İlginç Nişanım!!

qbrha

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
608
112
323
Ankara
yaklaşık 1 sene önce nişanlandım. evde kendi aramızda isteme söz nişan beraber yaptık. ufak bir törendi. ama damat tarafı bana hiçbişey takmadı. sadece alyans... o da mecburi... nişandan sonra kendi evlerine de davet etmediler. çok nadir arayıp hal hatır soruyorum. aramadı denmesin diye. bu yaz düğün var. düğünde takılacak takıları ben mi seçeyim. bişeyler isteyeyim mi napayım sizce. tavırları da biraz tuhaf değil mi

Nişanlin farkinda deil mi bunlarin o nasil tepki gostermiyor. Yani farkinda deilse ona soyle

sen evlendiğine eminmisin ilginç bence yani bu yaz evleneceğine :KK57: hayır nişanlınla da görüşmüyormusun hayır de de düşüp bayılayım:KK53: ama nişanlınla çözmelisin bu sorunu sonuçta onunla evleniyorsun sor ona söyle isteklerini düşüncelerini böyle böyle de niye ailen bana böyle davranıyor bişey mi var de nasıl yapalım falan de evlenecek olan sensin biz değil beklentilerini karşıdakilere söylemelisin yani :KK66:

Değil ben yemekli nişan yaptım takmadılar bişey, nişanlılık zamanı bunlar çok önemli imiş gibi görünüyor ama aslında hiç önemli şeyler değil.
Millletin gazına gelme sakın etrafta şimdi "Aaaa hiç mi takmadılar" ekibi kol geziyordur sakın oyuna gelme. Düğünde de lafını etme hiç takarlarsa takarlar takmazlarsa kendileri bilir.
Sonuçta hediye bu, istemek yakışık almaz.

yaklaşık 1 sene önce nişanlandım. evde kendi aramızda isteme söz nişan beraber yaptık. ufak bir törendi. ama damat tarafı bana hiçbişey takmadı. sadece alyans... o da mecburi... nişandan sonra kendi evlerine de davet etmediler. çok nadir arayıp hal hatır soruyorum. aramadı denmesin diye. bu yaz düğün var. düğünde takılacak takıları ben mi seçeyim. bişeyler isteyeyim mi napayım sizce. tavırları da biraz tuhaf değil mi
önceden tanışmadınızmı eğer görücü usulü olduysa hiç araştırmadınız mı herşey çok saçma ve tuhaf

Hadi ailesini nadir arıyorsunuz da nişanlınızla da mı görüşmüyorsunuz.görüştüğünüzde de ne konuşuyorsunuz

Ya takı istemek nedir arkadaşım.Hiç kendini küçük düşürme ne gerek var.Herkes bir şeyler takmak zorundada değil ayrıca.Maddi imkanı olan var,olmayan var.Sen sevdiğin insanla mutluysan gerisi önemli değil.Bırak içlerinden ne gelirse onu taksınlar,bir bizim millette zaten bu altın takıntısı var.Bazı ülkelerde insanlar koluna taktığı gibi sevdiği adamı değişik değişik mekanlarda evleniyorlar.Bizimkiler takı derdine düşmekten,evlendiği günün tadını bile çıkartamıyor.

nişanlımla tabiki görüşüyoruz ama ailen bize soğuk mu diyeyim şikayet eder gibi. görücü usulu olmadı. nişana kadar herşey çok iyiydi. onra herşey birden tuhaflaştı.

Hem pintiler hem sizi pek umursamıyorlar.
Nişanlınız da keza sizi pek taktığını sanmıyorum. Bu ne garip bir cins dedim okurken , çok garip bir adam cidden. Evlenince mutlu olacağınıza emin misiniz adam şimdiden 0 ilgi.

iyi de siz iki kişi evleniyorsunuz

iletişimi de siz ikiniz kuracaksınız

anası babası ablası abisi dıdısı neden karışsın neden onlarla muhatap olasın ki

huzur hiç kimseyi bulaştırma en güzeli

siz ikiniz alın koyun ne gerekiyorsa kurun evinizi

takı takmayı da herhalde aile akıl eder, etmezse de onlar bilir

biz bana takılan seti eşimle almıştık örneğin

ben seçtim, paramız ortaktı zaten oradan aldık taktık

oldu ve bitti

kv de ve kp de birer bilezik taktı iki de bekar abla vardı onlar da birer bilezik 4 tane bilezik taktık der kv hala

ne derse desin çok da umurumda mı hayır

Altınlar degilde gidip gelmeme sizi çağırmamaları tuhafıma gitti. Kv sizi istemiyo mu ne
Kaynım 5 aylık nişanlı iki taraflıda cok sık gidip gelirler
Siz yemege cagırdınız mı

Bu takı işini artık hediye kabul etsek ne güzel olur. Kimse bize hediye almak zorunda değil. Sonra işler sarpa sarıyor. Herşey mecburiyetten yapılıyor. Herşey ayıp oluyor. Elalem ne der oluyor. Sen ister misin kv sana desin düğünden sonra temizliğimi sen yapacaksın diye? İstemiyorsan hiç bir şey isteme.

Bence takilmayin taki olayina. Dilediklerini taksinlar.

Genel olarak cok sinir oluyorum kiz tarafinin taki derdine dusmesine. Bir arkadasim Adana burmasi istemisti sevgilisinden. Cocugun ailesi kabul etmedi tabii. Gorgusuzluge bak. Bu tarz isteklerin baslik parasindan farki ne ki?

Ha bir de taki merasimindeki o kuyruk yok mu, sanirsin ki IETT kuyrugu...

Birakin artik su bana bir sey takmadilar muhabbetini ya. Alinip gucendiginiz seye bak. Altin almasinlat size saygi gostersinler bu kadar basit ya altin takinca size saygivmi gostermis oluyorlar bir cikin su altin mevzularindan ya.

2 sene once kuzenim nisanlandi iki tarafin akrabalarindan hic bir sey istemedi. Ben evleniyorum kimse para sikintisine girmesin dedi. Budur bu rahatlik olsum artik herkeste ya.

normalınde bu tip şeylerı erkek tarafı sorar yani. nışan olmadan benı kuyumcuya getırdıler set begendım iki bıkezık ve bır saatte ayrıyetten taktılar . dugundede sordular normalınde sormaları gerek. onu gectım ev tutuldak esya genlık alıncak hıc sormamaları normal degıl

Altınlar degilde gidip gelmeme sizi çağırmamaları tuhafıma gitti. Kv sizi istemiyo mu ne
Kaynım 5 aylık nişanlı iki taraflıda cok sık gidip gelirler
Siz yemege cagırdınız mı
aynen cok sık olmasa bıle ınsn bır arar ev tutulcak esya alıncak gelınlık va yanı normal degıl. konu sahıbı sızı ıstemıyorlar buda soyleme tarzları gıbı

Back
X