Ilgimi nasıl azaltazaltirim

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar.
Ben çok fazla esime bagimliyim.resmn onsuz bişey yapamıyorum..cok pasif bi karakterim.. yapmak istediğim çok şey var mesela kitap okumak dil öğrenmek gibi ama hiç birşey yapamiyrm..bu huyumdan vazgeçip kendi kendime biseyler basarmak isyiyrodu. Kendimi geliştirmek eşimi fazla kafama takmamak istiyorum

Bi kitap alarak baslayabilirsiniz
Veya bi spor salonuna yazılın
Kursa yazılın

Kocanızı fazla bunaltmamak için yapın bunu, yani onu çok sevdiğiniz için biraz serbest bırakın adamı , ikinizde nefes alın arada

Kitap okumakla kocaya baglılıgın baglantısını çözemedim. Oradaki karakterle aldatmış gibi mi hissediyorsunuz? Nedir yani

Bi yerden Sonra bu adamı iyice sıkar.Şahsen eşim bana bu denli yapışık olsaydı bunalırdım.

Eşinize güvenmiyor musunuz veya kendinize konuyu tam olarak anlayamadım yani. Ama onu bunu bilmem de dipdibe olmak yapışık ikiz gibi adamı da bi yerden sonra bıktırır. Dil okuluna yazılın ya da maddiyat zorlarsa ismekin dil okulu var ben geçen sene İspanyolca için gittim baya da memnun kaldım. Spor salonuna gidin halk eğitim kurslarına gidin. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama. Bunları yaparsanız daha çok sohbet edecek eşinize daha çok anlatacak konu alanınız olur. Eşlerimizi çok da sevsek bir süre sonra ilişkimiz monotonlaşabilir. Bu yüzden hayatlarımızı renklendirmek ilişkiye de iyi gelir.

Kitap okuyamiyrm derken aklım sürekli eşimde kendimi hiç birseye odaklayamiyorum... eşimi çok bunlattim farkındayım ama esimde sebep oldu bunlara.hic sevmedigim bi arkadaşı var onunla sürekli gorusgörüşmesi beni çok rahatsız ediyor sürekli sosyal medya da olması sürekli msjlasmasi. Ben mutsuuzm yani bu yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…