İlgisi nasıl anlaşılır?

Akraba değil canım komşunun yiğeni. Tanıdığım kadarıyla çekingen pek konuşkan olmayan biri. Hatta birkaç öneri aklına yattı ama nasıl söylycem heyecandan hayırlı işler bile zor diyorum dedi deneyecek artık yapcak bişi yok. :) almıyorsa da tezgaha bırak parayı dedim

Kendin durduk yere numarayi vermissin kiza acilmasin diyosun haha

Kafasına portakal fırlataydın portakal suratlı hanzoya
Bi bakıma haklısın canım erkeklere yüz vermeye gelmiyor.
Eşinle mutluluklar :)

Kendin durduk yere numarayi vermissin kiza acilmasin diyosun haha

Durduk yere değil ya anneme hep alışveriş de teyze derdi, o gün anne dedi.

İşte Bnm ağzım yandı anacım, o kızın yanmasın.

Nasihat; tazeyken yiyemediğiniz ekmeği, bayatken birine kakalama çabasıdır, hesabındayım.

Tezgaha bıraksın, kaçsın.

Konuşacağı varsa konuşur zaten dilini mi yutmuş, sakın adım atmasın, ağırdan alsın.

Teşekkür ederim, kocacımla mutluyum allahım arttırsın, o eski haşere günler kalmadı, ne serseriydim be.

Cok ilginc gercekten cekingen ama her hafta gidiyo, bedavaya posedi alip donuyo, bu bence saflik utangaclik degil. Bunu neden soyluyorum hani adam kizi kandirabilir de sorgulayici bi tip degil kiz. Atiyorum evlidir bekarim der ugrastirir ya da kullanir bu da sorgulamaz bi seyi

Normal kiz ya oraya gitmez gidiyosa da ya sen niye para almiyosun benden der yani vasati insan davranisi budur. Oraya her hafta gidebilecek kadar cekinmeyen bu sorudan cekinmez

Hayır çocuk anne demiş boru mu

Dün akşam yazacaktım konuna cvp, fırsat bulamadım, şimdiye nasip oldu.

Kız arkadaşın, ortamı oluştursun konuşmaya zemin hazırlasın ama asla açılan taraf o olmasın.

Annem hala o pazara gider gelir, görüyor Bnm o eski sevgilimi. Pazarcılar genel değilde, gençleri zaten çapkın oluyorlar.

Arkadaş çok dikkatlı olsun.

Bilmiyorum biz ne zaman annemle pazara gitsek pazarcilar anneme ANNE diyor. Bu durumda hepsinin bana yaziyo olmasi lazim :d

Anlatis tarzini cok begendim takildim ondan ya

Bilmiyorum biz ne zaman annemle pazara gitsek pazarcilar anneme ANNE diyor. Bu durumda hepsinin bana yaziyo olmasi lazim :d

Anlatis tarzini cok begendim takildim ondan ya

Teşekkür ederim:)

O sadece anneme anne derdi.

Bende fırsat bu fırsat yazdım verdim numarayı. Ve inanın her hafta portakallara tek tek bakardım saf gibi belki numara yazıp yapıştırdı kağıda diye, çocuktum işte, anıları kaldı, zaten şimdi o haylaz hallerim kalmadı. Yordu hayat beni.

Yasarken dramatik oluyo ama yillar sana komik geliyo iste hayat

Arkadasınızın cekingen oldugundan emin misiniz?
Bu hoppa zıppa halimle ben gitmezdim sahsen

Ben anlamadım,buda benden olsun diyecek samimiyet var ama adamla sohbeti ilerletip öğrenmiyor birşeyleri.
Bilemedim bekarda olsam,buda benden olsun diyemez tanımadığım biri,derse hoop ne oluyor derim,bir dahada gitmem yani dükkanına. Ha sürekli gittiğim bir yerdir,ufak ikramlar yapılır arada amenna ama bu durum yanlış.
Arkadaşınız,bir daha parasız almayacağını,ödeme yaptırmayacaksa oradan birdaha alışveriş yapamayacağını,rahatsız olduğunu söyleyerek başlasin muhabbete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…