bnm nişanlımla zaten o amaçla beraber olduğumuzdan özel bir teklif almamıştım..
nişanlandık ve bir süre sonra bana evlenme teklif etti
altın tek taş yüzüğümü seçtik,yolda durduk bir gül yaptırdı
yani herşeyi gördüm anlıycağınız 
gece oldu,gelin gideceğim evdeydik.
yatak odamızın balkonuna çağırdı beni.
bak,dedi.gökyüzünde ne ay var ne bir yıldız.benim yıldızım olamayı ister misin?,dedi.
baktım hakikatten ne ay gözüküyor ne de yıldız.evet dedim kıkırdadım
bana sarıldı,beni cama doğru çevirdi.
çaktırmadan o sırada arkadaşına çağrı attı,arkadaşı da efendim diyerek boru gibi sesiyle açmasın mı telefonu
güldük napalım,ne yapsa eline yüzüne bulaştırıyor benim bebeğim zaten
''Benimle evlenir misin?'',diye sorarken birden gökyüzü havai fişeklerle ışıldadı
( tabi ormana yakın boş bir arsada patlattılar)
(hani şu içinde 12 tane olan ucuz fişeklerden :)
bende kocamaan bir eveeeet diyerek sarıldım ona.
hemen yüzüğümü taktı alyasımın üzerine,gülümü verdi ve uzun uzun sarıldık,koklaştık =D
bi ara arkadaşı gelmişti eve meğer ona para falan vermiş,onu konuşmuşlar anlaşmışlar bunu planlamışlar.
geçte olsa harika bişiydi ve istediğim bir yerdi.bizim evimiz,bizim odamız,bizim balkonumuzda =))

nişanlandık ve bir süre sonra bana evlenme teklif etti

altın tek taş yüzüğümü seçtik,yolda durduk bir gül yaptırdı

gece oldu,gelin gideceğim evdeydik.
yatak odamızın balkonuna çağırdı beni.
bak,dedi.gökyüzünde ne ay var ne bir yıldız.benim yıldızım olamayı ister misin?,dedi.
baktım hakikatten ne ay gözüküyor ne de yıldız.evet dedim kıkırdadım

bana sarıldı,beni cama doğru çevirdi.
çaktırmadan o sırada arkadaşına çağrı attı,arkadaşı da efendim diyerek boru gibi sesiyle açmasın mı telefonu

güldük napalım,ne yapsa eline yüzüne bulaştırıyor benim bebeğim zaten

''Benimle evlenir misin?'',diye sorarken birden gökyüzü havai fişeklerle ışıldadı

(hani şu içinde 12 tane olan ucuz fişeklerden :)
bende kocamaan bir eveeeet diyerek sarıldım ona.
hemen yüzüğümü taktı alyasımın üzerine,gülümü verdi ve uzun uzun sarıldık,koklaştık =D
bi ara arkadaşı gelmişti eve meğer ona para falan vermiş,onu konuşmuşlar anlaşmışlar bunu planlamışlar.
geçte olsa harika bişiydi ve istediğim bir yerdi.bizim evimiz,bizim odamız,bizim balkonumuzda =))