Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yani o an ne diceğimi bilemedm ama açıkçası hatalı olduğunu biliyor ve yanlış bişey söylediğininde farkında gibi bugün davranışları farklıydı gece oğluma mama falan yaptı getirdi ilacını içirdin mi diye sordu sabahta sen bazı şeyleri anlamak istediğin gibi anlıyosun çok üsteliyosun zorla kalbini kırdırtıyosun dedi
Bence de farkındadır.
Durup duruken, sıradan bir günde, bişey konuşalım diye sana yaklaşsa, sonra ilgim sevgim bitti muhabbetine girse, üzerinde düşünmek lazım derim.
Amatartışma anında siz onu kırmışsınız, erkek gibi sana güvenilmiyor, arkada durulmuyora gelmiş olay, o da sizi en acıtacak yerden vurmuş. Sen bana güvenmiyorsan ben de senle ilgilenmiyorum...
Bu lafınının üzerine burnu sürtülür, ama boşanılacak bir durum değil. Burnunu sürtmek derkende sürekli tartışma, surat asma değilde, onun ilgisine muhtaç olmadan da gayet mutlu olabileceğinizi göstermek en güzeli. Gezin, tozun, sosyalleşin evde de kendi uğraşlarınızla, çocukla güzel vakit geçirin. Ona trip yapmayın ama onunla da pek ilgilenmeyin bir süre. Asıl onun size ihtiyacı olduğunu anlasın.
Ne idyeceğimi bilemedim. Bazen insanlar gerçek duygularını kavga anında da kusabiliyorlar. Sana karşı ilgim kalmadı diyebilirim belki gerçek hisleridir, belki de kavga anında söylenmiş bir sözdür. Yine de üzücü.