İlgisi nasıl anlaşılır?

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.732
798
Selam kızlar
Bir arkadaşım var Konya'nın bir köyünde ikamet ediyor, teyzesi komşumuz oluyor ve ayağından ameliyat oldu ona yardımcı olmak için 1 haftalığına buraya geldi daha önceden tanıyorum iyi kalpli sessiz bir kızdır severim ve derdine çare bulmak için KK muazzam bir yer. Kendisi yanımda şu an ve yorumları okuyacak şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
Dert: Kasabadaki pazarda ilgimi çeken bir çocuk yalnız tek ilgimi çekmekle kalmıyor hoslaniyorum ondan şöyle anlatayım kızlar 4 haftadır ondan alışveriş yapıyorum.bnden sadece ilk gidişimde para aldı artık benden para almıyor bnden olsun diyor ve mutlaka nasılsınız hoşgeldiniz diyor bnde acikcasi ondan çok hoslaniyorum ama o bekarmi bilmiyorum yada o benim bekar olduğumu bilmiyor nasıl bir yol izleyeyim kızlar napayim sizce cunki gerçekten artık tanışmak istiyorum onunda hoşlandığını hissediyorum çünkü bana bakarken gozlerinin ici guluyor ama işte emin olamıyoruz maalesef lütfen bi akıl verin bana

Evli mi bekar mı olduğunu bile bilmediğim bir adamın tezgahından para vermeden bir şey almayı kabul etmezdim.

Adını öğrenip sosyal medya üzerinden araştırmayı deneyin.
İşte adını nasıl öğrenecek onu bilemiyor ki
Bence benden olsun dese de kabul etmeyin. Sonuçta siz de işinizi yapıyorsunuz, rahat olamıyorum deyin. Bu olması gereken zaten...
Sonrasında belki muhabbet gelişir.
Çocuk kesinlikle para almıyormuş uzatsa dahi geri veriyormuş canım

Havada aşk kokusu varrr
Gidecek havası verse ... Allahtan gidiciyim burada yoksa bedavaya almazdım dese .
Yada sosyal medyadan takip isteği atsın en kolay o

Evlere hizmet var mı diye sorup tel numarası istesin
Çocuğun kızda gözü varsa zaten kesin kendi özel numarasını verir

Havada aşk kokusu varrr
Gidecek havası verse ... Allahtan gidiciyim burada yoksa bedavaya almazdım dese .
Yada sosyal medyadan takip isteği atsın en kolay o
Gidiciyim derse çocukta gidiyor diye önemsemeyip başka kıza yönelirse de ilerdeki tezgahtan ayva alır artıkın
A olur mu öyle şey benden olsun ne demek siz de bundan para kazanıyorsunuz eşiniz çocuğunuz vardır belki, onların hakkı geçmesin desin.

Eğer bekarım derse Allah ne verdiyse yürüsün artık
Ahaha harika tamamdır not aldı bunu

İlgisi yüzde yüz var cocuğun o belli. Bence bir daha ki alışveriste " parayı almazsanız bir daha sizden alışveriş yapmam, içim rahat etmiyor" falan desin. Çünkü parasız almak cidden abes. Ama tabi bunları nazikce söylesin. Beyfendiyi kırmasın:)

Pazara başkasını gönderip araştırma yaptırsın. Bir arkadaşı civar tezgahlarda oyalanıp adamın genel tavrını sohbetini gözleyebilir. Bu kişiden alışveriş yapıp her hafta burada mısınız, diğer günler hangi pazardasınız, hep siz mi duruyorsunuzz eşiniz de geliyor mu gibi sorular sorabilir.

Dikkat edinde amaci farkli olmasin.

Bir iki uğradığında çocuk dayanamaz adım atar zaten. Ama ücretini vermediğiniz şeyleri almayın derim. İnsanlar belli olmaz yarın öbür gün arkanızdan farklı şeyler söyleyebilir tanımıyorsunuz sonuçta.

Olabilir tabi arkadaşım tanımıyor çocuğu ama baya etkilenmiş görünüyor.

Para konusuna bende takildim. Almazsaniz bir daha sizin tezgaha hic gelmicem desin. Ayrica esinizin cocugunuzun parasi gibi bir taktik super bence. Adini da normal bir sekilde sorabilir. Ya hep alisveris ediyorum ama isminiz nedir merak ettim doyebilir. Sonrasi sosyal medyanin muthis gucu

Ben arkadaşınızın, pazarcının parayı almamasını kabul etmesini doğru bulmadım.
Hadi 1 kere kabul etti, daha sonralarda da parayı almadığı halde hala orada alışveriş yapmasını hiç doğru bulmadım.
O kişi ya kendisini bedavacı görür, ya da zaten anlamıştır arkadaşınızın hoşlandığını.

Para almıyor diye elin adamının dukkanından bedava alisveriş yapilmaz. Tamam simdi belki karsilikli hoslaniyorlardir(öyle umuyoruz) da nolcagi belli olmaz bu işlerin, o yaptigi bedava alisverisler farkli sekilde karsisina cikarsa başı ağirir sonra. O almiyorsa bile parayi oraya birakip gitmeliydi.
Herneyse soru bu degil ama çok önemli bir detay bence.

Hoşlanan erkek bir şekilde gelir açılir zaten. Muhtemelen sizin kendisinden hoslandiginizi anlamistir, biliyordur. Cok sıkıntı yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…