ilginç müezzin

bazı işlere kafa cok yorarsın hücrelerin yanmışa dönersin. bazen şey der ya cok çalışmaktan oldu bu böyle diye..bu bile olabilir. adam o kadar zekidir ki bedenine sığmıyordur.
yada otistiktir. yada degildir.
derdim mesleği değil. ama müzeerin olduğu için müzeezin yazdım. ve bu tür bir ayin dua etme şekli varsa ki ben bilmiyorum ve bilgilerim bu yönde hafifttir. bilen varsa yazar die düşündüm.
mesleğine hakaret de etmedim.
kişinin davranışlarının garip olması dert bu.
2 yıldan beri yana yanayız ve artık dikkatli olmaktan sıkıldım. o tarafa bakkmiim görmiim o beni görmesin aman gördüm o da beni gördü bir gun gelip hırlıcak mı bana derken 2 yıl geçti.

insanları meslek ırk din dil isim cisim şekilleri ile asla ayırım yapmadım. ötekileştirmedim (ne kendi gözümde ne de başkalarının gözünde)

Bu kadar açıklama yapmana gerek yok ben de etrafımı çok incelerim ve hatta çok meraklıyımdırda.Ben yine bir sey yazmazdim hatta Aa adama bak bile derdim ama konunun gidisati ögretmen olamamis müezzin olmus gibi absurd tarafa gittigini gorunce rahatsiz oldum.Sadece sizinle alakalı degıl yorum yapan kisilerden bazılarıda ayarsız.

olsun ben gene açıklama yazarım. tartışmak cok seslilik iyidir. kişilerde uslup değişiktir, fikir sabittir bunlar olur.

korksa da ezanı kendi okuyor mecbur gitmesi lazım. yada banttan veriyormuş.
birde burada hırsız arsız uğursuz yaz ayların olur. en fazla alkol almışlar vardır onlarda o güzergahta durmazlar. ya kıyı bölgesine inerler yada daga çıkarlar...

bugun cok kahve içtim bir gram uykuım yok..dün uykudan başımı tutamyordum..
yaşım ilerledikçe uyku halim değişik oldu...

Neden insanları rahat bırakmıyorsunuz ki ? Yani en kötü ne olabilir ? Adam diyelim ki satanist gibi ekstrem ve bilinmeyen bir din mensubu olsun da onun ritüelini yapıyor olsun. Eee ? Nolcak ? Ya ne zararı var ki size neden insanlar birbirini sevmiyor küçük bir kasabada bile adamın rahatça hareket edebilmesine engel birileri çıkıyor.

Buna benzemese de beni de ürküten bir olay yaşamıştım.
Çocukken sabah ezanında ölüler dirilir diye beni korkutmuşlardı ve uzun süre etkisinden çıkmamıştım.Ara ara 25 yaşıma kadar da devam etti bu korkum ta ki o güne kadar.
Sabahları uykum kaçtığı bi aralar sokaktan garip sesler geliyor ama hoparlörden gibi ürkütücü korkutucu dehşet verici bir ses.Hırıltı ötesi garip bir ses.Korku filmi kıvamında.Bir hafta kadar takıntı yapıp uyanıyordum o saatlerde ve hep o sesi duydum.Çok sonra arkadaşa anlatınca olay çözüldü.İmam meğerse kekemeymiş ve her ezan öncesi ezana başlayana kadar o ses hoparlörden duyuluyormuş.
Ama yaşadığım korkuyu ben bilirim.Onu çözdükten sonra rahatlamıştım.

ne oldu sonuc ne felan derken 16 sayfayı okumuşum.hiç beklenmedik bir sonuç seninkide kırk yıl düşünsem aklıma gelmez.güldürdün beni sabah sabah

Hay Allah iyiliginizi versin.

Sesli güldüm ya

Konu sahibi, ben sizi anladım. Ben de korkrdım büyük ihtimalle. Ama sorardım da, x bey bu dini bir ritüel mi diye. Merak ediyorsanız sorun bence

düşünsenize sabah karanlık-zaten ölüler de dirilecek az sonra :)) - ve şehirde ürkütücü sesler
Şimdi ben de gülüyorum ama yusuf seslerim,imamın seslerini bastırıyordu her sabah
Benim cocuklugumda da aynisi denirdi.gece oluler sagda solda gezer sabah ezani ile yerlerine geri giderler derlerdi.
Bildigin zombi hikayesi :)
Biligin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…