ilginç müezzin

Evet gülümsemek iyidir tabii yüzün de sadakasidir. Ancak dini inançla ilgili olunca hoş olmuyor gerçekten.

küçük bir kasabada bahçeli bir evde oturuyorum. köpeğim var. bahçede çimdi ot gül ağaçlar patatesten biber vs. ekim dikim de yaptım. bir sürü şey var. bu işler zaman istiyor. ister istemez sürekli bahçedeyim ve adam ile alanlarımız birbirine bakıyor ap acık. gözümü mü kapatayım görmemek için.
sizler içinde umarım böyle abzurt bir olayla karşılaşmazsınız gerçekten can sıkıcı...

Hoca güzel kadına bakıyor mu bakmıyor mu diye gözleyenide ilk defa duyuyorum.Etrafımda çok müezzin tanidigim var bu yüzden ön yargılı davranmamaya calistim ama siz adami niye bu kadar inceliyorsunuz sizin şahsınıza bir zararı yoksa.

böyle bir muzeein vardır yoktur bilmem. hoca da imam da öğretmende doktor da insandır. insanın dışı kravatlı beyefendi durabilr- olabilir ama içinde ne besledgini bilemeyiz. hastalıktır değildir onu da ben bilemem. bu tur bir şey ile karşılaşmış görmüş duymuş biri çıkar derdi aynını bilmem kim de yapıyor. sebebi de bu. anlarım.
adnan oktar için yazdığım ise evet adamın ben dinle alakasını göremiyorum. kedicikleri ile hayatında başarılar dilerim.

Evet bilemeyiz sapik da olabilir hasta da onun için uzak durun. Denkgelince de yonunuzu değiştirin. Kediciklerin hayal mahsulü bir proje olduğunu anlamayan yoktur zaten. :)

ben incelemiyorum bahçede iken (evimiz yol üzeri) gene denk geldik baktım ki kadına baktı. bende gördüm.
2 yıldan beri olanlar bunlar. 1 haftada hafiye gibi işim yokmuş gibi adamı gözlemlemiyorum.
bunlar zaman içinde gördüklerim...
ona da sorsak bana ruh hastası diyebilir. köpeğine çıkar, ses olur kalkar, acıkır kalkar, bahçesi ile cok ilgilidir, cicekle böcekle konuşur, günde 4 kez en az köpeğimle oyun oynarım. sosyalleşmesi için diğer ark. köpekleri bize gelir oynar tüm köpişler olursa kaçarlar diye cogunlukla bende bahçede olurum. v.vs.sv.sv adama bunlar garip geliyordur.

İstanbul Fatihde ve bir yerde daha da kadının pposunda gözü kalan cok hacı hoca görmüşümdür.
bunun hacılıkla hocalıka alakası da yoktur. erkek nefis le alakalıdır. papa nıun büyük göğüslü bir kadına şaşkınlıkla bakmış bir fotosu vardır. örnekleri çoğaltabilir.

Onu diyorum ben de sapıklığın,ruhsal hastalıkların meslekle,hocalıkla vs alakası yok.Siz yine de temkinli olun .

eşim sabah ucagına yer almış havaalanına gidecek kapıyı açtık adam bahçede. ne yapayım artık gördüm. gördüğümü de görmeyeyim mi... yaz geldiğinde iki ot bitiyorda görüş azalıyor. kışın ot yok kabak gibi açıktayız.

Onu diyorum ben de sapıklığın,ruhsal hastalıkların meslekle,hocalıkla vs alakası yok.Siz yine de temkinli olun .
bunun zaten biliyorıum. ben öğretmen hasta olur hoca aydın olur yazmadım ki.
ama ögretmen olssaydı kayıtsız kalmazdım. benim cocugum yok ama olsaydı ve böyle ruhsal hastalığı olduğunu düşündüğüm birinin cocugumu ve diğer cocukları da eğitmesini istemezdim.

Tabii ki de kim ister ki.

ben cahil biri değilim. bazı şeylerde eksik olabilirim. bilmez anlamaz biri de değilim. hayatımda 1 ruh hastası oldu o da kv.em.
taşınmak cok isterdim.
komşu da pek sevmem.
komşum olacaksa akıllısından olsun, olmayacaksa da en yakını 1 km ötemde olsun derdim.
hala da bunu istiyorum.

Konu sahibi bence hasta olan sensin senin işin gücün yokmu elalemi gozetliyorsun bana asıl hasta senmissin gibi geldi.müezzin hoca sanane adamdan ya amacın nedir senin tam da anlar gibiyim.
Yok öğretmen olsaymia şikayet edermiş de bir deli kuyuya taş atmış misali.adam hoca diyemi bu safsatalari uyduruyorsun sen kendi isine baksana belkide timarhanelik sensindir ha ne dersin!!!

gözetlemiyorum. akıl saglıgım fazlası ile yerinde ki ben evlilik problemlerimizi çözmek aile danışmanına gitmişliğimde vardır. eşimin işinin gereği onunla gidebilmem için presedür gereği ciddi bir sağlık taramasından geçiyorum her 5 sene de 1.
idrarını bile 2 kişinin önünde kaba yapıyorsun. uyuşturucu vs. kullananlar başkalarının idrarlarını getirebiliyorlarmış diye sistem böyle olmuş. psikoloıji ve psikiyatr da beni görmüştür. vsv.vs.
adamın hocalığı ile alakam yok. işi gücü beni ilgilendirmiyor. tünel kazıcısı da olabilir.

Son düzenleme:
konuyu şuradan bak gördüğün biri sana garip gelen bir şey yapıyor. ve bunun öğretmen olduğunu duyuyorsun. cocugun veya kardeşinde o oıkula gidiyor. ister misin o kişi okutsun?! ben istemezdim.
arkadaşlarımızın çocuklarını okutsun istemezdim. çünkü yapacağı bir yanlışı benim çocuğumun hayatına can veya akıl sağlığını etkilebilir. trawma geçirebilir. tabii bu hastalıktır değildir bilmiyorum. sadece bana garip gelen şeyin araştırılşmasını talep edebilirim.
öğretmen olsaydı gider gerekli yerşere bu durumu anlatırdım.net.

hemen taşınamam ama burada ki işlerimi toparlayıp anneme gidersem iyi olur gibi..

karşı tarafta bu kadın delimi uyumuyor diyebilir. ama sabah ezanında uyanmak suc ise yada delilik ise ben deliyim evet. köpeğim havladığında ne var orada diye camdan bakmak delilik ise evet deliyim.
cicegim böceğimle bahçede terasta otrmak toprakla uğraşmak deilik ise deliyim. bahçeye giriş kapılarımız yanyana ise ve evimin konumu da onlara dönükse bunu ben yapmadığıma göre gözetliyor da olamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…