- Konu Sahibi champagneshimmer
-
acaba adamcagiz biraz saf olmasın. Takıntılari da olabilir dedikleri gibi. Bizim evin karşısında bir kahvehane vardı. adamın evi de üst katindaydi. adam kahve kapısını kitler ev kapısına gidip geri döner kahve kapısını kontrol ederdi en az 3 kez Kıyamam yabiraz önce gittim bütün odalara baktım, camları kontrol ettim, bir tane camı açtım her gece çatıma çıkan kedi var onu gördüm asmadan çıkmaya çalışıyor hışur huşurt ses çıkıyor. in len aşağıya dedim. Allahtan söz dinliorlar
ay Allahım :)) sabah ezanindan sonra yapıyorsa daha var uyuyun o saate kadar ezanda uyanirsiniz ama camdan falan bakmayın görmeyin yine :))eşim yok yalnızım...eşim olsa kolay zetan üsküp korkmuyorum. bu gidişle arabayı cekicem başka yere, yatıcam içinde...
hhee uyuyrum da eşim yokken ben ne zaman aşırı uykum gelir o zaman uyurum.. istanbulda otururken 3-4 kere hırsızla karşılaştım korku var üzerimde.ay Allahım :)) sabah ezanindan sonra yapıyorsa daha var uyuyun o saate kadar ezanda uyanirsiniz ama camdan falan bakmayın görmeyin yine :))
ahahahaha hiçç güleceigm yoktuu...elleşmeyeyim demi..sarar marar ..Binada kafir var mı onu tespit ediyor cihaz gibi, bulursa kafir detected diye alarmı öter zaten elleşmeyin kendi halinde hırrrlasın.
böyle bir şey var mı kiUyduruk hadisi şerif lerle kafayı bozmuştur belki adam şeytanın kendine yaklaştığını hissedince 3 defa hınzıp diye sola tükürme habisi şerifini uygulamak için uygun zaman arıyordur
Yaşlıysa bir de inatçı olur bunlar. Hiç elleme, sararsa binadan taşınana kadar dır dır eder vallahi.ahahahaha hiçç güleceigm yoktuu...elleşmeyeyim demi..sarar marar ..
az bir saflık var gibi. de bu adam öğretmenlik okumuş öğretmen atamaları gec çıkıyor işim olsun diye de müezzin olmaya karar vermiş ( adamın annesi bunu anlattı bana ) şu dk da nasıl bir saflık oldugnu sen düşün... algısı kapalı veya alığı gec diyebilirim ama saf su da değil yani..acaba adamcagiz biraz saf olmasın. Takıntılari da olabilir dedikleri gibi. Bizim evin karşısında bir kahvehane vardı. adamın evi de üst katindaydi. adam kahve kapısını kitler ev kapısına gidip geri döner kahve kapısını kontrol ederdi en az 3 kez Kıyamam ya
Var tabi şeytan ı kovmak için 3 defa hınzıp diye sola tükürünüzböyle bir şey var mı kiben pek bilmem bu tür şeyleri..
genç. ben 36 yaşındayım bana abla diyorlar.Yaşlıysa bir de inatçı olur bunlar. Hiç elleme, sararsa binadan taşınana kadar dır dır eder vallahi.
En iyisi ben uzak durayım sizin binadan kafirim malum... Suratıma hırrrmpplamasın..
hhee bak onu biliyorum. benim kv süpürge ile çıkmıştı avlamaya...terastaki kertenkeleyi yakaladı vurdu süpürge ile hayvan ters düştü yere. yapma niye vuruyorsun ölecek..o da bana kertenkele öldürmek cok sevapmış demişti. ağzım acık kalmıştı.Kız kertenkele avlamanın sevabı bile var uyduruk hadislerde belki kertenkele avlama ya çıkıyordur herşey olabilir
hhee bak onu biliyorum. benim kv süpürge ile çıkmıştı avlamaya...terastaki kertenkeleyi yakaladı vurdu süpürge ile hayvan ters düştü yere. yapma niye vuruyorsun ölecek..o da bana kertenkele öldürmek cok sevapmış demişti. ağzım acık kalmıştı.
sonra ben fatih altaylıya cübbeli çıkıyor ya o programı seyretmiştim ( murat bardakçıyı severim) cübbeli demiş ti ki kertenkele ile ilgili bir şey yazıyor.
ben cübbeliyi sevmem tasvip etmem bunu da ekkliiiyim. benim için daha ilim irfan bilgi mantık sahibi biri lazım ki sözünü dinleyip inanayım.
ayol gittiği yer yürüyerek 10 dk bile değil. cami yakın.Apartmanı okuyor, üflüyor bana göre.
Sonuçta giderken eşini evde bırakıyor, geldiğinde ise canı emanet.
Değişikmiş hakikaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?