Ilgisiz erkek sevmeyen erkek midir ?

Yaw zor degil tabiki aramasi sormasi..
Istemeyen koyveren sallayan boşveren insana zor ama..
ilgi budalasi yapmayip 2 gun hic araşma etme. Kendini seviyorsan bunu yapmayi cok buyutme gozunde.

Bu evlenince daha beter bir hal alıcak biliyorsunuz değil mi

Biliyorum napacagimi bilmiyorum
Bize bitir demesi kolay biliyorum insan sevince herşeyin Farkında oluyo ama gidemiyo işte çok iyi anlıyorum ama zorlayın kendinizi biraz böyle erkekler biz Kadınları haketmiyo şimdi daha kolay atlatırsınız İnanın evlenince çok daha zor

Anladığım kadarı ile sen ne derse tamam diyen bir yapıya sahipsin ve bunu kullanıyor. Seninle ve ailen ile birkez konusucam sonrasina karışmam diyeceksin. Düğüne kalmış surda 1.5 ay yüzünü goren sesini duyan cennet lik neyin tribindesin neyin egosu bu benden daha önemli nasıl bir iş 'mis bitmek bilmedi bir türlü. Ya beni gor beni duy artık yada bütün yollar senin güle güle diceksin. Donucen ailesine durum bundan bundan ibaret ben diyeceklerimi dedim birde sizin konuşun ama bilin ki degismezse kimse olacaklardan beni sorumlu tutmasin!!! Net ol biraz ya sesin çıksın arkadaşım her soyleneni kabul edersen ooohooo sen böyle yaşamaya devam edersin. Sırf seviyorsun diye uğraş diyorum ama benim fikrim değmez hiç uğraşmaya

Daha nişanlıyken böyleyse , evliyken yüzünüze bakmaz kusura bakmayın.

dimi sonucta wc de bile oyun oynayanlar var..

Düğün 1.5 ay sonraya düşünüyorlar böyle az zaman kalmışken napabilirim ben

Tahmin edeyim, bide evlendikten sonra kayinvalide ile altli üstlümü oturacaksiniz?

Su konuya bakarsak, ikinizde halen ergen kafalisiniz. Evlilige hazir degilsiniz. Sen fazla ilgi pesindesin, adam ise iliskiyi yürütmeyi bilmiyor. Beraber bir dügün bile yapamiyorsunuz, gününe karar veremiyorsunuz. Herseyi anne babanizdan bekliyorsunuz.

Bence evlenmeyin yani.

Evet karşı karşıya oturacağız

sevmiyorsa neden nişanlanmış ozaman konu sahibiyle, neden hala ayrılmıyor adam

zamanım öyle kısıtlı ki şuan, ama iki kelam etmessem içim rahat etmeyecek. Öyle sıkıntılı bşr evlilik bekliyor ki sizi.....

Çook konuların olur burda....yol yakınken aklını başına al. Özgürlüğün elindeyken bataklık gibi bir evliliğe düşme..çırpınırsın ama kurtulman ya çok zor olur ya hiç olmayabilir de

''Bir abla nasihati''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…