Ilgisiz erkek sevmeyen erkek midir ?

Belkibigunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
318
226
33
Selam KK'nin güzel bayanları sorun yine nişanlım biliyorum eski konumu bilenler linç edecek beni burda ayrıl dedik sana diye ama ayrılamadım işte yine karşınızdayım lütfen kırmadan yorum yapın akıl verin bana evet ilgisizlikle cebellesiyorum artık beni cidden bunalttı gündüzleri hiç aramaz yazmaz isim var çok yoğunum diyor işimi bırakıp sana mi yazayım diyor başlarda ona hak veriyordum sonuçta çalışıyor diyerekten ama farkettim ki bana yoğunum dediği zamanlarda okey oynuyor acıyor film izliyor geçen biliyorum çok işin var ama seni çok özlüyorum gibisinden mesaj yazdım 5 saat cevap vermedi bana sonra messenger da baktım bi arkadaşı yazmış onu cevaplamış tabi ben çok kızdım bana isim var diyosun ona yazabiliyorsun dedim oda o isimle ilgili önemli birşeydi iki saniye yazip çıktım dedi hayır madem o telefonu eline alıyorsun banada iki saniyeni ayırıp bende özledim demek gerçekten zor biseymi konuşsak gece konuşuruz oda 20 dakka olur uykum geldi kapatalım der cidden kızıyorum kendisine ama yoruluyorum napabilirim diyor bana kızlar lütfen bir akıl fikir verin ona cepte olmadığımı nasıl hissettirebilirim bende ona karşı nasıl ilgisiz olabilirim şimdiden teşekkürler

İlgiden ilgiye değişebilir bu durum adamın mizacında olmayabilir sevse de ama sizin sevgiliniz sizi net sevmiyor.
Cepte hissedilmek istemiyorsanız 2 gram ilgi veren adama özledim, konuşalım diye peşinde dolanmayın. Bir gün kendinizi meşgul edin ve telefonu almayın elinize. Merak edip de soruyorsa da o kıymetli egosu onu sürekli ilgiye boğacak kişiyi aradığındandır sevdiğinden değil.

Düğün 1.5 ay sonraya düşünüyorlar böyle az zaman kalmışken napabilirim ben

Üzgünüm ama artık çok geç ceptesin. bir ilişkide nasıl başlarsa öyle devam eder, bekleyen taraf sen olursun. Yazdıklarından da bariz seni sevmediği, sana kabul etmek zor gelebilir ama gerçek bu canım.

Cebinden çıkarak hissettirebilirsin :)
Valla evlenin, görün ebenizin örekesini ne diyelim.

Valla böylesi vardı bmde bitane tamda mişan asşamasına geldi annem bigğn dedi ki bu niye seni hiç aramıyor anacım ble fark etmiş sonuç olarak bastım tekmeyi hiç çabalamadı şuan evliyim eşim çok ilgili bi adam iyi ki o adamla evlenmedim çok mutluyum
Yani kendini ezdrmeee

Sende hiç arayıp sormayarak ama değişmez evlensenizde elinde telefonla takılır bence

Nişanlısın. Senin şuan ilgiden bulutların üstünde olman gerekirken, adamdan sevgi dileniyosun. Evlenirsen şayet daha büyük bunalımlar kapıda. Sırf evlenmek için mi evleniyorsunuz? Bu kadar sevgisiz ilgisiz biriyle bir insan neden evlenmek ister? Sakın sevgi demeyin. Bizde sevdik sevildik.

Ben zaten hiç aramam o ararsa konuşurum yanimda arkadaş falan oluyor ben aramadan arama diyor bende aramiyorum
Nişanlıyken ayrılmak gerçekten çok zor olur elelalem ne der ben ona bakarım açıkçası fakat çok yanlış bir şey.Bence boşanmaktan daha iyidir.Sizi istemiyor.Ne sıklıkla görüşüyorsunuz.Çok iyi düşünün tartın.Allah aşkına bu adama hiç mi rest çekmediniz.Bence şimdi deyinki ailene söyle düğün hazırlığı fln yapmasınlar ben seninle evlenmicem bana değer vermeyen sevmeyen biriyle evlenemem de bakalım ne dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…