• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilginç müezzin

champagneshimmer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
16.019
5.086
448
bir konu da benden :)
komşum olur. fakat adam birazcık garip. yaşı cok değil yeni evli sayılır. fakat eve girmeden önce binanın etrafında döner, evinin kapısının önünde saga sola saallanarak dişlerini sıkar hırrhımm diye sesler çıkarır evine öyle girer. tabii bunu yatsıdan döndüğünde yada sabah ezanına giderken yapıyor. etrafta kimse yokken.
etrafta birileri varsa gündüz ise binanın etrafında bir iki tur atar saga sola bakar, kapısının önünde durur ve içeri girer.
ben bunları nasıl görüyorum komple tesadüf. gece cok sık uyanırım balkona filan çıkarım saga sola bakarım, çamaşır asarken filan görüyorum. bir kaç kerede eşim seyahat için cok erken havaalanına gitti kapıyı açtığımız gibi adamla yüzyüze geldik.
şimdi de ben hem ürküyorum hemde utanıyorum. kapıyı pencereyi acarken dikkat etmeye başladım.
resmen adamın ritüeli benim yüzünden eksik kalıyor :D birgun kapıma gelip kafama vuracak "ritüelimi bozuyoırsun yeter len " diyecek gibime geliyor.
sizce bu nedir? eşim dua ediyordur filan dedi ama böyle hırrlaya hırrlaya dişlerini sıka sıka dua mı olur dedim hımm dedi..

bence de dua değil de takıntı olabilir.
kimi kişilerin o tarz ritüelleri vardır dediğiniz gibi.
bir ara ben de söylediğim her şeyi içimden üçlerdim. Sanırım şu mevlütlerde falan bazı şeyleri 3 kez söyletiyorlar ya, oradan kafama girdi bu düşünce.

valla kafayı sıyıracakmışım herhalde ben de, az kalmış.
konulara böyle yazınca aklıma geliyor bazı yaptıklarım.

Dua ediyordur canım, sen ne dediğini tam duyamadigin için hirliyor gibi gelebilir.

Genzini temizlemeye çalışıyordur belki?
Sigara da kullanıyorsa, her abdest aldığında su kaçıyor, tıkanır gibi oluyordur.
Binanın etrafında bir şeyleri kontrol ediyordur, her arabaya binmeden önce lastik kontrolü gibi :)

Bu kadar merak uyandırdıysa, kendisine sorun.

Psıkolojık bır takıntı bence dua degıl
bende senin gibi düşünüyorum...

insallah bi gun bana denk gelmez, korkarim yahu
Duani et gec iste ne hırlıyon dayı :KK53:
hahaha birgun böyle çığırayım adamcağıza :D

Okb nin bir çeşidi olabilir.
okb ne ?

Dua ediyordur canım, sen ne dediğini tam duyamadigin için hirliyor gibi gelebilir.
görmen lazım :D burada da tarif edemedim zaten iki ayağının saga sola sallanırken az havaya kaldır düşecek gibi. dişlerini sık ve ama dişlerin görünsün. sonra da hırr mırr gibi sesler çıkar. heee ellerini de yumruk yapıp sıkıyor...

Sigara da kullanıyorsa, her abdest aldığında su kaçıyor, tıkanır gibi oluyordur.
Binanın etrafında bir şeyleri kontrol ediyordur, her arabaya binmeden önce lastik kontrolü gibi :)

kendine sormayı cok düşündüm ki normalde birşeyleri sormaktan hiç çekinmem. ama bunu soramadım. üst yan komşularda bir anormallik sezmişler ama benim gibisini görmemişler sanırım hiç bahsetmediler :D

bir tek markette çalışan arkadaşım fark etmiş anormallik olduğunu. bana sordu. sizin müezzin bir garip dedi? nasıl yani dedim? bilmem kaç para tuttu başka bir alacağınız var mı yada ödeme nasıl olacak diye sorduğumda boş boş bana bakıyor bir müddet sonra cevap veriyor dedi. düşünüyor sanmış ilk ama öyle olmadığını anlamış.

ilk ritüelini görmeden öncede benden de bir kere merdiven istediler. işiniz bitince benim kapıya bırak demiştim. gitmiş en üst kat komşunun kapısına bırakmış. kadın en üst katta oturuyor hemde. kadıncağız bu senin diyip en üstten kattan bana indirdi koca mediveni..salak bu filan demiştik.

sigara yok. evden sadece namaz vakti çıkıyorlar...

Kalp gözü açıktır belki.Senin Onu takip ettiğini anlıyordur.Sana kızıyordur:KK8:
takip etmiyorum yaw :D vallahi tesadüfi gördüm...
Stresini ,sıkıntısını dışarıda birakiyordur :)

Onu gördüğünüzü fark etmesin bence..
kaç kere pişti olduk bilsen :D adam artık kafama yumruğu indirecek diye korkuyorum...

Obsesif kompulsif bozukluk ..bu rahatsızlığın adını bilmiyoırdum öğrendim saolun. inşaalah budur adamın rahatsızlığı değilse mıçtık :)

Bizim bi arkadas vardi, surekli ellerine uflerdi. Mesela sag eline fazla uflemisse dengelemek icin sol eline de uflerdi. Yok sol da fazla kacmissa saga hafif ufleyerek dengelemeye calisirdi. Bu muezzinin durumu onun bir kac tik ustu gibi.

Back
X