Memur degil normal biisle ugrasiyor konusaurken on dksin ayirabilirBenim eşimde aynı o beni ara gün içinde ama ben onu arayınca ne oldu der..
Onlar işte boş kaldıkları zaman arıyorlar ama bizim onları iş başındayken aramamız bi sebep gerektiriyor. O anda da bi işle meşgulse sohbet etmeye vakti yoksa bi sorun mu var ne için aradın gibi sorular sormaları normal... Özlüyorsan aramak yerine msj at özledim müsait olduğunda arar mısın gibi şeyler yaz..
En ufak şeylerden sorun çıkarıyor demişsin buna anlam veremedim ,sebebi hakkında yorumum yok yani
Aynen dogru soyluyorsun bikac kez facede yorumlara bakarken bi bayan gorse hemen profiline bakar hatta cakma faceden eski sevgilisinebaktigini gordum bu yetmiyomus gibi kardeslerini bile takip ediyoduYa da baska kadinlarla ilgilenmek isteyen, capkinlik sinirlarini kendi icinde tartip duran ancak henüz faaliyete dokememis erkek vardir... Toplum icinde sizi rencide etmekten de utanmazlar milletin yaninda rezil oldugunuzla kalirsiniz. Siz onu aldatin da rahatlasin.
Calisirken ariyorum memur degil normal bi isle ugrasiyorÇalışırken mi arıyorsunuz?
Onceden bole degildi her firsatta arardiÖnceden böyle değil miydi yeni mi oldu
Yaklasik 8aydir evliyim esim gun icersinde bi iki arar evdeki durimlari sorar ben onu aradigimda ise neoldu diye bi soru sorar gecen seni ararmamdan neden bu kadar rahatsiz oluyorsun diye sordum en sacmalama dedi ve nedense bazen en ufak seylerden sorun cikarmaya basladi bunun nedeni nedir acaba
Haklisin ole yapmaliyimAmann gun icerisinde ne o beni ne ben onu arada whatshaptan yazarim cevap veriir
Ikimizde yogun insanlariz somucta :))
O sizi aradiginda ne oldu de onun tepkisini ver belki senin ne hissettigini anlar.
Biz her an canım cicim olmak istiyoruz da erkekler fazla romantizmden hoşlanmıyorlar. Böyle biz onları sorguya çekince de bunalıyorlar. "Sen bana güvenmiyor musun?" tavırları başlıyor. Çok üstüne gitmeyin. Kadın hisleri kuvvetlidir. ALLAH korusun öyle bir şey varsa da öğrenirsiniz. Umarım yoktur...Yaklasik 8aydir evliyim esim gun icersinde bi iki arar evdeki durimlari sorar ben onu aradigimda ise neoldu diye bi soru sorar gecen seni ararmamdan neden bu kadar rahatsiz oluyorsun diye sordum en sacmalama dedi ve nedense bazen en ufak seylerden sorun cikarmaya basladi bunun nedeni nedir acaba
eski sevgilisini takip eden erkekAynen dogru soyluyorsun bikac kez facede yorumlara bakarken bi bayan gorse hemen profiline bakar hatta cakma faceden eski sevgilisinebaktigini gordum bu yetmiyomus gibi kardeslerini bile takip ediyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?