İlginç koç burcu erkeği :(

Yorgun112

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
157
103
18
31
Eskiden ilgim yoktu böyle şeylere, uydurmadır derdim ama tesadüfün bu kadarı. Bundan 4-5 yıl önce ki eski sevgilim koç burcuydu, herşey güzel giderken birden ayrılmak istediğini sıkıldığını söyledi. Aylar sonra geri dönmek istedi ama benim için bitmişti.
Bi kaç hafta önce flört ettigim biri vardı 1 ay peşimde koştu tam benim kalbim attı sevgili olduk ki, birden ilgisini kaybetti, ilişki istemediğini söyledi. Bi kaç gün sonra ben adım attım arkadaşcaydı ama o işi sevgili olmaya getirdi, aşırı ilgili davrandı. Bi gün sonra gene hop istemediğini söyledi. O günden sonra ne o, ne ben hiç iletişime geçmedik. İlerde yine bana döneceğini düşünüyorum, içimdeki ses o yönde. Aşık oldum sanırım ona çıkmıyo aklımdan. Bu ikisi arasında 4 senelik bi ilişki yaşadım yani sorun bende değil :)
Neyse konuyu uzatmayayım :)
Burdan kaç bi kaç kişi yazdı .benimde koç burcu sevgilim vardı birden bitirdi, birden ilgisizleşti diye.
Az öncede bi konu okudum yine koç burcu erkeği yine aynı olaylar.
Bu kadarı tesadüf olamaz sanırım :) ben kovayım bu arada.
Merak ettiğim şu sizinde hayatınızdan geçen koç burcu tanıdıklarınız var mı? İyi veya kötü anılarınızı paylaşın yoksa ben ilk aşamada hemen burcunu sorup koçsa, kaçarak uzaklaşmayı düşünüyorum :) zira derin yaralar bırakıyolar.

Valla benim de vardi bi tane Koç, kirk takla atmisti ben de istememistim ailesiyle ailem arkadas diye
Sonra iyi anlasmaya basladik acaba mi falan dedim zank diye kacti gitti serefsiz, eski sevgilisiyle barismis
Reklam arasi oldum yani:KK45:

Tıpkı aynısı bende de vardı :kızgın: bunların hepsi aynı oluyo sanırım. Uzun uzun anlatmayayim son açtığım konuya bak istersen. Bu arada ben de kovayım. Arkadaşın biri de koç burcuyla evlendi.ömrü zindan...

Benimde bi oğlak vardı tuhaftı kavgalar tripler falan filan onla ayrıldık.
Neyse sanırım durumu idrak edemedim yine bi oğlak erkeğiyle ilişkiye başladım yine uzun süre algılayamadım ondan ayrıldım bilincim yerine gelince.:KK45:
Sonra başka bi oğlak erkeği çıktı karşıma dedim yooooooh
O gün bugündür oğlak burcu erkeği kaynım olsun bile istemem. :KK53:

Karakter diye bir şey var, bir burcu böyle kötüleyip insanların kötü davranışlarını burca atmayı hiç doğru bulmuyorum. Eşim koç burcu, el üstünde tutar beni. Bir gün bile sevgisinden şüphe ettirmemiştir ne sevgiliyken ne de evliyken...

Karakteri oturmamış insanın burcu ne olursa olsun böyle yarı yolda bırakır, tutarsız olur.

Valla benim de vardi bi tane Koç, kirk takla atmisti ben de istememistim ailesiyle ailem arkadas diye
Sonra iyi anlasmaya basladik acaba mi falan dedim zank diye kacti gitti serefsiz, eski sevgilisiyle barismis
Reklam arasi oldum yani:KK45:
Hahahh hiç güleceğim yoktu :) alışmadan gitmiş en azından

Tıpkı aynısı bende de vardı :kızgın: bunların hepsi aynı oluyo sanırım. Uzun uzun anlatmayayim son açtığım konuya bak istersen. Bu arada ben de kovayım. Arkadaşın biri de koç burcuyla evlendi.ömrü zindan...
Konuyu okudum Allah kurtarmış, evlenince aldatırda böyleleri. Çok daha iyisi çıkar inşallah karşına, sıkma ccanını hiç.

Neyse sanırım durumu idrak edemedim yine bi oğlak erkeğiyle ilişkiye başladım yine uzun süre algılayamadım ondan ayrıldım bilincim yerine gelince.:KK45:
Oğlaklardanda uzak durmak gerek desenize :) belki yükselenleri koçtur :))

ben de her şeyi burca bağlayan kadınlara hayretle bakıyorum. bunların bir de erkek versiyonu var o ayrı mesele.
tamamen karakterle ilgili, koç burcunun böyle bir şerefsizlik yapması olası değil çünkü.:63:

bu arada koç burcuyum :P

Koc erkeği gerçekden aşık olmadığı sürece bağlanmaz;Yaşar sonuna kadar getirir ve kaçar. Gerçekden aşık olduğunda ise ölümüne gider kadınına mamafih sadakatli koc erkeği milyonda bir denecek kadar azdır evli yada sevgili hiiic farketmez çünkü en özgür ruhlu burcdur koc kadinida hürriyetine düşkün olmasına karşın erkegi yle fark sadakatli.

Burçlara inancım gidecek yakında, eşim oğlak, ben böyle sabırlı, uyumlu bi tip görmedim. Arkadaşın eşi de oğlak, ona özenirdim bekarken ne kadar ılımlı, saygılı eşi var diye :kahve: Boğa ve Koç tan defalarca ağzım yandı. Kardeşim koç, Allah ona yazdığı kıza sabır versin.

Koçum. Ve gerçekten beni tanımlamışsınız :D
Durduk yere ilgisizleşmeye başlıyorum. İnsanlar nedenini sorduğunda cevap da veremiyorum.
Burçtan kaynaklı olabileceğini şu an ilk kez görüyorum :D

Koç burcuyum benden kaçarsan gözümde ki en değerli şey olursun kıymetlimisssss :KK45:çabuk elde edilen şeylere ilgimiz hemen geçer ;)

Koç burcuyum, eşimden asla sıkılmadım, tüm olumsuz daveanislarina rağmen...

En yakın dostum eşi koç burcu erkeği, mükemmel bir eş, tam sadakatli, eşi benzeri yok adamın...

Koç burcuyum ve koç burcunun bu kadar üzerine gidilmesine tahammül edemiyorum. :KK34:Bu ne yav en agresif de biz, en herşeye karışanda biz, en yarı yolda bırakanda biz. Yok yav :ukala: Sorun burçta değil sorun karakterdedir. Ayrıca koç burcu candır, en bebeksi burç koç burcu hıh. :KK47:

Back
X