Ilgisiz enerjisiz es

İlk evlendiğiniz zamanlar nasıldı acaba? Hep mi bu şekildeydi? Yoksa zamanla mı azalmaya başladı? Benim adam da hep yorgundur işi dolayısıyla ama böyle bi sorunumuz yok 🤔 bide akşam 5te eve geliyormuş. Benim ki sabah 7buçukta gidip akşam 7de geliyor. Yazın daha da geç 🤦🏻‍♀️

Belki eşinizde sizden ilgi alaka bekliyordur siz gidin yanına aklınu çelin . Benim eşim de sabah 7 aksam 9 calışıyor çok yoruluyor bana ilgisz gibi davransa da ben gidiyorum sarılıyorum öpüyorum özledim seni diyorum şakalasıp edip uyuyoruz .. siz yine 10 günde bir iyimiş biz de 13-14 aylık evliyiz 20-25 günde bir ama şikayetci değilim olmamak zorunda yım napabilirim napabiliriz.. 🤦‍♀️🤭😔 onlar dert etmiyosa biz na pa bi li riz
Olmamak zorunda değilsiniz bence.
Tam aksine şikayetçi olmalısınız. Yani yaşınız daha kaç ki?

Iyi aksamlar. Eşimin enerjisizliginden bıktım.
Hep yorgun işleri var. 10 gubde bir iliski olur. Akşamları yatakta sarılırım mesela ilerisi olmasın diye hadi uyuyalım der.
Her gün işten gelir yemek yeriz. Film izleriz çay içeriz yatarız. Haftaici hiç yaklaşmaz. Haftasonu da bazen bi yere gittiğimiz olur geç gelir yatarız.
Dışarıdan bakınca ideal erkek. Eve yardımcı sorumluluklarını bilen. Ama bu durum çok yordu beni. 15 aylık evliyim bu arada çocuk yok.Artık benim de ondan beklentim yok.
Biz de 6 aylık evliyiz 😕 yolunda gitmeyen biseyler var hep ben yaklaşırım artık kavga ettik onuda bıraktım açıkçası iliskiden bile soğudum 😔 nolucak bilmiyorum yaklasmasinida istemiyorum gururumu çok kırdı bebek derim umursamaz senden anne olmaz der ilişki derim saçma sapan kelimeler kullanır bende vazgeçtim artık inceldiği yerden kopsun diyorum içimi soğuttu 😣 kendisine karşı

Ben de ayni sorunlari yasiyordum sonra ciğerleri icin pekmez yemeye başladı istegi biras daha artti haftada bir olmaya basladi en gec ( ne buyuk gelisme dimi) :halay::halay:

Ust uste birlikte oldugumuz zamanlar azdır. Bende beklentise oluyorum, konustugum zaman neden boyle diye, bende yorgunum cevabini alıyorum ama benimkinin gezmeye vs enerjisi oluyor çoğunlukla nedense :D :(

2 senedie evliyiz bizde ve sunu anladim, esimin ici benim ki kadar kaynamiyor ve sekse benim kadar duskun degil. Ufak seylerden hemen tahrik olmuyor veya olsa da bunu bastirabiliyor ( yani afedersiniz de ereksiyon halinden sonra baska bir seylere dalip da normal haline donebiliyor)

Evlenmeden önce sevgiliyken boyle degildi e benim de beklentim hic boyle degildi haliyle. Bunun biraz uzuntusunu yasadim ilk zamanlarda sonrasinda bende koyverdim.

Ama bu aralar aksu baharatin ginsengli bi karisimi varmis ondan almayi dusunuyorum ama bi turlu kadin aktar bulamadim (utanirim erkekten almaya)
Zorla yedirmeyi dusunuyorum :P :D

Alabilirsem ise yararsa soylerim. Biraz da onlar pesimizden kossun ayol.

Film ve çay her zaman olan şeyler değil.evet monoton bir hayat.Bunlar olmasa esim kitap okur ben bilgisayarda takılırım akşamları. Sonra uyuruz.

Erken yatak odasina gecmeyi deneseniz.
Hani uykumuz geldi haydi yataga dendigi anda libido falan kalmayabilir yani.

Acaba sağlıksal bir sorunu mu var kullandığı bir ilaç falan ? Neden istemiyor bunun sebebini araştırmak lazım altında yatan bir hastalıkta olabilir.

Isteksizlik olabilir adamda.Bunun icin dert edip bosanilir mi? Bir urologa gorunsun.

