ilginç fobileriniz var mı?

kendi yediğin zeytine bile mi?

ben sırf bu yüzden zeytin yemiyorum gerçi benimki dokunamamak değil de zeytin yiyemiyorum böyle bişey huylanıyorum işte.. birde bir kalabalık gördümü vücudum uyuşuyor kesin diyorum biri öldü. bu takıntı misali gerçi. kesinlikle ve kesinlikle tavuk ve et elleyemiyorum yapacağım zaman da kasap doğruyor ben gelip dokunmadan yıka ve hopp tencereye piştikten sonra sıkıntı yok

asansöre yalnız binemem uçağa binmekten korkuyorum...yükseklik fobim...böcek fobim....karanlık fobim...hastalık fobim...kısacası herşeyden korkuyorum ben yaa :26:

Hayatta en korktuğum şey; baykuş
Bu yüzden ormanlık alanlara filan gidemem, bırakın görmek sesini duyduğum anda çok fena bir korku kaplıyor içimi.
Resimlerine bakamam, bahsedince bile çok kötü oluyorum..

Sonraaa, yünlere dokunamam, giyemem...
Yazarken bile tüylerim diken diken oluyor gerisini siz düşünün.

Yatarken muhakkak tüm odayı elden geçiririm -ailem bu durumdan çok rahatsız-
Yani halıyı düzeltirim, perdeleri çekerim, çarşafımı, yorganımı hepsini düzeltir öyle yatarım.

Simetri takıntım var..
Hiçbir obje yamuk duramaz, anında düzeltirim onları.
Evde halılar yamuluyor bazen tahammül edemiyorum.

Arkadaşlar açıkçası denizde kum, bende fobi.

Açık olan bütün şeyler.Kapı,çekmece,fermuar,kıyafet düğmesi,pencere,herhangi birşeyin kapağı,(kalem,tencere,demlik vs vs)perde vb....Açık olunca çıldırıyorum,illa kapalı olacak.

Ben çok sevdiğim bir insanı, bilerek ve isteyerek yaralamaktan korkuyorum. Şimdi diyeceksiniz ki çok sevdiğin insana bunu neden yapmak istersin diye? O an dürtüyorlar beni işte. Hiç vukuatım olmadı ama birgün kendimle okadar mücadele ettim ki ağlaya ağlaya bir hal oldum.

Bu fobi değilmiş, bir takıntı türüymüş obsesyon türü birşey.

Küçükken de Allahtan korkmama dua etmeyi sevmeme ramen küfretme isteği gelirdi.
ve araştırdım ki o da aynı takıntının başka bi versiyonuymuş.

Bu takıntı nezaman geliyor bana: Birini aşırı sevdiğimde mesela kedilerimi bile çok içim kaynadığında falan. Ayyy kendimden korkuyorum vallahi :))) çocuğum olsa belki ona da...

Ama bu anlattığım takıntılar direk harfi harfine psikiyatri de varmış. ama korkmayın diyo makalelerde hep: çünkü böylesine takıntı derecesindeyse asla birine zarar veremezsiniz diyorlar..

ha bi de cinlerden korkarım, o da herzaman değil film falan seyretmişsem :) bu filmler insanın inancını mı köreltiyor o an nedir... hemen felak ve nas.

Şu dondurmaların tahta çubukları var ya, dokunmayı geç gözümün önünde olmasına bile dayanamıyorum, içim çok fena oluyor ya gıcıklanıyor, dişlerimi sıkıyorum

