Erkek bitirelim dicek ve ben devam ettiricem bu mantığı anlamıyorum bu çok gurur kırıcı.. Bu aşk sevgi olamaz buna kayıtsız kalmak gerçekten normal değil davranış bozuklğu bu...Ve bir ilişki bitişe gidiyorsa bunu her bayan hisseder ve o raddeye gelmeden ben bitiririm.
Bir arkadaşım vardı. Sevgilisini çok severdi. Öss ye girecekleri sene, çocuk kızı nedensiz yere bıraktı. Meğer konsantre olamıyormuş kız arkadaşı varken. ama kız bunu bilmiyordu, çok ağladı. Sonra barıştılar öss bitince. Şimdi hala birlikteler 2 yıl oldu ..
Belki sizinki de böyle bir durumdur.
seni gerçekten seviyorsa sen yokken bırak ders çalışmayı kitabın kapağını bile açamaz ki ayrılık üzüntüsünden .
idealist ve sorumluluk sahibi bi insan taktir ettim , ama sana olan sevgisinin boyutunu bi tart bence cnm .
canım anlıorum seni sende lise öğrencısısn bnde oleyim bak bizde bu sene öss çok agrlık verıcez 2 yıllık sevgılım var benm de karar verdk hep berabe çalşıoruz dersane falan bırlıkte çalışıorz öss hayallerını bırlıkte kuruorz birbirmzi gaza getiriorz ama ilgimiz yıne aynı bence bu yolu dene snde beraber çalşmayı teklf et sende çalştgını belli et mutlaka hedefn oldugunu sen onu mutive edersen eminimki sana daha farklı yaklaşacaktr bi dene derim :)