ilgilenmeyen erkek yoktur baska kandinla ilgilenen erkek vardir

Ebiricik

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
168
26
13
37
Yaklasik 8aydir evliyim esim gun icersinde bi iki arar evdeki durimlari sorar ben onu aradigimda ise neoldu diye bi soru sorar gecen seni ararmamdan neden bu kadar rahatsiz oluyorsun diye sordum en sacmalama dedi ve nedense bazen en ufak seylerden sorun cikarmaya basladi bunun nedeni nedir acaba

Benim eşimde aynı o beni ara gün içinde ama ben onu arayınca ne oldu der..
Onlar işte boş kaldıkları zaman arıyorlar ama bizim onları iş başındayken aramamız bi sebep gerektiriyor. O anda da bi işle meşgulse sohbet etmeye vakti yoksa bi sorun mu var ne için aradın gibi sorular sormaları normal... Özlüyorsan aramak yerine msj at özledim müsait olduğunda arar mısın gibi şeyler yaz..

En ufak şeylerden sorun çıkarıyor demişsin buna anlam veremedim ,sebebi hakkında yorumum yok yani

Ya da baska kadinlarla ilgilenmek isteyen, capkinlik sinirlarini kendi icinde tartip duran ancak henüz faaliyete dokememis erkek vardir... Toplum icinde sizi rencide etmekten de utanmazlar milletin yaninda rezil oldugunuzla kalirsiniz. Siz onu aldatin da rahatlasin.

Memur degil normal biisle ugrasiyor konusaurken on dksin ayirabilir

Aynen dogru soyluyorsun bikac kez facede yorumlara bakarken bi bayan gorse hemen profiline bakar hatta cakma faceden eski sevgilisinebaktigini gordum bu yetmiyomus gibi kardeslerini bile takip ediyodu

Bunaltmayın
Her harekete sebep aramayın, erkekler o kadar karmaşık değiller
Çok yeni evlisiniz, alışma , oturma dönemleri bunlar
Gün içinde çok sevgi kelebeği gibi olunamıyor birlikte bir düzene girince
Boş yere germeyin, doldurmayın kendinizi

Amann gun icerisinde ne o beni ne ben onu arada whatshaptan yazarim cevap veriir
Ikimizde yogun insanlariz somucta :))

O sizi aradiginda ne oldu de onun tepkisini ver belki senin ne hissettigini anlar.

Başlıkta cevabı vermişsin zaten. Başka kadınla ilgileniyordur.

Bize ne soruyorsun ki?

sana göre işi olmayabilir ama vardır kaldı ki o seni müsait olunca zaten arıyormuş benim eşim de kendi işinde çalışıyor yani bana hep müsaitmiş gibi gelirdi sonra fark ettim ki öyle değil kalbini bozma daha yeni evlisin ama zmanla sen de adapte olursun bu duruma hayatında başkası olsa seni hiç aramaz sormaz biraz anlayışlı ol

Basligi begendim...
Her sey olabilir. Esinize sorun ama ben normal bulamadim malesef ..

Biz her an canım cicim olmak istiyoruz da erkekler fazla romantizmden hoşlanmıyorlar. Böyle biz onları sorguya çekince de bunalıyorlar. "Sen bana güvenmiyor musun?" tavırları başlıyor. Çok üstüne gitmeyin. Kadın hisleri kuvvetlidir. ALLAH korusun öyle bir şey varsa da öğrenirsiniz. Umarım yoktur...

Aynen dogru soyluyorsun bikac kez facede yorumlara bakarken bi bayan gorse hemen profiline bakar hatta cakma faceden eski sevgilisinebaktigini gordum bu yetmiyomus gibi kardeslerini bile takip ediyodu
eski sevgilisini takip eden erkek kimseye güvenmiyorum ya.. Eşinizin işi olduğu ana denk geliyordur, üzülmeyin

Çalışırken rahatsız edilmek istemiyordur
Benimki de öyle. Bir tek öğle yemeği yerken vs yazar. Günde birkaç whatsapp mesajı
Üstelik ben arayınca da sinirlenir gereksiz bulduğu bir şeyse fazla çaktırmasa da
Ben hiçbir zaman başka bir kadın olduğunu düşünmedim 7 yıllık evliyiz hep böyle
Bence siz de eşinizin huyuna suyuna alıştıktan sonra böyle hissetmezsiniz

ilgilenmeyen erkek yoktur baska kadınla ilgilenen erkek vardir

Başlığınız saçma olmuş bence. Fazla genelleme yapmışsınız.

Benimkini aradigimda he nevar neoldu cabuk soyle isim var der bende seni ozledim askim derim bumuydu bunun icin mi aradin der bende arkasindan istiyecegim seyi soylerim sonra kendisi yarim saat kapatmaz telefonu senin isin yokmuydu diye ben kapattiririm sonra erkekleri anlamak cok zor cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…