nerden başlasam bilemedimki şimdi ben :) Saçma gelebilir ama hani şu iş makinaları varya graydermi kepçelimi işte o çocukluğumdan beri nerde görsem korkarım yolumu değiştiririm o derece yani.Büyükbaş hayvanlardan inek dana at aşırı derecede korkarım sanki çitme atıcak yada ısırcak veya benı kovalıyacaklar dıye.Kaz lardan ve horozlardan çok korkarım küçükken hep beni kovalamışlardır.Çok uzunn bi sokakgın sonuna varsam ve orda kopek gorsem hemen geri dönerim veya annemi ararım gel beni al diye.eskiden korkmazdım kopeklerden takı 11 yaşımda içlerinden birisi beni ısırana dek..Çocukken çekirgeden hiç korkmazdım hatta yakalardık bile ama şimdi acayip tırsıyorum gecen yaz odama gırmıs abartmıyorum tam bi karış kocakoca gozleri vardı gunlerce odama gırememıstım.( BU ARADA YILANDAN ASLA KORKMAM BOYNUMA BILE DOLAMIŞLIGIM VARDIR 2,5 MT PİTONU BOYLEDE BI DENSIZIM )...EE yaklasık 13 yasıma kadar tek basıma lavaboya gidemedım.Bu yaşıma geldim hala karanlıktan fena korkarım ve şuan bıle bu saat olmuş hala ışığım yanıktır.Tek başıma çook önemli bi işim olmazsa asla dışarıya çıkamam sanki herkes bana bakıyor veya beni takip ediyorlar sanırım.duş fobisi bendede var hala aşmaya çalışıyorum nedense sureklı kotu şeyler geliyor aklıma..saç kurutma makinesi veya elektrık supurgesını çalıştırırken 2de1 kapatırım aiden biri çıkcak karsıma gıbı gelır...Acayıp deprem fobım var...öfyaaaa biiiisürüüüüüüüüü daha çookk varrr aklıma geldikçe yazarım ==BAYANFOBİ==[/COLOR :18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
eee kımse yokmuuu yalnız bırakmayın korkuyorum :18::18::18:

Ciddi derecede fobim yok ama çöp kutularından kedi çıkacak diye çöpü uzaktan fırlatarak atarım.
Karanlıktan, korumasız yükseklikten ve denizden korkarım (daha doğrusu boğulmaktan). Bu sebeple denize giremem, dağa falan çıkamam, karanlıkta yalnız kalamam.
Bir de giyilmiş çoraplara dokunamam, birinin ayağının bana değmesinden de sakınırım.

Sanırım bu kadar

kızlar ben duş fobimi yendim galiba 3 gündür

biraz apar topar yıkanıyorum ama olsun bu da bir adım

holy tatlım çöp konusunda dikkatli olmanı tavsiye ederim en azın oncelikle bırtas felan at Allah korusun kedi filan olur yazık cnm

Ya ben kuşlardan haz etmiyorum hiç, gökyüzünde filan olunca ya da fotoğraftan bakınca problem değil ama normalde için bir tuhaf oluyor yerde martı, güvercin görünce. Üstüme üstüme uçacak gibi geliyor Bir de mantıksız tarafı 6 yaşına kadar kuş besledim ben.

Bir de sırtım kapıya dönük uyuyamam asla mutlaka kapıya bakarak uyuyacağım, kapı da ya tam kapalı olucak ya tam açık olucak, öyle aralık kalıp, aha hareket mi etti şimdi bu ikilemi yaratmayacak bana.

Kedilerrr. Ödüm kopuyor resmen. Yolda dar bir yerde karşı karşıya gelelim döner geri giderim o dereceyim. Görmek dahi istemiyorum.
Birde şeftaliye katlanamıyorum böyle içim gıdıklanıyor dokunamıyorum bi tuhaf oluyorum

kedi. :26:
beni bi kediyle bi odaya kapat, yeminlen camdan atlarım...
ımm... Aslında kuş köpek tavuk hatta civcivden de korkarım. Artık toplum içinde yaşadıklarımı sen düşün en acısı da " yemez seni o yemez" diye bağıran öküzler

takıntılar olarak;

karabasan tarzı rüyaları çok sık gördüğümden karanlıkta uyuyamıyorum..

wc-banyo kapısını ve y.odasınının kapısnı gece uyumadan önce mutlaka kapatma huyum var.

yattığım odada kapının arkadasında askılık varsa eğer dışarıda giydiğimiz kot-tişört vs şeyleri astırmıyorum.. başka odaya götürüp o odanın da kapısını örtüyorum :)

herhangi bir giysiyi evin içinde dahi 1 kez bile giyilsin hemen çıkartıp yıkanmalı,temiz olmalı.. böyle bi takıntım var

hımmm başka bu kadar sanırım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…