• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlginç bir dövme meselesi

Wurstria

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
14.178
25.553
598
Merhaba hanımlar, uzun zaman sonra konu açma ihtiyacı hissettim... Uzatmaya gerek yok, derhal konuya giriyorum.

Şimdi biri var, tam anlamıyla flört aşamasında değiliz çünkü yeni tanıştık fakat o benden etkilendiğini, hoşlandığını ve bir ilişkimiz olmasını istediğini söyledi yani niyeti bu yönde. Öyle arkadaşken aşka dönme gibi bir durum yok yani, karşı tarafın kartları gayet açık. Ben de kendisini beğeniyorum, tanımak isterim aslında ortada beni huzursuz eden bir durum var. Onun kolunda, hem de gayet görünen bir yerde eski sevgilisinin ismi yazıyor dövme olarak. Sembol, işaret falan da değil bayağı isim yazıyor yani. Şunu baştan söyleyeyim ben kimsenin geçmişini sorgulamam, yargılamam ama konu dövmeden açılınca kendisi anlattı. Ben sormadım bile, bilmiyorum oldukça dürüst birine benziyor. İşte o dövmeyi yaptırdığında yaşı çok gençmiş (22-şu an 27 yaşında) kız da onun ismini yazdırmış koluna dövme olarak, ilişki 2-2,5 yıl sürmüş... Onu zamanında çok sevmiş ama daha sonra yolları ayrılmış vs. Daha da fazla birşey söylemedi ben de sormadım. Yalnız şey dedi, eğer dövme senin için sorun olursa sildiririm ya da üzerine başka dövme yaptırıp kapattırırım benim için sorun değil, dedi. Ama ben ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum ve ne yapacağımı, ne düşüneceğimi, nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum. Evet huzursuz oldum, olurum çünkü benim için birinin adını vücuduna yazdırmak çok önemli ve cesaret isteyen bir hareket. Pekala hadi buna geçti, bitti diyelim... Adamın "sildireyim" lafına da ne diyeceğimi bilmiyorum sonuçta vücut bütünlüğü, ben karışmak istemem. Daha doğru düzgün tanımadığı bir kadın için dövmesini sildirmek ya da ne bileyim, bir şekilde yok etmek de biraz garip geldi. Kısa bir süre flört edip sonra ayrılmak istesem "ben senin için dövmemi sildim" falan der mi acaba... Öte yandan kendimde o hakkı görmüyorum, onun vücudu, koskoca adam. Ancak o dövme orada durduğu sürece ben mutlaka huzursuz olurum, gözümün önünde sonuçta. Yanlış mı düşünüyorum? Siz olsanız ne yapardınız? Yol yakınken, hisler kuvvetli değilken dönmek mi nedir acaba bunun çözümü?

Uzatıp laf kalabalığı yaptıysam kusura bakmazsınız umarım...

Silmesini isteyin ,
Cunku bu sekilde dovmesi olan eski sevgilisiyle bir kus bir barisik devam eden bir tanidik ,yeni sevgilerine bu hikayeyi anlatip arada takiliyor

bu dövme adam için önemli olsaydı size en baştan söylerdi bunu. ama daha flört aşamasında olduğu birisine "rahatsızsan sildiririm" diyorsa umursamadığı açık. bence aynı buraya yazdığınız gibi ona da rahatsız olacağınızı ama söylerken de biraz çekindiğinizi belirtebilirsiniz. eski sevgilisine "ben senin dövme yaptırdım be kadın!" demeyen birisinin size "ben senin için dövme sildirttim be!" diyeceğini zannetmem :)

Bu arada, dövme sildirmek öyle kolay değil.1 günde 2 günde olmuyor.Aylar sürüyor.Ablam kaç seans gitti hala izi var gölgesi var.

ben koluna dövme yaptiracak kadar bir yasanmisliktan korkardim açikcasi.benim icin cesaret isteyen birsey cunku.sizin yerinizde olsam siliyimmi diye sormasini degil kendiliginden zatem sildirmesi gerektigini dusunurdum.ben cok rahatsiz olurdum.bu konularda pek medeni degilim sanirim.belki onun bedeni sonucta diye yaklasimlar da olabilir.ben kabul edemezdim..

İyide kizla ayrılalı en az 2 sene olmuş biten ilişkinin ardından niye şmdiye kadar sildirmemiş ki zaten ben öyle birşey yaşasam bittiğine inandıgım gün sildiririm

Senın ıcın degıl de kendısı ıcın sıldırmesı lazım umudu mu var yoksa gerı mı donecek kadın ? Onu mu beklıyor? sacma.

Dovmeyi sildirmesin ustune dovme yaptirsin sildirmek cok uzun masrafli acili ve genelde basarisizlikla sonuclaniyor.
Ha ben cok takmazdim sanirim. Arkadasimin esinin kolunda koskocaman eski esinin adi yaziyor (ic kolunda dirsekten bilege kadar) hic umursamiyor.

Dovmeyi sildirmesin ustune dovme yaptirsin sildirmek cok uzun masrafli acili ve genelde basarisizlikla sonuclaniyor.
Ha ben cok takmazdim sanirim. Arkadasimin esinin kolunda koskocaman eski esinin adi yaziyor (ic kolunda dirsekten bilege kadar) hic umursamiyor.

