Akraba değil canım komşunun yiğeni. Tanıdığım kadarıyla çekingen pek konuşkan olmayan biri. Hatta birkaç öneri aklına yattı ama nasıl söylycem heyecandan hayırlı işler bile zor diyorum dedi deneyecek artık yapcak bişi yok. :) almıyorsa da tezgaha bırak parayı dedimYani soyle, adamdan haz etmiyosan o urunu almazsin, haz ediyosan da neden para almiyosunuz ne alaka gibi bi sekilde muhabbete girip samimiyet kurarsin. Ki zaten adam da bunun icin veriyo, bedavaya kasabali kiz bos bos poseti alip eve donsun diye degil :d yani devir internet teknoloji devri ben koylere gittim kizlar bizden uyanikti oyle saf koylu yok artik. Bu senin akraba genel olarak saf mi biraz? Oyleyse dikkat etmek lazim, kandirilmaya da musait olabilir
Kendin durduk yere numarayi vermissin kiza acilmasin diyosun hahaBenim de eşimle tanışmadan önce; pazarcı Bi sevdiceğim olmuştu, kar altında mı beklemedim, haftalarca kilo kilo portakal almaktan annem artık sinir geçirdi, reçel yaptı da kurtulmuştuk.
Ah yıllar ah, üç ay her hafta gittim geldim, bakıyo ilgisi var ama açılmıyordu.
Bi gün alışverişte anneme ' anne' dedi. Hemen yazdım numaramı verdim. Aradı beni o akşam. Bir sene flört ettik, en sonunda aldattı, of amannnn ilk aşkımdı beM e g g , Bi tokat attım, ayrıldım, bir daha da görmedim.
şimdi evliyim çocuğum var.
Arkadaşına tavsiyem; kesinlikle ücret versin ama açılmasın , beklesin. Ağzı dili var eşşek değil ya , erkek olan o, Bi zahmet.
Kafasına portakal fırlataydın portakal suratlı hanzoyaBenim de eşimle tanışmadan önce; pazarcı Bi sevdiceğim olmuştu, kar altında mı beklemedim, haftalarca kilo kilo portakal almaktan annem artık sinir geçirdi, reçel yaptı da kurtulmuştuk.
Ah yıllar ah, üç ay her hafta gittim geldim, bakıyo ilgisi var ama açılmıyordu.
Bi gün alışverişte anneme ' anne' dedi. Hemen yazdım numaramı verdim. Aradı beni o akşam. Bir sene flört ettik, en sonunda aldattı, of amannnn ilk aşkımdı beM e g g , Bi tokat attım, ayrıldım, bir daha da görmedim.
şimdi evliyim çocuğum var.
Arkadaşına tavsiyem; kesinlikle ücret versin ama açılmasın , beklesin. Ağzı dili var eşşek değil ya , erkek olan o, Bi zahmet.
Kendin durduk yere numarayi vermissin kiza acilmasin diyosun haha
Hayır çocuk anne demiş boru muKendin durduk yere numarayi vermissin kiza acilmasin diyosun haha
Akraba değil canım komşunun yiğeni. Tanıdığım kadarıyla çekingen pek konuşkan olmayan biri. Hatta birkaç öneri aklına yattı ama nasıl söylycem heyecandan hayırlı işler bile zor diyorum dedi deneyecek artık yapcak bişi yok. :) almıyorsa da tezgaha bırak parayı dedim
Cok ilginc gercekten cekingen ama her hafta gidiyo, bedavaya posedi alip donuyo, bu bence saflik utangaclik degil. Bunu neden soyluyorum hani adam kizi kandirabilir de sorgulayici bi tip degil kiz. Atiyorum evlidir bekarim der ugrastirir ya da kullanir bu da sorgulamaz bi seyiAkraba değil canım komşunun yiğeni. Tanıdığım kadarıyla çekingen pek konuşkan olmayan biri. Hatta birkaç öneri aklına yattı ama nasıl söylycem heyecandan hayırlı işler bile zor diyorum dedi deneyecek artık yapcak bişi yok. :) almıyorsa da tezgaha bırak parayı dedim
Pazarcilar herkese anne diyor :dHayır çocuk anne demiş boru mu
Hayır çocuk anne demiş boru mu
Bilmiyorum biz ne zaman annemle pazara gitsek pazarcilar anneme ANNE diyor. Bu durumda hepsinin bana yaziyo olmasi lazim :dDurduk yere değil ya anneme hep alışveriş de teyze derdi, o gün anne dedi.
İşte Bnm ağzım yandı anacım, o kızın yanmasın.
Nasihat; tazeyken yiyemediğiniz ekmeği, bayatken birine kakalama çabasıdır, hesabındayım.
Evette bu arkadaş teyze'den anneye terfi etmiş o bakımdanPazarcilar herkese anne diyor :d
Bilmiyorum biz ne zaman annemle pazara gitsek pazarcilar anneme ANNE diyor. Bu durumda hepsinin bana yaziyo olmasi lazim :d
Anlatis tarzini cok begendim takildim ondan ya
Teşekkür ederim:)
O sadece anneme anne derdi.
Bende fırsat bu fırsat yazdım verdim numarayı. Ve inanın her hafta portakallara tek tek bakardım saf gibi belki numara yazıp yapıştırdı kağıda diye, çocuktum işte, anıları kaldı, zaten şimdi o haylaz hallerim kalmadı. Yordu hayat beni.
Yasarken dramatik oluyo ama yillar sana komik geliyo iste hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?