• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilginç müezzin

biraz önce gittim bütün odalara baktım, camları kontrol ettim, bir tane camı açtım her gece çatıma çıkan kedi var onu gördüm asmadan çıkmaya çalışıyor hışur huşurt ses çıkıyor. in len aşağıya dedim. Allahtan söz dinliorlar :KK59::KK53::KK53:
acaba adamcagiz biraz saf olmasın. Takıntılari da olabilir dedikleri gibi. Bizim evin karşısında bir kahvehane vardı. adamın evi de üst katindaydi. adam kahve kapısını kitler ev kapısına gidip geri döner kahve kapısını kontrol ederdi en az 3 kez Kıyamam ya :KK22:

acaba belli bir tahrikat vs. üye ise onun dinsel bir törenini mi yapıyor...topluluk olmadığı için kendi kendine yapıyor filan olabilir mi ?yada böyle hareketleri olan bir tarikat biliyor msunuz duydunuz mu?

ay Allahım :)) sabah ezanindan sonra yapıyorsa daha var uyuyun o saate kadar ezanda uyanirsiniz ama camdan falan bakmayın görmeyin yine :))
hhee uyuyrum da eşim yokken ben ne zaman aşırı uykum gelir o zaman uyurum.. istanbulda otururken 3-4 kere hırsızla karşılaştım korku var üzerimde.

Uyduruk hadisi şerif lerle kafayı bozmuştur belki adam şeytanın kendine yaklaştığını hissedince 3 defa hınzıp diye sola tükürme habisi şerifini uygulamak için uygun zaman arıyordur :KK70:

face de ben görmüştüm bilmem kaç tarikatın yaptığı toplantıları dalgaya almışlar. çeşitli müzikler ekleyip videoyu yayımlamışlardı.. dönüp duranlar, alkış tutup koşanlar vb.. cok gülmüştüm o videou gördüğümde. bu da değişik çeşidi mi acep ?

Uyduruk hadisi şerif lerle kafayı bozmuştur belki adam şeytanın kendine yaklaştığını hissedince 3 defa hınzıp diye sola tükürme habisi şerifini uygulamak için uygun zaman arıyordur :KK70:
böyle bir şey var mı ki :D ben pek bilmem bu tür şeyleri..

acaba adamcagiz biraz saf olmasın. Takıntılari da olabilir dedikleri gibi. Bizim evin karşısında bir kahvehane vardı. adamın evi de üst katindaydi. adam kahve kapısını kitler ev kapısına gidip geri döner kahve kapısını kontrol ederdi en az 3 kez Kıyamam ya :KK22:
az bir saflık var gibi. de bu adam öğretmenlik okumuş öğretmen atamaları gec çıkıyor işim olsun diye de müezzin olmaya karar vermiş ( adamın annesi bunu anlattı bana ) şu dk da nasıl bir saflık oldugnu sen düşün... algısı kapalı veya alığı gec diyebilirim ama saf su da değil yani..
gerçi iyi ki öğretmen olmamış.

Yaşlıysa bir de inatçı olur bunlar. Hiç elleme, sararsa binadan taşınana kadar dır dır eder vallahi.
En iyisi ben uzak durayım sizin binadan kafirim malum... Suratıma hırrrmpplamasın..
genç. ben 36 yaşındayım bana abla diyorlar.

birde iyi tarafından bakalım...iyi ki kedicikleri olan adamın tarafından değil. bir sürü kadıın kız olurdu etramızda..o zaman nasıl bir tören uygulardı acaba :) neydi o adamın adı..??

Kız kertenkele avlamanın sevabı bile var uyduruk hadislerde belki kertenkele avlama ya çıkıyordur herşey olabilir :KK70:
hhee bak onu biliyorum. benim kv süpürge ile çıkmıştı avlamaya...terastaki kertenkeleyi yakaladı vurdu süpürge ile hayvan ters düştü yere. yapma niye vuruyorsun ölecek..o da bana kertenkele öldürmek cok sevapmış demişti. ağzım acık kalmıştı.
sonra ben fatih altaylıya cübbeli çıkıyor ya o programı seyretmiştim ( murat bardakçıyı severim) cübbeli demiş ti ki kertenkele ile ilgili bir şey yazıyor.
ben cübbeliyi sevmem tasvip etmem bunu da ekkliiiyim. benim için daha ilim irfan bilgi mantık sahibi biri lazım ki sözünü dinleyip inanayım.

hhee bak onu biliyorum. benim kv süpürge ile çıkmıştı avlamaya...terastaki kertenkeleyi yakaladı vurdu süpürge ile hayvan ters düştü yere. yapma niye vuruyorsun ölecek..o da bana kertenkele öldürmek cok sevapmış demişti. ağzım acık kalmıştı.
sonra ben fatih altaylıya cübbeli çıkıyor ya o programı seyretmiştim ( murat bardakçıyı severim) cübbeli demiş ti ki kertenkele ile ilgili bir şey yazıyor.
ben cübbeliyi sevmem tasvip etmem bunu da ekkliiiyim. benim için daha ilim irfan bilgi mantık sahibi biri lazım ki sözünü dinleyip inanayım.

Çok komik ya cübbeli hem şirk koşuyor hem cahil hem milleti arkasından cehenneme götürüyor hem yanmayan kefen satışı yapıyor :confused:
Kertenkele avı :KK58:

Apartmanı okuyor, üflüyor bana göre.
Sonuçta giderken eşini evde bırakıyor, geldiğinde ise canı emanet.
Değişikmiş hakikaten.

Apartmanı okuyor, üflüyor bana göre.
Sonuçta giderken eşini evde bırakıyor, geldiğinde ise canı emanet.
Değişikmiş hakikaten.
ayol gittiği yer yürüyerek 10 dk bile değil. cami yakın.
yada şöyle yazayım bana bu tür şeylerr saçma geliyor. sacma geldiği içinde mantıklı bir kalıba oturmak istiyorum ama yapamıyorum. dişi agrıyo ondan böyle deseler ok. bunu kabul edebilirim.
benim eşim gemiş kaptanı kışın gemi adamı yetiştiren bir okulda öğretmenli yapar yazları da gemi ile sefer çıkar. su an sefere gitti. çünkü denizcilik eğitimleri yaz sezonuna göre ayarlanır ve dersler bitti.

benim ki ne yapsın elini sallaya sallaya korkma bir şey olmaz korkmak iyidir diyip gitti öküzüm..

Back
X