- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi champagneshimmer
-
korksa da ezanı kendi okuyor mecbur gitmesi lazım. yada banttan veriyormuş.Benim de kafama takildi simdi kasaba yerindeyiz diyorsun sabah ezani zifiri olur bu adam korkmuyor mu yav.
birde burada hırsız arsız uğursuz yaz ayların olur. en fazla alkol almışlar vardır onlarda o güzergahta durmazlar. ya kıyı bölgesine inerler yada daga çıkarlar...korksa da ezanı kendi okuyor mecbur gitmesi lazım. yada banttan veriyormuş.
Buna benzemese de beni de ürküten bir olay yaşamıştım.bir konu da benden :)
komşum olur. fakat adam birazcık garip. yaşı cok değil yeni evli sayılır. fakat eve girmeden önce binanın etrafında döner, evinin kapısının önünde saga sola saallanarak dişlerini sıkar hırrhımm diye sesler çıkarır evine öyle girer. tabii bunu yatsıdan döndüğünde yada sabah ezanına giderken yapıyor. etrafta kimse yokken.
etrafta birileri varsa gündüz ise binanın etrafında bir iki tur atar saga sola bakar, kapısının önünde durur ve içeri girer.
ben bunları nasıl görüyorum komple tesadüf. gece cok sık uyanırım balkona filan çıkarım saga sola bakarım, çamaşır asarken filan görüyorum. bir kaç kerede eşim seyahat için cok erken havaalanına gitti kapıyı açtığımız gibi adamla yüzyüze geldik.
şimdi de ben hem ürküyorum hemde utanıyorum. kapıyı pencereyi acarken dikkat etmeye başladım.
resmen adamın ritüeli benim yüzünden eksik kalıyorbirgun kapıma gelip kafama vuracak "ritüelimi bozuyoırsun yeter len " diyecek gibime geliyor.
sizce bu nedir? eşim dua ediyordur filan dedi ama böyle hırrlaya hırrlaya dişlerini sıka sıka dua mı olur dedim hımm dedi..
Buna benzemese de beni de ürküten bir olay yaşamıştım.
Çocukken sabah ezanında ölüler dirilir diye beni korkutmuşlardı ve uzun süre etkisinden çıkmamıştım.Ara ara 25 yaşıma kadar da devam etti bu korkum ta ki o güne kadar.
Sabahları uykum kaçtığı bi aralar sokaktan garip sesler geliyor ama hoparlörden gibi ürkütücü korkutucu dehşet verici bir ses.Hırıltı ötesi garip bir ses.Korku filmi kıvamında.Bir hafta kadar takıntı yapıp uyanıyordum o saatlerde ve hep o sesi duydum.Çok sonra arkadaşa anlatınca olay çözüldü.İmam meğerse kekemeymiş ve her ezan öncesi ezana başlayana kadar o ses hoparlörden duyuluyormuş.
Ama yaşadığım korkuyu ben bilirim.Onu çözdükten sonra rahatlamıştım.
Hay Allah iyiliginizi versin.Buna benzemese de beni de ürküten bir olay yaşamıştım.
Çocukken sabah ezanında ölüler dirilir diye beni korkutmuşlardı ve uzun süre etkisinden çıkmamıştım.Ara ara 25 yaşıma kadar da devam etti bu korkum ta ki o güne kadar.
Sabahları uykum kaçtığı bi aralar sokaktan garip sesler geliyor ama hoparlörden gibi ürkütücü korkutucu dehşet verici bir ses.Hırıltı ötesi garip bir ses.Korku filmi kıvamında.Bir hafta kadar takıntı yapıp uyanıyordum o saatlerde ve hep o sesi duydum.Çok sonra arkadaşa anlatınca olay çözüldü.İmam meğerse kekemeymiş ve her ezan öncesi ezana başlayana kadar o ses hoparlörden duyuluyormuş.
Sesli güldüm yaBuna benzemese de beni de ürküten bir olay yaşamıştım.
Hay Allah iyiliginizi versin.
düşünsenize sabah karanlık-zaten ölüler de dirilecek az sonra :)) - ve şehirde ürkütücü seslerSesli güldüm ya
Sormadim. Degil derse ne diyeyim ,:OKonu sahibi, ben sizi anladım. Ben de korkrdım büyük ihtimalle. Ama sorardım da, x bey bu dini bir ritüel mi diye. Merak ediyorsanız sorun bence
düşünsenize sabah karanlık-zaten ölüler de dirilecek az sonra :)) - ve şehirde ürkütücü sesler
Şimdi ben de gülüyorum ama yusuf seslerim,imamın seslerini bastırıyordu her sabah
Eminimki açıklaması olacaktır bununka ilgili. Y da açık açık bunların bir anlamı var mı çok merak ettim de diyin :)Sormadim. Degil derse ne diyeyim ,:O
Benim cocuklugumda da aynisi denirdi.gece oluler sagda solda gezer sabah ezani ile yerlerine geri giderler derlerdi.düşünsenize sabah karanlık-zaten ölüler de dirilecek az sonra :)) - ve şehirde ürkütücü sesler
Şimdi ben de gülüyorum ama yusuf seslerim,imamın seslerini bastırıyordu her sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?