bnada bkblir misinMobil de sorun var siteden giriyorum gönül dostlarim ve fallarinizi kısa bir bilgiyle bekliyorum
bugün için içmeniz ve niyet etmeniz gerekiyor hatunlar..
size ozel mesaj yollamisitm ama hic cvp bile atmamistiniz bakicakmisiniz onlara yoksa es mi gectiniz, bakmayacaksanizda bakamam demeniz yeterliMobil de sorun var siteden giriyorum gönül dostlarim ve fallarinizi kısa bir bilgiyle bekliyorum
bugün için içmeniz ve niyet etmeniz gerekiyor hatunlar..
Özelden bilgilerimi atmıştım. Umarım bakarsınız.
Belirtebilecekleriniz bu kadar m? Ben belki önümdeki zamana ışık tutabilecek 1-2 yorum gelebilir diye düşünmüştüm. Yine de teşekkürler..seher hanımdı değil mi?
bu aralar aklınız karısık ve sıkıntıdasınız evliliğiniz monıoton bır hal almiş sıze göre..
çocuk var mı bilmiyorum ama cocuk için ugrastıgınızı görüyorum..
Belirtebilecekleriniz bu kadar m? Ben belki önümdeki zamana ışık tutabilecek 1-2 yorum gelebilir diye düşünmüştüm. Yine de teşekkürler..
Hayırlı günler gönül dostlarim;
Benimle ilgili merak edilen şeyler varmış ..
Nişanlı yim asıl olduğum adamla 27 yaşındayım ve ogretmenim ..
Artvinde ikamet ediyorum..
Kendimle ilgili bir şey göremiyorum ama başkalarıyla ilgili sezgilerim kuvvetli..
3 gündür kabuslarla boguluyorum..
Üç harflerle başım belada..
Ö yüzden biraz ara verdim ..
Lütfen beni anlayın. .
Sürekli onları rüyamda görüyorum. .
Eylülde nisan törenim var ve 19 mayis da dugunum..
Nişanlım 32 yaşında ve dul yani bir kızı var..
Ama baya asigim seviyorum. .
Ill defa aşık oldum darısı sizlerin başına hemde daha güzeli ..
Görüşmek üzere
Selam....
Tamam küçüklükten gelen bir yeteneğiniz olabilir ancak neden bunu yapıyorsunuz....
Ben fala bakmam da baktırmam da... Gelecek Allahtan gelsin.. Baktırıp da kötü bişey öğrensem benim hayatımı alt üst etmesinden korkarım...
Hayatı bilmeden yaşamak bence daha güzel...
Kesinlikle ne bakana ne de baktırana falı tavsiye etmiyorum hem de günah...
Hayat sürprizlerle dolu bırakın öle kalsın bilmeden yaşayın....
Ama insanoğlu işte merak ediyor değil mi??
Size de ayrıya çok kızıyorum.. çünk baktığınızda sizi çok rahatsız ediyorlar madem kabuslar görüyorsunuz bırakın o zaman bu fal işini... hayatınızı kabusa çevirmeyin bi psikiyatriden yardım alın... hayat böle devam etmez.....
Rahatsız etmlerine rağmen hala bakıyorsunuz bu size ne kazandırıyor... Bence insanlara iyilik değil kötülük yapıyorsunuz hem kendinize hem onlara..........
Merhaba Gönül Dostlarım;
Dün saat 17 ye kadar demiştim fallari almak için ..
ama yoğunluk nedeniyle 14.00 a kadar alabileceğim mazur görün bu ara işler karışık. .
EVET ! FALLARINIZI BEKLIYORUM. .
HEPİNİZE HAYIRLI YÂRLI GÜZEL BIR CUMA DİLİYORUM. .
Zezem87 ben de özel mesaj atmıştım sana. Bakabilirsen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?