Benim kocamda öyle birşey olsa uyku uyuyamam yaa:KK51: Arkadaşınıza tebrikler, nasıl başarıyor kafasına takmamayı, bana da öğretsin:KK50:

Vay çok değişik :27: o adam neden üstüne dövme yaptırmamış ki ufak olsa gene anlarım kocaman diyorsun o_O

Merhaba hanımlar, uzun zaman sonra konu açma ihtiyacı hissettim... Uzatmaya gerek yok, derhal konuya giriyorum.

Şimdi biri var, tam anlamıyla flört aşamasında değiliz çünkü yeni tanıştık fakat o benden etkilendiğini, hoşlandığını ve bir ilişkimiz olmasını istediğini söyledi yani niyeti bu yönde. Öyle arkadaşken aşka dönme gibi bir durum yok yani, karşı tarafın kartları gayet açık. Ben de kendisini beğeniyorum, tanımak isterim aslında ortada beni huzursuz eden bir durum var. Onun kolunda, hem de gayet görünen bir yerde eski sevgilisinin ismi yazıyor dövme olarak. Sembol, işaret falan da değil bayağı isim yazıyor yani. Şunu baştan söyleyeyim ben kimsenin geçmişini sorgulamam, yargılamam ama konu dövmeden açılınca kendisi anlattı. Ben sormadım bile, bilmiyorum oldukça dürüst birine benziyor. İşte o dövmeyi yaptırdığında yaşı çok gençmiş (22-şu an 27 yaşında) kız da onun ismini yazdırmış koluna dövme olarak, ilişki 2-2,5 yıl sürmüş... Onu zamanında çok sevmiş ama daha sonra yolları ayrılmış vs. Daha da fazla birşey söylemedi ben de sormadım. Yalnız şey dedi, eğer dövme senin için sorun olursa sildiririm ya da üzerine başka dövme yaptırıp kapattırırım benim için sorun değil, dedi. Ama ben ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum ve ne yapacağımı, ne düşüneceğimi, nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum. Evet huzursuz oldum, olurum çünkü benim için birinin adını vücuduna yazdırmak çok önemli ve cesaret isteyen bir hareket. Pekala hadi buna geçti, bitti diyelim... Adamın "sildireyim" lafına da ne diyeceğimi bilmiyorum sonuçta vücut bütünlüğü, ben karışmak istemem. Daha doğru düzgün tanımadığı bir kadın için dövmesini sildirmek ya da ne bileyim, bir şekilde yok etmek de biraz garip geldi. Kısa bir süre flört edip sonra ayrılmak istesem "ben senin için dövmemi sildim" falan der mi acaba... Öte yandan kendimde o hakkı görmüyorum, onun vücudu, koskoca adam. Ancak o dövme orada durduğu sürece ben mutlaka huzursuz olurum, gözümün önünde sonuçta. Yanlış mı düşünüyorum? Siz olsanız ne yapardınız? Yol yakınken, hisler kuvvetli değilken dönmek mi nedir acaba bunun çözümü?

Uzatıp laf kalabalığı yaptıysam kusura bakmazsınız umarım...

Canım, sonuna kadar okuyamadım cümlenin yarısında problemi çözdüm ve kendimden örnek vermek istiyorum artık sen ne kadarını alırsan. Ben eşimle 1.5 senelik evliyim eylül 2011 den beri de beraberliğimiz var. Onu tanıdığımda dövmeleri vardı kolunda göğsünde cart curt. Kolunun dış kısmında uzunlamasına yani dirsekten bileğe BELGİN yazıyor güya Çince gibi ama değil yani biraz zorlayınca okunuyor. İlk zamanlar çok problem ettim. Ama sonra üstüne gitmedim o da şuan 30 yaşında 16 yaşındayken kızın israriyla yaptırmış kız da kendinden büyük bu arada şuan 38 40 olmalı tahmini. Nikahimizda kolundaki dövme vardı, dugunumuzde kolundaki dövme vardı, balayimizda kolundaki dövme vardı, 1 hafta sonra bebeğimiz gelicek kolunda hala o dövme var :D problem etmiyorum tabi ki değişmesi gerek o da bişeyler yaptırmak istiyordu ama maddi imkanlar işte bi türlü zaman olmadı. Şimdi istesem yaptırırım durumlar düzeldi ama birazcık daha zamanı var. Sıkma canını o yüzden.

Benim kocamda öyle birşey olsa uyku uyuyamam yaa:KK51: Arkadaşınıza tebrikler, nasıl başarıyor kafasına takmamayı, bana da öğretsin:KK50:

Vay çok değişik :KK53: o adam neden üstüne dövme yaptırmamış ki ufak olsa gene anlarım kocaman diyorsun o_O

Adam yaptirdiginda cok gencmis ve kafasi iyiyken yaptirmis, su an 40 li yaslarinda ve ustunu kapattiracak kadar buyuk bir dovme yaptirmayi gozu yemiyor. Unutamama gibi bir durum oldugunu da sanmiyorum eski esi de kendisi de evlenmis coluk cocuga karsmislar :)

Back
X