İlgimi kaybettim

Cınsel hayatınız bitse de gitsek modundaysa sevısmeyın, eziyet gibi.
Kendınıze bunu yapmayın, Kocanız da evden gitmenize sebep olacagına ailesıne sıze sahip cıksaymıs zamanında.
Hatta Bosanın derim. Neden ilgimın sevgimin bıttıgı seye hapsedeyım ki kendimi.
Bu hayatta ask var sevgi var tutkuyla sevısmek var paylasımvar bu guzellıklerı neden yasamayasınız ki?
Genclıgınıze yazık etmeyin
Sevgim bitmedi ki. Boşanmak da istemiyorum ama böyle de gitmez..
cift terapisine gitmeyi düsünmezmisiniz? Sorunlu bir evliliginiz vardiysa ve aylarca ayri kalindiysa bana yasanilanlar normal geldi. Gecmiste yasanilanlari henüz "islemediniz, hesaplasmadiniz" muhtemelen.
Terapiye yalnız o gidiyor bazı sebeplerden. Düşünülebilir bu evet. Evet geçmiş geçmiyormuş malesef.

Eski kocamla istemediğim halde seviştiğim içim pişmanım şimdi kendime saygımdan yapmıyorum böyle bir şeyi. Ayrıca erkekler de hissediyor aradaki farkı yavaş yavaş onlar da istememeye başlıyor, soğuyor, iyi taraflarından bakıp güzel anılar biriktirin tatile çıkın farklı bir yere gidin
Sizi heyecanlandıran şekilde sevişin, uğraşın pes etmeyin soğukluğa izin vermeyin. Kopunca kopuyor. Herkes kendi başına da yapabilir ama bir arada olmak çok daha keyifli.
İstiyorum aslında ama olmuyo vücudum engelliyor :( nasıl uğraşıcam ne yapmam lazım? Eşim gezmeyi zaten sevmez. Eve geldiğinde de sohbet etmez pek birkaç şakalaşır laf atarız genelde ayrı şeylerle ilgileniriz hep..

Sevgin devam ediyorsa,akşama onu göreceğin için heyecanlanıyorsa Allahın izniyle kurtulur inşallah yuvanız.
Elbette kolay değil,ama insanoğlunun çabaladıktan sonra çözemeyeceği dert yok bence.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Sevgim var ama heyecan 0 :( arkadaşlarımla görüşmekten daha çok zevk alır oldum. Kendisi de arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi daha çok sever zaten. Eskiden çok küserdim şimdi küsecek kadar bile etkilemiyor yaptığı hiçbir şey

Siz de mi ayrılık yaşadınız?
Ayrılığı unutalı yıllar oldu bunun yerini yıllar geçtikçe çok başka sorunlar yer alıyor.. Boşluktayım ve ne yapacağımı bilmiyorum, sıkışmış gibiyim... Bişeyleri zorlamaktan yoruldum... Kendimi bulmalıyım ama nasıl.... Bir de kış mevsimi nefret ederim....

Sevgim var ama heyecan 0 :KK43: arkadaşlarımla görüşmekten daha çok zevk alır oldum. Kendisi de arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi daha çok sever zaten. Eskiden çok küserdim şimdi küsecek kadar bile etkilemiyor yaptığı hiçbir şey
Biraz zorlasan kendini.

Mesela imkan varsa küçük bir haftasonu tatili,inan çok iyi geliyor.
İzmir hala sıcak,eminim Antalya daha da güzeldir.
İmkan yoksa güzel bir akşam yemeği. Ortak sevdiğiniz yerler yok mu böyle küçük,salaş yerler,deniz kıyısında.Elele liseliler gibi yürüseniz,komiklikler anlatıp gülseniz. Ben çok konuşurum mesela. Dün akşam yürüyüşünde o kadar çok konuşmuş, anlatmış ve gülmüşüm ki çenem ağrımış,o halime kocama daha çok güldü sonra.

Aslında mutlu olmak hem çok kolay hem çok zor.
Ama çabalamadan olmaz.
Neydi; emeksiz yemek olmaz.

