ya tuhaf olaki bugun 3kez fal baktırmak icinn fincan kapadım ve bi turlu bakılmadı ıcımde ukte kaldı resmen oylede baktırmak ıstıyorum kı.. az once eve geldım pc actım ınankı rasgele buraya gırdım ılk senın paylasımı okudum ... sozun ozu fal bakarmısın bana:))))) içinden gelırse bıseyler soyleyebılırımısın rica etsem
canım ya...bazı insanlar doğuştan şanslı olurlar sende onlardan birisisin Allahmn verdiği bu güzel şeyi bu şekilde değerlendirmende ayrıca çok hoş :) benimde bazen rüyalarıma girer bişey çıkacağı vakit yada hissederim böyle bişeyin olduğuna çook inanıyorum :)
özelden yollayacam umarım yükleyebilirimBakarım
Istemeyen resim göndermesin. .
Birazcık bilgi ve kahve fincanı da olur. .
Senin gibi temiz kalpli o kadar nadir insan vardır ki .... dilerim ki ömrün boyunca hep istediğin gibi huzurlu yaşarsın. Yazdıklarını okuyunca nedendir bilmiyorum çok duygulandim. Hep çok istemisimdir böyle gerçekten temiz kalpli biriyle tanışmayi. Bide paranin hepsini LÖSEV e bagislamissin. HELAL OLSUN.. seni nin yerinde başkası olsa kim bilir nasıl kullanırdı bu yeteneği ... Allah'ın sana özel kıldığı gücü ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim senin yüreğin daha güzeldir eminimki ..
Herkes yaşadığını bilir kendimce dertlerim oldu bnmde...
Rabbim hissettirirse bakarım
gercekten mi cok sevinirim yani bakarım demene bıle sevındım bıseyler soyleyemessende sorun degl ılgın yeter... peki nası yapsak ben seni facebooktan eklesem fotolarıma baksan olur mu ?
Canim fotodan dolayi kuskularin olabilir..
Oyüzden kısa bilgi ve kahve fincanini at buraya
Baktım ama kısa bilgi cnm ver
Fal bahane bu his meselesi..
Günahsa bakan ve baktıranin. .
Iyi aksamlar..
dogru soze ne hacet...bılmende guzelmış..
Ozel mesajla bilgi versem olur mu?
Abla en iyi Allah bilir ama niyeti kötü birine benzemiyorsunuz ama yaptığınız eğer mUslümansanız dinimize aykırı.Geleceği sadece Allah bilir.Hissetmek farklı bir şey, fal bakmak ayrı...Bunları eminim biliyosunuzdur ama bunları yazmam gerek diye hissettim.Edepsizlik ettiysem özür dilerim..
ayy 4. kahvemi içicem bugun uyku haram bu gece o zaman hahah:) tamam oyleyse içip kısa bilgi ile atıyorum hemen ay cok mutlu oldum sımdıden cok tesekkurler
Senin gibi düşünen dostlara canim kurban olsun..
Fal bahane muhabbet asıl olan..
Gönlü güzel olan sadece hisseder..
Tabiki her dil değil. .
Uyarmak gerek her Müslümanın yapması gerek..
Rabbim razı olsun..
Yakında döktüğün gözyaşı dinecek. .
Rabbim senden de razı olsun abla da son cümleyi anlamadım pek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?