Ilgisi olabilir mi ?

Öyle bir derdiniz var demedim, biz de bu yaşa kadar az buçuk olaylar insanlar gördük.
Boş zamanınızda sevgilinizle tartışmalı bir döneminizde bir boşlukta olabilirsiniz.
Düzgün biri olması flört etmeyeceği anlamına gelmez onu da belirteyim.
Mesafeyi de ona resmi biri gibi davranarak kurabılırsınız. Veya yok sayarak.
Yanlışın var
X düzgün insan
X gibiler flört etmez
Göz koymaz
Sevişmez
Lütfen :kahve:

Merhaba herkese.
Konuyu çok uzatmadan başlıyorum. Is yerinde aynı odada çalıştığım bi arkadaşım var. Ismi x olsun. Benim bir kupam vardı çok seviyordum kırıldı x de gittiği tatilden bana kupa almış. X sürekli bana iltifat ediyor yani iltifat dediğim sen çok iyi bir insansın vs. Iliskimle ilgili problemleri anlattığımda da bence sevgilin yanlış davranıyor sen kesinlikle evlenilecek bir insansın. Kalbinde leke yok pırıl pırılsın demişti.
X tatile gittiğinde de gönlüm hep seni arıyor.. diye tweet atmıştı.
Şimdi x benden hoslaniyor olabilir mi ? Mutsuz olduğum dinler, bi derdi olduğu zaman anlatır seninle konuşmak bana çok iyi geliyor demişti.
Benim bir ilişkim var ve x sadece arkadaşım. Ama aklıma düştü acaba benden hoşlanıyor olabilir mi diye? Tavır ve davranışlarımı değiştireceğim eğer böyle bir hissiyatı olursa tabiki ama emin değilim hoşlanıyor mu diye
Sonuçta x beyle görüşen sizsiniz belki arkadaşca yaklaşıyor belki flört bunu ancak tavırlarıyla siz anlayabilirsiniz eğer dediğiniz gibiyse sizde mesafe koyun ne diyelim yani

Madem ki bir ihtimal var, yani sizin de aklınıza bir "acaba" takılmış, mesafeli olun derim. Hani yıllardır arkadaşsınızdır da ihtiml çok düşüktür ama iş arkadaşınız ve bazı şeyler farkediyorsanız kaybedeceğiniz ne var mesafeyi uzatın.

Hanfendi bugün çok sinirli galiba demincek de bana bağırdı :KK70:
Biraz önceki konuyla alakalı diyorsanız evet sinir ettiniz takıldığınız detay nolmuşşşşş tuuu kadın derdini yazmış boşanıyor anlatmış herşeyi siz nolmuşşşş nasıl mahvolmuş tu....komiksiniz

Tabiki. Değer verdiğim bir arkadaşım sırf böyle olabilir diye mesafe koymak istemem. Ama niyeti buysa da eski samimiyetimle davranamam
ne kadar deger verirsem vereyim eger bana gonlunun kaydigini hissedersem ve benim iliskim varsa kim olursa olsun mesafemi koyarim iliskimden daha onemli olamaz hele ki ciddi dusundugum iliskimse

Biraz önceki konuyla alakalı diyorsanız evet sinir ettiniz takıldığınız detay nolmuşşşşş tuuu kadın derdini yazmış boşanıyor anlatmış herşeyi siz nolmuşşşş nasıl mahvolmuş tu....komiksiniz
Eşiyle aralarındaki probleme dair hiç detay vermemişti bende o niyetle sordum abartıyor mu diye ona göre tavsiye de buluncaktım. Köy için söylediklerinede cevap verim bende köyde büyüdüm hala köyde yaşıyorum pis falan değilim. Evet çocukken çamur toprak içinde oynardık maşallah turp gibiyim. konu sahibi de gayet güzel cevapladı sorumu.
Her şeyin iyisini siz bilmiyorsunuz
Anlicanız bu konuda sizlik bişey yok zaaarr

Eşiyle aralarındaki probleme dair hiç detay vermemişti bende o niyetle sordum abartıyor mu diye ona göre tavsiye de buluncaktım. Köy için söylediklerinede cevap verim bende köyde büyüdüm hala köyde yaşıyorum pis falan değilim. Evet çocukken çamur toprak içinde oynardık maşallah turp gibiyim. konu sahibi de gayet güzel cevapladı sorumu.
Her şeyin iyisini siz bilmiyorsunuz
Anlicanız bu konuda sizlik bişey yok zaaarr
Detay vermemişmiydi tekrar oku ancak idrak edersin kadın açıkça yazmış eşim beğenmiyor beni sürekli gözüne batıyorum diye bide anlaşmalı boşanma hazırlattı diğer daha ne detay versin siz başka konu okuyup bu konuyamı yorum yaptınız acabaaa

Detay vermemişmiydi tekrar oku ancak idrak edersin kadın açıkça yazmış eşim beğenmiyor beni sürekli gözüne batıyorum diye bide anlaşmalı boşanma hazırlattı diğer daha ne detay versin siz başka konu okuyup bu konuyamı yorum yaptınız acabaaa
Çocuktan sonra oldu dedi onu merak ettim bende

Merhaba herkese.
Konuyu çok uzatmadan başlıyorum. Is yerinde aynı odada çalıştığım bi arkadaşım var. Ismi x olsun. Benim bir kupam vardı çok seviyordum kırıldı x de gittiği tatilden bana kupa almış. X sürekli bana iltifat ediyor yani iltifat dediğim sen çok iyi bir insansın vs. Iliskimle ilgili problemleri anlattığımda da bence sevgilin yanlış davranıyor sen kesinlikle evlenilecek bir insansın. Kalbinde leke yok pırıl pırılsın demişti.
X tatile gittiğinde de gönlüm hep seni arıyor.. diye tweet atmıştı.
Şimdi x benden hoslaniyor olabilir mi ? Mutsuz olduğum dinler, bi derdi olduğu zaman anlatır seninle konuşmak bana çok iyi geliyor demişti.
Benim bir ilişkim var ve x sadece arkadaşım. Ama aklıma düştü acaba benden hoşlanıyor olabilir mi diye? Tavır ve davranışlarımı değiştireceğim eğer böyle bir hissiyatı olursa tabiki ama emin değilim hoşlanıyor mu diye

X sana doğru yürüyor işte daha ne yapsın adam :D

X sana doğru yürüyor işte daha ne yapsın adam :KK70:
Ya ben arkadaşlığımız bozulsun istemiyorum. Acaba ben mi kuruntu yapıyorum diyorum. Çünkü eğer başka anlamda ilgisi var ise onunla suanki arkadaşlığı sürdürmem doğru değil
Gerçekten sevdiğim değer verdiğim bir insan. Emin olmadan mesafe koymak istemiyorum.

Back
X