İlgimi kaybettim

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Evet başlıkta yazdığı üzere eşime olan ilgimi kaybettim resmen. Birkaç ay ayrı kaldıktan sonra eve döndüğümden beri durum böyle. Yaptığı hiçbir şey beni üzmüyor etkilemiyor artık. Beraber vakit geçiresim yok. Arkadaşlarıyla buluşur sık sık asla bi şey demiyorum hatta yalnızlıktan onunla olmaktan daha çok keyif alıyorum :( yatakta da malesef durum aynı. Bitse de gitsek modu. Eşim çok rahatsız. Ama o da beraber vakit geçirelim falan diye ölmüyor ya da duygusal olarak bi beklentisi yok o cinsel tarafından bakıyor. Bense şikayet ettiği zaman ona öfkeleniyorum izin vermeseydi o zaman kopmama diye. Her şeyin bi bedeli var. Benimle bi şeyler paylaşmalı ki ben de ilgimi taze tutayım diye düşünüyorum. Bu evlilikte eskiden daha mutluyum mutsuz değilim ama eşim şikayetçi ve eskiye dönmemi istiyor. Ama eski mutluluğu ona bağımlı olan kendini üzen ben asla gelmez. Bi şekilde ortayı bulmam lazım. Bu durumu yaşayan var mı?

birkac ay ayri kaldiktan sonra böyle hissetmeniz bana normal geldi. Kac aydir tekrar biraradasiniz?

Ayni seyi biraz once bir arkadasimla konustum bende bilmiyorum ne yapacagimi gittigi yere kadar diyorum ortada oyle buyuk bir sorun yok cunku ama gecmiste yasanan sorunlari cok biriktirdim icimde yalnizligimi biriktrdim simdi her hareketi batiyo ama belli etmemeye calisiuorum cozum bulursan bana da soyle

Ben de eşimden 3 yıl kadar ayrı kalıcam. Büyük özlemle geçiriyoruz bu günleri. Ama bu ayrı yaşadığımız hayata alışırsak ve aynı çatı altında tekrar buluştuğumuz da Bi soğukluk oluşur da sıkıntı yaşarız diye çok korkuyorum.

benim konuşacak kimsem de yok, bende aynı durumdayım yaşananlar çok birikti ve çok yalnız kaldım, Allah sonumuzu hayr ede... Allahım biliyor ya burada boşananları okuyunca imreniyorum :olamaz:

Ben de eşimden 3 yıl kadar ayrı kalıcam. Büyük özlemle geçiriyoruz bu günleri. Ama bu ayrı yaşadığımız hayata alışırsak ve aynı çatı altında tekrar buluştuğumuz da Bi soğukluk oluşur da sıkıntı yaşarız diye çok korkuyorum.
Aynı şey olamaz asla. Bizim evliliğimiz çok sorunluydu kötü ayrıldık ve ayrıyken de konuşmadık. Siz iletişimi koparmaz sevginizi eksik etmezseniz bi şey olmaz.

bile isteye mi ayrı kaldınız ? yani sorunlarınız vardı ara verelim mi dediniz ?
Evet sorunlar vardı. Ben gideceğimi söyledim o da git dedi. Ayrıyken konuşmadık avukatla bile konuştum hatta sonra bi şekilde sözler verilip bi araya gelindi.
benim konuşacak kimsem de yok, bende aynı durumdayım yaşananlar çok birikti ve çok yalnız kaldım, Allah sonumuzu hayr ede... Allahım biliyor ya burada boşananları okuyunca imreniyorum :olamaz:
Ben de çoook yalnız kaldım. Alışmışım artık onsuzluğa. Boşanmak istemiyorum karşılıklı çabalamak istiyorum ben..

Hiç korkmayin sevgiyle bakiyorsaniz birbirinize gerisi hallolur ama eger sevgi biterse önce çok derin bir aci veriyor sonrasi ise katilasiyor insan sevginizi hiç kaybetmezsiniz inşallah

Cınsel hayatınız bitse de gitsek modundaysa sevısmeyın, eziyet gibi.
Kendınıze bunu yapmayın, Kocanız da evden gitmenize sebep olacagına ailesıne sıze sahip cıksaymıs zamanında.
Hatta Bosanın derim. Neden ilgimın sevgimin bıttıgı seye hapsedeyım ki kendimi.
Bu hayatta ask var sevgi var tutkuyla sevısmek var paylasımvar bu guzellıklerı neden yasamayasınız ki?
Genclıgınıze yazık etmeyin

Aylar oldu desem?

Siz de mi ayrılık yaşadınız?

cift terapisine gitmeyi düsünmezmisiniz? Sorunlu bir evliliginiz vardiysa ve aylarca ayri kalindiysa bana yasanilanlar normal geldi. Gecmiste yasanilanlari henüz "islemediniz, hesaplasmadiniz" muhtemelen.

Eski kocamla istemediğim halde seviştiğim içim pişmanım şimdi kendime saygımdan yapmıyorum böyle bir şeyi. Ayrıca erkekler de hissediyor aradaki farkı yavaş yavaş onlar da istememeye başlıyor, soğuyor, iyi taraflarından bakıp güzel anılar biriktirin tatile çıkın farklı bir yere gidin
Sizi heyecanlandıran şekilde sevişin, uğraşın pes etmeyin soğukluğa izin vermeyin. Kopunca kopuyor. Herkes kendi başına da yapabilir ama bir arada olmak çok daha keyifli.

Sevgin devam ediyorsa,akşama onu göreceğin için heyecanlanıyorsa Allahın izniyle kurtulur inşallah yuvanız.
Elbette kolay değil,ama insanoğlunun çabaladıktan sonra çözemeyeceği dert yok bence.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.

Allahım yardımcın olsun,günler,geceler,aylar,yıllar çabucak geçsin hemen kavuşun inşallah.

Back
X