İlginç ama Gerçek ..

canım ya şimdiye kadar 1 kere para verdim ona 10 kere pişman oldum ben öyle parayla falan fal baktırmıyorum. doğru falda zaten his önemli bende mesela hep küçüklüğümden beri şekillerden anlam çıkarmaya çalışırım mesela bulurlardan yada bir yere çay dökülür onun çıkardığı şekil yada su birikintisi falan ama pek anlamıyorum bu fal işlerinden.

Ne hissedersem onu.. ben ermiş deilim sadece his ..
Parayla bakıyorum desem kimse kınamaz. . Biliyorum binnaz Ablalarinizi telvenizi fal sepetinizi cezvenizi gidin bayılın paraları. .

benim falıma da bakacak mısın?

Buyur burdan yak, arkadaşım lütfen yapmayın , ayet var bak fal baktırmakla ilgili hiç iyi şeylerde söylemiyor, şirk bu dinden çıkıyorsun .
Ben ayet diyorum kimse tınmıyor vallahi ben anlayamıyorum sizi .Amaan öylesine makarasına baktırıyoruz desen de aynı günah.
İstersen yine baktır ama ben üstüme düşeni yaptım zaten .

Son düzenleme:

arkadaşım haklısın ben de aynı şekilde düşünüyorum,Allah'tan başka kimsenin bilmeyeceğini biliyorum ama işte falda çıkıp ta gerçekten yaşanan durumlar olabiliyor.Sadece öyle bi merak işte..

Lutfen kimseye zorla bakmıyorum ..
Herkesin günahı kendine sen üzerine düşeni yaptın. .
Gerisi bize kalmış. .
Fal ne ki şekil tahmin..
Inan mak bizim elimizde..
Keşke her konuda duyarlı olsak ..

zezem87 canım sana özelden mesaj attım bakabilecekmisin çok uykum varda bakamayacaksan beklemiyim :26:

Lutfen kimseye zorla bakmıyorum ..
Herkesin günahı kendine sen üzerine düşeni yaptın. .
Gerisi bize kalmış. .
Fal ne ki şekil tahmin..
Inan mak bizim elimizde..
Keşke her konuda duyarlı olsak ..

arkadaşım haklısın ben de aynı şekilde düşünüyorum,Allah'tan başka kimsenin bilmeyeceğini biliyorum ama işte falda çıkıp ta gerçekten yaşanan durumlar olabiliyor.Sadece öyle bi merak işte..
Tevafuk tamamen , birazda algıda seçicilik oluyor , duyduklarımıza zemin hazırlayan da biz oluyoruz.
Zaten böyle böyle demişti falcı diye .
Şöyle ki bu tür işlerle uğraşanlar sadece geçmişi bilebilir.
Ki ona bile müsade etmez rabbimiz tebareke süresin de geçmişi öğrenmeye çalışanların başına ne geldiğini de çok güzel anlatıyor.
Konu sahibi , kendi iyiliğin için de sezgilerini kendine sakla .

Teşekkürler haklısın ..
Sağol güzel yorumun için. .

İnan çok sevinirim hayatım da çok önemli gelişmeler beklediğim bi dönemdeyim düşünmekten çıldırmak üzereyim. Peki nasıl olcak buraya fincan ftografı mı atacagım sen nerden yorumunu gönderceksin. Kusura bakma sitede yeni sayılırım pek bilgim yok

Fincanını çek buraya at cnm..

Eklentiler

• $1406924461192.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 76
  • $1406924478104.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $1406924493692.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 64
  • $1406924505692.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $1406924517097.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $1406924527547.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 62
Canım nasıl bilgiler vermemiz gerekiyor fal baktirmak için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…