- 23 Aralık 2020
- 328
- 104
- 23
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
-
Vallahi iyi de olsa kayinvalide kotu de olsa kayinvalideMerhaba öncelikle burada genelde çok çektiren kayınvalidelerden dert yanılıyor ama benim durumum tam tersi kayınvalidem ve eşi bana çocuk gibi ilgili davranıyor. Mutfağa gidip yemek hazırlamam , temizlik yapmam imkansız onun evinde senede birkaç kez gidiyoruz şehir dışı olduğundan ve meyvemi bile soyup getiriyor yardım teklif ettiğimde yok diyor sen dinlen diyor , yemeğimde ye ye baskısı yapıyor benim çekindiğimi düşündüğü için , eşi de aynı şekilde , Bu arada eşim tek çocuk ve ona da aynısını yapıyorlar ve bunlar beni boğuyır , özgürlüğüme çok düşkünüm kafama göre mutfağa girmek istediğim zaman iş yapabilmek istiyorum ama bu insanlar o kadar naif ki onları kırmak da istemiyorum , bir kez kayınvalidem ile masada otururken ondan önce kalkıp gittim diye ağlamış eşim geldi gönlünü al diye şok oldum , eşim tek çocuk olduğundan senede bir kaç kez gidip bir kaç hafta durmak zorundayız ve insan o kadar süre misafir gibi değil evin kızı gibi takılmak istiyor bana oraya alışmam içim fırsat vermiyorlar en son konuştum bunu çünkü artık sinirlenmeye de başladım biraz azaldı ama gene de devam ediyor,bu arada kayınvalidem aşırı titiz birisi benim temizlik ve rahatlık anlayışım ona uymuyor sa olabilir ama basit bi süpürme işini bile yaptırmıyor, dertleşmek istedim sadece
Yüzünüze iş yaptırmayıp arkanızdan elini bişeye sürmez diyorsa terbiyesizin önde gideni.Benim kv de böyle gidince aman kızım otur aman yavrum kalkma der. Ama arkamdan söylediklerini konuştuklarını duysanız oboovv
Öyle diyor mu bilmiyorum. Ama ahlaksız terbiyesiz edepsiz dediğini biliyorum.Yüzünüze iş yaptırmayıp arkanızdan elini bişeye sürmez diyorsa terbiyesizin önde gideni.
O zaman iş konusunda değil başka sorunları var sizinle.Öyle diyor mu bilmiyorum. Ama ahlaksız terbiyesiz edepsiz dediğini biliyorum.
Evet var ama yüzüme çook iyi hep yavrum canım kızım der. İş yaptırmaz dışardan görsen ne anlayışlı iyi kayınvalidesi var dersin. Eltime karşı da böyle daha yeni yeni kabulleniyor oğullarının evlendiğini.O zaman iş konusunda değil başka sorunları var sizinle.
Yok benimki hiç öyle değil çok iy insanlar ben onlara layık değilim hatta ama biraz nefes almak istiyorum orada işkence gibi oluyor bu tavırlar, bu arada sözlü bi saygısızlığım olmadı ama bu sefer de pasif agresif davranıyorum ve ortam geriliyor , bi keresinde köfte yapmıştı yok yemicem dedim bana zorla hazırladı ye ye diye istemiyorum diyorum ama sanıyor ki yemeye çekiniyorum , dedim işte yapım sakin istesem alırım utanmıyorum merak etme dedim ben utanıyorsun sanıryprum dedi ve gerçekten en sevmediğim şeylerden biri ısrar edilmesi , terlik giy baskısı bile oluyor düşünün üşütürsün falan yok diyorum ve ısrar edince de yüzüm düşüyor bu sefer daha kötü oluyorBenim kv de böyle gidince aman kızım otur aman yavrum kalkma der. Ama arkamdan söylediklerini konuştuklarını duysanız oboovv
Kvnizi öpün başınıza koyun dertsiz başınıza da dert aramayın naçizane tavsiyemYok benimki hiç öyle değil çok iy insanlar ben onlara layık değilim hatta ama biraz nefes almak istiyorum orada işkence gibi oluyor bu tavırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?