Evlenir evlenmez herşey yolunda gidecek diye
Bir hayat yok, dantel örer gibi yavaş yavaş emek verip şekillendireceksin tabi sabırlı olman gerekecek, erkek kısmını yönlendşrmen gerekecek o bunun farkında dahil değildir konuşma çok önemli

Ben de ayni sorunlari yasiyordum sonra ciğerleri icin pekmez yemeye başladı istegi biras daha artti haftada bir olmaya basladi en gec ( ne buyuk gelisme dimi) :halay::halay:

Ust uste birlikte oldugumuz zamanlar azdır. Bende beklentise oluyorum, konustugum zaman neden boyle diye, bende yorgunum cevabini alıyorum ama benimkinin gezmeye vs enerjisi oluyor çoğunlukla nedense :KK70: :KK43:

2 senedie evliyiz bizde ve sunu anladim, esimin ici benim ki kadar kaynamiyor ve sekse benim kadar duskun degil. Ufak seylerden hemen tahrik olmuyor veya olsa da bunu bastirabiliyor ( yani afedersiniz de ereksiyon halinden sonra baska bir seylere dalip da normal haline donebiliyor)

Evlenmeden önce sevgiliyken boyle degildi e benim de beklentim hic boyle degildi haliyle. Bunun biraz uzuntusunu yasadim ilk zamanlarda sonrasinda bende koyverdim.

Ama bu aralar aksu baharatin ginsengli bi karisimi varmis ondan almayi dusunuyorum ama bi turlu kadin aktar bulamadim (utanirim erkekten almaya)
Zorla yedirmeyi dusunuyorum :p :KK70:

Alabilirsem ise yararsa soylerim. Biraz da onlar pesimizden kossun ayol.

Aktarlardan hiç çekinmeyin, onlar çok alışkınlar inanın. Ya da online sipariş verebilirsiniz, dışarıdan hiç belli olmuyor ne geldiği.

Ciğerleri için hangi pekmezi kullandınız bu arada merak ettim?

Isteksizlik olabilir adamda.Bunun icin dert edip bosanilir mi? Bir urologa gorunsun.

çok şükür bir sağduyulu cevap ve öneri gördüm. yani verilen birçok cevaba göre, hormonal durum yüzünden kadınlarda soğukluk olsa kocalar boşamakta haklılar, öyle mi? ne üzücü bir durum. çare aramaktansa hemen asıp kesmeler. adamcağızın belki bir derdi, bir hormon ya da kanda eksikliği vs var?

Aktarlardan hiç çekinmeyin, onlar çok alışkınlar inanın. Ya da online sipariş verebilirsiniz, dışarıdan hiç belli olmuyor ne geldiği.

Ciğerleri için hangi pekmezi kullandınız bu arada merak ettim?

Ya hem cekiniyorum hem ortalik bozuk ya ondan da cesaret edemiyorum açıkçası, sapik haberleri cok korkutuyor beni malum 🤷‍♀️ internetten de akar kokar diye alamiyorum, iyi yorumlu bir urune denk gelemedim.

Keçiboynuzu pekmezi kullanıyor eşim pazarda bir koylu amcadan aliyoruz. Cok dogal hatta pekmez degil de keçiboynuzu özü de olabilir. Cok cok yogun bir kivami var faydasini goruyoruz cok iyi balgam da sokturuyor.

Hep yorgun işleri var. 10 gubde bir iliski olur. Akşamları yatakta sarılırım mesela ilerisi olmasın diye hadi uyuyalım der.
Her gün işten gelir yemek yeriz. Film izleriz çay içeriz yatarız. Haftaici hiç yaklaşmaz. Haftasonu da bazen bi yere gittiğimiz olur geç gelir yatarız.
Dışarıdan bakınca ideal erkek. Eve yardımcı sorumluluklarını bilen. Ama bu durum çok yordu beni. 15 aylık evliyim bu arada çocuk yok.Artık benim de ondan beklentim yok.
Isteksiz erkekler bana numunelik gibi geliyor şaşıyorum bizdede ben kaçarım yaklaşmasın diye :D

Bu çözebileceğin bir sorun. Ancak, bunun çözümü artık ben de istemiyorum olmamalı. O zaman daha da büyüyecek ve birbirinizden soğuyacaksınız. Senin için zor biliyorum ama biraz daha eşini bu konuda harekete geçirecek çözümler bulmalısın. Ha buy konuda daha çok uğraşırsın baktın değişen bir şey yok o zaman ben elimden geleni yaptım diyebilirsin.

Sonuçta bu ilişki problemini de çözseniz belki çok mutlu bir evliliğiniz olacak. Hemen pes etme ve çözüm yollarına bak...

Back
X