- 25 Temmuz 2019
- 318
- 226
- 33
- Konu Sahibi Belkibigunn
-
kızlar lütfen bir akıl fikir verin
Düğün 1.5 ay sonraya düşünüyorlar böyle az zaman kalmışken napabilirim benİlgiden ilgiye değişebilir bu durum adamın mizacında olmayabilir sevse de ama sizin sevgiliniz sizi net sevmiyor.
Cepte hissedilmek istemiyorsanız 2 gram ilgi veren adama özledim, konuşalım diye peşinde dolanmayın. Bir gün kendinizi meşgul edin ve telefonu almayın elinize. Merak edip de soruyorsa da o kıymetli egosu onu sürekli ilgiye boğacak kişiyi aradığındandır sevdiğinden değil.
Kim kim düşünüyorlar?Düğün 1.5 ay sonraya düşünüyorlar böyle az zaman kalmışken napabilirim ben
Yani kaynanamlar bizim tarafta sorun yoktu onların parayı denklestirmesi için bekliyoruzKim kim düşünüyorlar?
Cebinden çıkarak hissettirebilirsin :)Selam KK'nin güzel bayanları sorun yine nişanlımbiliyorum eski konumu bilenler linç edecek beni burda ayrıl dedik sana diye ama ayrılamadım işte yine karşınızdayım lütfen kırmadan yorum yapın akıl verin bana evet ilgisizlikle cebellesiyorum artık beni cidden bunalttı gündüzleri hiç aramaz yazmaz isim var çok yoğunum diyor işimi bırakıp sana mi yazayım diyor başlarda ona hak veriyordum sonuçta çalışıyor diyerekten ama farkettim ki bana yoğunum dediği zamanlarda okey oynuyor acıyor film izliyor geçen biliyorum çok işin var ama seni çok özlüyorum gibisinden mesaj yazdım 5 saat cevap vermedi bana sonra messenger da baktım bi arkadaşı yazmış onu cevaplamış tabi ben çok kızdım bana isim var diyosun ona yazabiliyorsun dedim oda o isimle ilgili önemli birşeydi iki saniye yazip çıktım dedi hayır madem o telefonu eline alıyorsun banada iki saniyeni ayırıp bende özledim demek gerçekten zor biseymi konuşsak gece konuşuruz oda 20 dakka olur uykum geldi kapatalım der cidden kızıyorum kendisine ama yoruluyorum napabilirim diyor bana kızlar lütfen bir akıl fikir verin ona cepte olmadığımı nasıl hissettirebilirim bende ona karşı nasıl ilgisiz olabilirim şimdiden teşekkürler
Yani kaynanamlar bizim tarafta sorun yoktu onların parayı denklestirmesi için bekliyoruz
Sende hiç arayıp sormayarak ama değişmez evlensenizde elinde telefonla takılır benceSelam KK'nin güzel bayanları sorun yine nişanlımbiliyorum eski konumu bilenler linç edecek beni burda ayrıl dedik sana diye ama ayrılamadım işte yine karşınızdayım lütfen kırmadan yorum yapın akıl verin bana evet ilgisizlikle cebellesiyorum artık beni cidden bunalttı gündüzleri hiç aramaz yazmaz isim var çok yoğunum diyor işimi bırakıp sana mi yazayım diyor başlarda ona hak veriyordum sonuçta çalışıyor diyerekten ama farkettim ki bana yoğunum dediği zamanlarda okey oynuyor acıyor film izliyor geçen biliyorum çok işin var ama seni çok özlüyorum gibisinden mesaj yazdım 5 saat cevap vermedi bana sonra messenger da baktım bi arkadaşı yazmış onu cevaplamış tabi ben çok kızdım bana isim var diyosun ona yazabiliyorsun dedim oda o isimle ilgili önemli birşeydi iki saniye yazip çıktım dedi hayır madem o telefonu eline alıyorsun banada iki saniyeni ayırıp bende özledim demek gerçekten zor biseymi konuşsak gece konuşuruz oda 20 dakka olur uykum geldi kapatalım der cidden kızıyorum kendisine ama yoruluyorum napabilirim diyor bana kızlar lütfen bir akıl fikir verin ona cepte olmadığımı nasıl hissettirebilirim bende ona karşı nasıl ilgisiz olabilirim şimdiden teşekkürler
Ben zaten hiç aramam o ararsa konuşurum yanimda arkadaş falan oluyor ben aramadan arama diyor bende aramiyorumSende hiç arayıp sormayarak ama değişmez evlensenizde elinde telefonla takılır bence
Nişanlıyken ayrılmak gerçekten çok zor olur elelalem ne der ben ona bakarım açıkçası fakat çok yanlış bir şey.Bence boşanmaktan daha iyidir.Sizi istemiyor.Ne sıklıkla görüşüyorsunuz.Çok iyi düşünün tartın.Allah aşkına bu adama hiç mi rest çekmediniz.Bence şimdi deyinki ailene söyle düğün hazırlığı fln yapmasınlar ben seninle evlenmicem bana değer vermeyen sevmeyen biriyle evlenemem de bakalım ne dicek.Ben zaten hiç aramam o ararsa konuşurum yanimda arkadaş falan oluyor ben aramadan arama diyor bende aramiyorum
Valla kusura bakma ama çok beklersin o zaman. Adamın umru değil belli ki.Düğün 1.5 ay sonraya düşünüyorlar böyle az zaman kalmışken napabilirim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?