İlginç ama Gerçek ..

Bende insanım neticede ...
bir sürü msj geliyor ve elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum ..
tepkinin çok sert .. yinede Teşekkürler...
Evet tatlim tabiki hepimiz insaniz...ben de sana dungece resmimi yolladim,bu sabah bilgi istemissn bilgi de verdim....bana bakicaksn dimi?boşa bekliyor olmak istemem o yuzden soruyorum...sevgiler

Bende insanım neticede ...
bir sürü msj geliyor ve elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum ..
tepkinin çok sert .. yinede Teşekkürler...

haklısınız herkese yetişemezsiniz bütün hayatınızı bu foruma adamak zorunda da değilsiniz başka işleriniz yoğunluğunuz vardır muhakkak ama bugün bakacağım diyorsunuz özelden mesaj gönderiyorsunuz kahve içip fotoğraf çekip bilgisayara atıyorum kaç gün cevap vermiyorsunuz ki şu ana kadar bunu 2 kere yaptım bin bir umutla sizden gelecek yorumu bekliyorum foruma giriş yaptınız mı diye bakıyorum kimseyi suçlamıyorum ama bakabileceğiniz gün 1 kişiye bakın ve öyle söyleyin herkese bakmaya çalışacağım deyip umutlandırmayın bizi siz de en azından bunu yapabilirsiniz
önemsenmiyormuşum dalga geçiliyormuşum gibi hissediyorum
bizim ne kadar sizi yargılamaya hakkımız yoksa sizin de bizi oyalamaya hakkınız yok

çok haklısın katılıyorum tamamen

Merhaba. Yazdıklarınızı okurken çok şaşırdım. Ben de rica etsem bana da fal bakar mısınız? Ölüm-kalım gibi şeyler için değil tabi. Onları bilmek istemiyorum. Okul-aile-aşk-meslek-maddiyat-sağlık bunlarla ilgili şeyler. Çok rica ediyorum. Bakabilirseniz çok sevinirim.

yazdıklarından çok etkilendim şaşım ...lütfen bana da bakar mısın ben parayla fal baktırmayacağım diye yemin ettim falcılardan çıkmadığım için ama bu ara acayip bir şekilde biri falıma baksın ban yol göstersin istiyorum rica etsem bana da bakar mısın...bakarsan çok mutlu olurum

Canim benim fal yalan oldu galiba:) mesaj da atmistim fotoları da buraya attim rica etsem geniş zamanında bakabilir misin :)

cok haklısın guzelim bnide ayni sekilde hissettm resmn oyalandim yani:)

merhaba özelden mesaj attım umarım görmüştürsün gerçi bu kadar kişiden bana sıra gelirmi bilmiyorum ama :) bana geri dönersen çok sevinirim :)

Herkese merhabalar..
uzun zaman oldu gırmedim ve msj kutumda sorun vardı.
o yüzden kimsenin msjını okumadım..
bugün sadece 3 fal alacagım.. suan msj kutum boş..
ilk 3 msjın fallarına bakılacak..
lütfen ısrarcı olmayın..

oh sonunda yakaladım seni mesaj attım umarım bakarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…