Sevgim var ama heyecan 0 :KK43: arkadaşlarımla görüşmekten daha çok zevk alır oldum. Kendisi de arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi daha çok sever zaten. Eskiden çok küserdim şimdi küsecek kadar bile etkilemiyor yaptığı hiçbir şey
Benim kardeşimin eşi de bilmezdi o öğretti gezmeyi yavaş yavaş ürkütmeden. 2 günlük kaçamak bile çok iyi gelir. Silkelen kendine gel. Affetmeye çalış eşini inan sevgi zor bulunuyor

Ayrılığı unutalı yıllar oldu bunun yerini yıllar geçtikçe çok başka sorunlar yer alıyor.. Boşluktayım ve ne yapacağımı bilmiyorum, sıkışmış gibiyim... Bişeyleri zorlamaktan yoruldum... Kendimi bulmalıyım ama nasıl.... Bir de kış mevsimi nefret ederim....
Ben de boşluktayım yemek bile yemiyorum doğru düzgün psikoloğa gitmeyi düşünüyorum yakında zaten. Kıştan ben de nefret ediyorummm

Biraz zorlasan kendini.

Mesela imkan varsa küçük bir haftasonu tatili,inan çok iyi geliyor.
İzmir hala sıcak,eminim Antalya daha da güzeldir.
İmkan yoksa güzel bir akşam yemeği. Ortak sevdiğiniz yerler yok mu böyle küçük,salaş yerler,deniz kıyısında.Elele liseliler gibi yürüseniz,komiklikler anlatıp gülseniz. Ben çok konuşurum mesela. Dün akşam yürüyüşünde o kadar çok konuşmuş, anlatmış ve gülmüşüm ki çenem ağrımış,o halime kocama daha çok güldü sonra.

Aslında mutlu olmak hem çok kolay hem çok zor.
Ama çabalamadan olmaz.
Neydi; emeksiz yemek olmaz.
Ablacım eşim gezmeyi sevmez. Yemeğe gidiyoruz tabi arada. Ama eve gelince diyalog yok hiç ayrı ayrı takılmaca. Mesela hiçbir şey anlatmaz bana gün içinde ne yaptığıyla ilgili. Arkadaşlarıylayken konuşmayı seven bi adam. Ayrıyken demiştim halbuki benimle konuş sohbet et diye söz vermişti. Ama artık umrumda mı? Değil ki. Ne yaptığı ne kadar vakit geçirdiğimiz o kadar umrumda değil ki.

Benim kardeşimin eşi de bilmezdi o öğretti gezmeyi yavaş yavaş ürkütmeden. 2 günlük kaçamak bile çok iyi gelir. Silkelen kendine gel. Affetmeye çalış eşini inan sevgi zor bulunuyor
Biz kavga ediyoruz gezme mevzularını açınca. Artık onunla kavga dahi etmiyorum. Affettim ama o şikayetlenince öfkeleniyorum izin vermeseydin diye. Değişmeyi ben de istiyorum ama olmuyo ortayı bulamıyorum. Eskiden çok önemserdim şimdiyse hiç

Ablacım eşim gezmeyi sevmez. Yemeğe gidiyoruz tabi arada. Ama eve gelince diyalog yok hiç ayrı ayrı takılmaca. Mesela hiçbir şey anlatmaz bana gün içinde ne yaptığıyla ilgili. Arkadaşlarıylayken konuşmayı seven bi adam. Ayrıyken demiştim halbuki benimle konuş sohbet et diye söz vermişti. Ama artık umrumda mı? Değil ki. Ne yaptığı ne kadar vakit geçirdiğimiz o kadar umrumda değil ki.
Oturup şöyle sağlam bir konuşsan.
Hani arada gözyaşı arada sert girsen.
"Git gide soğuyoruz,kopuyoruz,üzülüyorum, bu iş kötüye gidiyor" desen.
Hiç mi etkilenmez ki?

Evde ayrı ayrı hayatlar yaşayıp, yatakta her şeyin harika olması çok zor bir konu bence.

Yani birlikte film izleyip yorumlamak, şimdi ne olacak diye tahmin yürütmek, birlikte meyve soyup
yemek bile nefes verici paylaşımlar.
Bence küçük küçük katın hayatınıza.
Ben de arkadaşçı biriyim.

