- 25 Temmuz 2019
- 318
- 226
- 33
- Konu Sahibi Belkibigunn
-
Altınlar hazır 1 hafta sonra mobilya hali bakacağız diğer eşyalar hepsi hazır zatenValla kusura bakma ama çok beklersin o zaman. Adamın umru değil belli ki.
Ayrıca 1,5 ay sonraya düğün düşünüyormuşsunuz daha para bekleniyormuş falan. Ne ara hazırlık olacak?
Altınları vs berabermi aldınız yanı kuyumcuya berabermi gittiniz.Açıkçası şöyle bir profil oluştu çocuk hiçbir şeyle ilgilenmiyor işim var deyipAltınlar hazır 1 hafta sonra mobilya hali bakacağız diğer eşyalar hepsi hazır zaten
Beraber beğendik aldıkAltınları vs berabermi aldınız yanı kuyumcuya berabermi gittiniz.Açıkçası şöyle bir profil oluştu çocuk hiçbir şeyle ilgilenmiyor işim var deyip
Bu evlenince daha beter bir hal alıcak biliyorsunuz değil miSelam KK'nin güzel bayanları sorun yine nişanlımbiliyorum eski konumu bilenler linç edecek beni burda ayrıl dedik sana diye ama ayrılamadım işte yine karşınızdayım lütfen kırmadan yorum yapın akıl verin bana evet ilgisizlikle cebellesiyorum artık beni cidden bunalttı gündüzleri hiç aramaz yazmaz isim var çok yoğunum diyor işimi bırakıp sana mi yazayım diyor başlarda ona hak veriyordum sonuçta çalışıyor diyerekten ama farkettim ki bana yoğunum dediği zamanlarda okey oynuyor acıyor film izliyor geçen biliyorum çok işin var ama seni çok özlüyorum gibisinden mesaj yazdım 5 saat cevap vermedi bana sonra messenger da baktım bi arkadaşı yazmış onu cevaplamış tabi ben çok kızdım bana isim var diyosun ona yazabiliyorsun dedim oda o isimle ilgili önemli birşeydi iki saniye yazip çıktım dedi hayır madem o telefonu eline alıyorsun banada iki saniyeni ayırıp bende özledim demek gerçekten zor biseymi konuşsak gece konuşuruz oda 20 dakka olur uykum geldi kapatalım der cidden kızıyorum kendisine ama yoruluyorum napabilirim diyor bana kızlar lütfen bir akıl fikir verin ona cepte olmadığımı nasıl hissettirebilirim bende ona karşı nasıl ilgisiz olabilirim şimdiden teşekkürler
Biliyorum napacagimi bilmiyorumBu evlenince daha beter bir hal alıcak biliyorsunuz değil mi
Sizde anlarsınız istek var mı yok mu siz ne düşünüyorsunuz hisleriniz ne yönde.Evli biri olarak ilgisiz erkek çok zor olurBeraber beğendik aldık
Bize bitir demesi kolay biliyorum insan sevince herşeyin Farkında oluyo ama gidemiyo işte çok iyi anlıyorum ama zorlayın kendinizi biraz böyle erkekler biz Kadınları haketmiyo şimdi daha kolay atlatırsınız İnanın evlenince çok daha zorBiliyorum napacagimi bilmiyorum
Selam KK'nin güzel bayanları sorun yine nişanlımbiliyorum eski konumu bilenler linç edecek beni burda ayrıl dedik sana diye ama ayrılamadım işte yine karşınızdayım lütfen kırmadan yorum yapın akıl verin bana evet ilgisizlikle cebellesiyorum artık beni cidden bunalttı gündüzleri hiç aramaz yazmaz isim var çok yoğunum diyor işimi bırakıp sana mi yazayım diyor başlarda ona hak veriyordum sonuçta çalışıyor diyerekten ama farkettim ki bana yoğunum dediği zamanlarda okey oynuyor acıyor film izliyor geçen biliyorum çok işin var ama seni çok özlüyorum gibisinden mesaj yazdım 5 saat cevap vermedi bana sonra messenger da baktım bi arkadaşı yazmış onu cevaplamış tabi ben çok kızdım bana isim var diyosun ona yazabiliyorsun dedim oda o isimle ilgili önemli birşeydi iki saniye yazip çıktım dedi hayır madem o telefonu eline alıyorsun banada iki saniyeni ayırıp bende özledim demek gerçekten zor biseymi konuşsak gece konuşuruz oda 20 dakka olur uykum geldi kapatalım der cidden kızıyorum kendisine ama yoruluyorum napabilirim diyor bana kızlar lütfen bir akıl fikir verin ona cepte olmadığımı nasıl hissettirebilirim bende ona karşı nasıl ilgisiz olabilirim şimdiden teşekkürler
Güzel kardeşim, neden bu andavallıyı kendine layık görüyorsun. Sen annenin babanın hepsini geçtim, seni yaradanın en sevgili kulusun, kendine bu tavrı layık görme, ben çok yoğunum bahanesine asla inanamam, insan wc de otururken 2 sn yazar
Düğün 1.5 ay sonraya düşünüyorlar böyle az zaman kalmışken napabilirim ben
Evet karşı karşıya oturacağızTahmin edeyim, bide evlendikten sonra kayinvalide ile altli üstlümü oturacaksiniz?
Su konuya bakarsak, ikinizde halen ergen kafalisiniz. Evlilige hazir degilsiniz. Sen fazla ilgi pesindesin, adam ise iliskiyi yürütmeyi bilmiyor. Beraber bir dügün bile yapamiyorsunuz, gününe karar veremiyorsunuz. Herseyi anne babanizdan bekliyorsunuz.
Bence evlenmeyin yani.
Evlenmeye çok istekli duruyor şu günler bi gecsede sana kavuşsam diyor bilmiyorumSizde anlarsınız istek var mı yok mu siz ne düşünüyorsunuz hisleriniz ne yönde.Evli biri olarak ilgisiz erkek çok zor olur
sevmiyorsa neden nişanlanmış ozaman konu sahibiyle, neden hala ayrılmıyor adamİlgiden ilgiye değişebilir bu durum adamın mizacında olmayabilir sevse de ama sizin sevgiliniz sizi net sevmiyor.
Cepte hissedilmek istemiyorsanız 2 gram ilgi veren adama özledim, konuşalım diye peşinde dolanmayın. Bir gün kendinizi meşgul edin ve telefonu almayın elinize. Merak edip de soruyorsa da o kıymetli egosu onu sürekli ilgiye boğacak kişiyi aradığındandır sevdiğinden değil.
ozaman neden direk ayrılmıyor?Vereyim tabiki. Adam sizi oyalıyor, sevmiyor,ekmeye çalışıyor. Daha nasıl anlatılır bilemem ama ana tema bu
Biliyorum napacagimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?