebiyle koca tarafından ..
Ayy cok sinirliyim su an... evin halini anlatamam.. annesi rahat sanki cocuk yiksin doksun karsilariz modunda.. marifet onun yikilmamasi zaten.. biraz yapma cocugum dese gam yemiycem aferin cocuguma diye destekliyo bide..cocuk seven bi insanim ama bu kadarinada yok artik diyorum yaaaa
Çocuklara Sevgim sonsuz oynasınlar hatta kırsınlar ama pisletmelerine annelerinin izin vermesi beni çıldırtıyor.Cocugun yaramaz olmasini anlarim ama misafirlige gidildiginde o cocuguyla ilgilenmeye anneye bi turlu anlam veremiyorum!! nasi bi rahatliktir nasi bi ozguvendir bu?? Tamam cocuk kisilik kazansin diye herseye eyvallah diyosunuz ama kendi evinizde rahat olun baskalarinin esyalarini kurcalamak yikip dokmek koltuk tepesinde gezmek niye?? ... boyle misafire alismam lazim ama alisasim yokkk...kotu olmadan care bulmali ama nasill..???
Aynı konudan muzdaripim kafamdan ateş fışkırıyor resmenCocugun yaramaz olmasini anlarim ama misafirlige gidildiginde o cocuguyla ilgilenmeye anneye bi turlu anlam veremiyorum!! nasi bi rahatliktir nasi bi ozguvendir bu?? Tamam cocuk kisilik kazansin diye herseye eyvallah diyosunuz ama kendi evinizde rahat olun baskalarinin esyalarini kurcalamak yikip dokmek koltuk tepesinde gezmek niye?? ... boyle misafire alismam lazim ama alisasim yokkk...kotu olmadan care bulmali ama nasill..???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?