Hatta belki aşksız yaşarım da arkadaşsız yaşayamam diyeyim.
Ama eşimle uzun süre bir şey paylaşmadığımda çamaşırları makineye atarken
kirli don yıkamak için mi evliyim diye sorarken buluyorum kendimi.
Yani evlilikte paylaşım şart.
Gezmeyi sevmez diye bir şey yok.
Sevmese de eşler birbirini memnun edecek şeyleri arada yapmalı.

Konuşun. Bilet alın sinema bileti aldım hadi deyin.
Sizi tek yollayacak kadar öküz değildir bence.
Hadi kahvaltıyı dışarda yapalım deyin. Sonra biraz yürüyüş.
Bunlarsız düzelmez üzgünüm.
Düzeltmek için çabalamaya değer bir evliliğin olduğuna inanıyorum.

Umarım başarırsınız.

Oturup şöyle sağlam bir konuşsan.
Hani arada gözyaşı arada sert girsen.
"Git gide soğuyoruz,kopuyoruz,üzülüyorum, bu iş kötüye gidiyor" desen.
Hiç mi etkilenmez ki?
Evde ayrı ayrı hayatlar yaşayıp, yatakta her şeyin harika olması çok zor bir konu bence.

Yani birlikte film izleyip yorumlamak, şimdi ne olacak diye tahmin yürütmek, birlikte meyve soyup
yemek bile nefes verici paylaşımlar.
Bence küçük küçük katın hayatınıza.
Ben de arkadaşçı biriyim.

Hatta belki aşksız yaşarım da arkadaşsız yaşayamam diyeyim.
Ama eşimle uzun süre bir şey paylaşmadığımda çamaşırları makineye atarken
kirli don yıkamak için mi evliyim diye sorarken buluyorum kendimi.
Yani evlilikte paylaşım şart.
Gezmeyi sevmez diye bir şey yok.
Sevmese de eşler birbirini memnun edecek şeyleri arada yapmalı.

Konuşun. Bilet alın sinema bileti aldım hadi deyin.
Sizi tek yollayacak kadar öküz değildir bence.
Hadi kahvaltıyı dışarda yapalım deyin. Sonra biraz yürüyüş.
Bunlarsız düzelmez üzgünüm.
Düzeltmek için çabalamaya değer bir evliliğin olduğuna inanıyorum.

Umarım başarırsınız.
Hadi her şeyi yaptım aramızdaki sohbeti nasıl geliştiricem? Bağı nası güçlendiricem? Sağlam bi konuşma yapıcam agresifleşmesine müsaade vermeden.

Sevgi yok. İnsan sevdiğini görmediği zaman daha çok özler normal şartlarda.
Biz 10 gün küs kalıyorduk aynı evde sevgimiz zaten yıpranmıştı. Neyi özleyecektim ki bana bağırmalarını mı? İyi olsak zaten ayrılmazdık
Kaç senelik evlısınız? Çocuk yok mu? Üzgünüm ama aranızdaki sevgi bitmiş.. Uzatmaları oynuyorsunuz kendı deyiminizle hiç bişeye tahammülünüz kalmamış.
4 yıla yaklaşıyor çocuk yok. Sevgim bitmedi boşanmak istemiyorum ama tahammülüm yok alakam kalmadı ve bu beni çok üzüyor.

Cınsel hayatınız bitse de gitsek modundaysa sevısmeyın, eziyet gibi.
Kendınıze bunu yapmayın, Kocanız da evden gitmenize sebep olacagına ailesıne sıze sahip cıksaymıs zamanında.
Hatta Bosanın derim. Neden ilgimın sevgimin bıttıgı seye hapsedeyım ki kendimi.
Bu hayatta ask var sevgi var tutkuyla sevısmek var paylasımvar bu guzellıklerı neden yasamayasınız ki?
Genclıgınıze yazık etmeyin
O kadar doğru ki... İnşllah dinler

Çocuğunuz yoksa neden bu kadar zorluyorsunuz kendinizi? Bu durumda bir de hamile falan kalırsanız çocuğa yazık olur.
Çünkü bir şeyler koptuğu zaman tekrar onarılmıyor. Ne yaparsanız yapın eskisi gibi olmayacak. Anladığım kadarıyla eşinizde de pek bir çaba yok. Gençliğinize yazık etmeyin derim.

Ayrılıgınız dinlenmeye degil kopmaya yaramış
Eşiniz sizi güven verene kadar bu duyguyu yaşarsınız

Back
X