- 4 Şubat 2016
- 683
- 901
- 18
- Konu Sahibi champagneshimmer
-
Evet gülümsemek iyidir tabii yüzün de sadakasidir. Ancak dini inançla ilgili olunca hoş olmuyor gerçekten.hayır delilikle bağdaştırmıyorum. adamı da gözlemlemiyorum. aynı saatlerde sadece denk geliyoruz.
benim kafam değişik çalışır. bana ele avuca sığan mantıklı bir şey suınulması ve anlatılması lazım. eger bunun sebebi dini ise açıklama tam olması lazım.
hastalıksa ki bunun değerlendirmesini ben yapamam. eğitimim bu yönde değil.
konu ile ilgili dalga geçmek ise cok da garip bir şey değil. herkesten full ciddiyet beklenemez. bu saatte de dünyayı biz kurtaramayacağımıza göre az gülümsemek iyi gelir.
hayatımda kimsenin dini için mezhebi için şekli ırkı için ne ayrım yaptım ne dalga geçtim.i
evet benim inançlarım hafiftir ama saygısız asla olmadım.
ayol dini inançla ilgili dalga sayılacak ne yazdım? gerçekten ben göremiyorum.Evet gülümsemek iyidir tabii yüzün de sadakasidir. Ancak dini inançla ilgili olunca hoş olmuyor gerçekten.
Siz yazmadiniz da yazanlara malzeme oldu konu demek istemiştim.ayol dini inançla ilgili dalga sayılacak ne yazdım? gerçekten ben göremiyorum.
Evet bilemeyiz sapik da olabilir hasta da onun için uzak durun. Denkgelince de yonunuzu değiştirin. Kediciklerin hayal mahsulü bir proje olduğunu anlamayan yoktur zaten. :)böyle bir muzeein vardır yoktur bilmem. hoca da imam da öğretmende doktor da insandır. insanın dışı kravatlı beyefendi durabilr- olabilir ama içinde ne besledgini bilemeyiz. hastalıktır değildir onu da ben bilemem. bu tur bir şey ile karşılaşmış görmüş duymuş biri çıkar derdi aynını bilmem kim de yapıyor. sebebi de bu. anlarım.
adnan oktar için yazdığım ise evet adamın ben dinle alakasını göremiyorum. kedicikleri ile hayatında başarılar dilerim.
ben incelemiyorum bahçede iken (evimiz yol üzeri) gene denk geldik baktım ki kadına baktı. bende gördüm.Hoca güzel kadına bakıyor mu bakmıyor mu diye gözleyenide ilk defa duyuyorum.Etrafımda çok müezzin tanidigim var bu yüzden ön yargılı davranmamaya calistim ama siz adami niye bu kadar inceliyorsunuz sizin şahsınıza bir zararı yoksa.
bunun zaten biliyorıum. ben öğretmen hasta olur hoca aydın olur yazmadım ki.Onu diyorum ben de sapıklığın,ruhsal hastalıkların meslekle,hocalıkla vs alakası yok.Siz yine de temkinli olun .
Tabii ki de kim ister ki.bunun zaten biliyorıum. ben öğretmen hasta olur hoca aydın olur yazmadım ki.
ama ögretmen olssaydı kayıtsız kalmazdım. benim cocugum yok ama olsaydı ve böyle ruhsal hastalığı olduğunu düşündüğüm birinin cocugumu ve diğer cocukları da eğitmesini istemezdim.
gözetlemiyorum. akıl saglıgım fazlası ile yerinde ki ben evlilik problemlerimizi çözmek aile danışmanına gitmişliğimde vardır. eşimin işinin gereği onunla gidebilmem için presedür gereği ciddi bir sağlık taramasından geçiyorum her 5 sene de 1.Konu sahibi bence hasta olan sensin senin işin gücün yokmu elalemi gozetliyorsun bana asıl hasta senmissin gibi geldi.müezzin hoca sanane adamdan ya amacın nedir senin tam da anlar gibiyim.
Yok öğretmen olsaymia şikayet edermiş de bir deli kuyuya taş atmış misali.adam hoca diyemi bu safsatalari uyduruyorsun sen kendi isine baksana belkide timarhanelik sensindir ha ne dersin!!!
konuyu şuradan bak gördüğün biri sana garip gelen bir şey yapıyor. ve bunun öğretmen olduğunu duyuyorsun. cocugun veya kardeşinde o oıkula gidiyor. ister misin o kişi okutsun?! ben istemezdim.Konu sahibi bence hasta olan sensin senin işin gücün yokmu elalemi gozetliyorsun bana asıl hasta senmissin gibi geldi.müezzin hoca sanane adamdan ya amacın nedir senin tam da anlar gibiyim.
Yok öğretmen olsaymia şikayet edermiş de bir deli kuyuya taş atmış misali.adam hoca diyemi bu safsatalari uyduruyorsun sen kendi isine baksana belkide timarhanelik sensindir ha ne dersin!!!
karşı tarafta bu kadın delimi uyumuyor diyebilir. ama sabah ezanında uyanmak suc ise yada delilik ise ben deliyim evet. köpeğim havladığında ne var orada diye camdan bakmak delilik ise evet deliyim.Konu sahibi bence hasta olan sensin senin işin gücün yokmu elalemi gozetliyorsun bana asıl hasta senmissin gibi geldi.müezzin hoca sanane adamdan ya amacın nedir senin tam da anlar gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?