ilgisiz erkek ve umursamaz tavırlarr! napıcamm yardım

ozgclk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
58
9
Kızlar ilişkim çıkmaza girdi ciddi başlayan bi beraberliğimiz vardı benden çok evliliği istiyordu ve hep plan yapıyordu ama o Doğulu ben de izmirliyim her şey iyi gidiyordu derken bi takım borçları var çıkma za girdi çok ve bunalıma girdi bana karşı ilgisiz ve umursamaz tavırları var ben üstüne düştükçe arama daraltma bni bunalımdayım diyor ve evliliği de açmak istemiyor kültür farkını söyleyip duruyor bi de.zamanla her şey belli olucak diyor ama ilgisizliği ve umursamaz tavırlarndan bıktım napmalıyım yardım edin lütfen kızlarr

İstisnalar olabilir tabi ama lutfen gercekci olun..
Siz izmir o baska yerde
Ben g.antepliym erkek arkadasim(dı) urfali oldugu halde kafa yapilarimiz uyusmuyordu
Bi hayat paylasicaksiniz bi daha dusunun
Yabana atilcak bi konu degil kafa yapisi dusunce tarzi..

Konuyu ailesine açtıysa, onlar da karşı geldiyse, ikilem de kalmış olabilir mi acaba ?

Bu kızlara da hayret ediyorum e İstemiyo adam seni daha neyini düşünüyosun, illa hayatında birisi olsun diyemi bu çırpınma..

Herşeyden önce aranızda kültür farkı var. Bence boşver. Benim kuzenim çok pişman evlendiğine.

İlk mesajinizi okuyan da cocugu yillardir askinizdan ölmüş, evlilik vaadiyle sizi oyalamis...

İs ciddiye binince de sirtini donmus sanir.

Evlilik niyetiyle baslamis...

Ama uygun olmadiginizi dusunmus ya da artik sizinle bir gelecek istemiyor olabilir.

Alti ayda olcup tartmis ve ancak karar vermistir cocuk.

İnsanlar isin icine aileler girip soz, nisan gibi resmiyetlerden sonra bile vazgecebiliyorlarken...

Alti aylik iliski tanima suresi icin bile az.

Neyse ki cocuk sizi daha fazla oyalamadan tavrini koymus.

Bunu kabullenmeniz ikinizin de hayrina olur.

bende izmirliyim esimde doguluydu malesef anlasamadik
ailesi evliligimizin bitmesi icin her kotuluge basvurdu ve basardilarda
basta evet dediklerini evlilik sonrasinda kendi ailesinin
izinde oldu ben saygimi korudukca onlar esimle birlikte cirkinlestiler
bence senden gizledigi birseyler var bunu hisettim ben ailesi ile ilgili
uzerine dusme zaman ver bu senin yararina olacaktir

Bende kendi kültürümden olmayan biriyle evlenmem diye düşünüyorum hep etrafımdaki bu tip evliliklerde sorun görüyorum. O da yarın bi gün sorun olacağını düşünmüştr belki ya da ailesine konuyu açıp tepki görmüştür belki sana söyleyememiştir?

-izmirde yaşıyorum, eşim doğulu- aranızdaki farkı bu nedenle gayet iyi görebiliyorum. siz denk olsanız bile aileler arasındaki farklar ileriki aşamalarda sorun olarak size döner. bir doğu erkeği de ailesine kolay kolay sırt çevirmez. sen de oralara uyum sağlayamazsın.

6 aya karşı çıkanlar olmuş da biz 5 ayda tanıştık nişanlandık evlendik 6.yılımız yani böyle kalıplar olamaz ha 6 ay da ha 1 sene de karar vermişsin..
sizin ilişkinize gelince belli ki karşı taraf soğumuş ya da bastan ikiyüzlülük etmiş ben olsam benle ilgilenmeyenin peşinde olmam bırakın gitsin..

6 aya karşı çıkanlar olmuş da biz 5 ayda tanıştık nişanlandık evlendik 6.yılımız yani böyle kalıplar olamaz ha 6 ay da ha 1 sene de karar vermişsin..
sizin ilişkinize gelince belli ki karşı taraf soğumuş ya da bastan ikiyüzlülük etmiş ben olsam benle ilgilenmeyenin peşinde olmam bırakın gitsin..

Alti aydan bahsedenlerden biri de benim.

Siz bes ayda tanismis, sevmis, evlenmissiniz, bir ayda da o noktaya gelenler var.

Ama bunun icin iki tarafin da gonullu ve istekli olmasi sart.

Sizin durumunuz oyle olmus mesela, o nedenle mutlu sonla bitmis.

Kaldi ki siz o bes ayi bos gecirmemissinizdir, karsi tarafin bir falsosu var mi emin olmadan evlenmemissinizdir.

Bu kadar kisa surede o kadar dogru secimler yapmak ve o uyumu yakalamak kolay degil.

Yani siz sansli azinliktasiniz.

Konu sahibinin durumunda ise o alti aylik sure gelecege hayirli bir adim icin degil...

Basta evlilik muhabbetleri gecerken sonradan geriye atilan adimlar icin kullanilmis.

O nedenle konu sahibine bu kisa sureyi karsi tarafin ilgisizligine ve uzaklasmasina istinaden basarisiz bir tanisma suresi olarak degerlendirmesini tavsiye ediyoruz.

Alti aydan bahsedenlerden biri de benim.

Siz bes ayda tanismis, sevmis, evlenmissiniz, bir ayda da o noktaya gelenler var.

Ama bunun icin iki tarafin da gonullu ve istekli olmasi sart.

Sizin durumunuz oyle olmus mesela, o nedenle mutlu sonla bitmis.

Kaldi ki siz o bes ayi bos gecirmemissinizdir, karsi tarafin bir falsosu var mi emin olmadan evlenmemissinizdir.

Bu kadar kisa surede o kadar dogru secimler yapmak ve o uyumu yakalamak kolay degil.

Yani siz sansli azinliktasiniz.

Konu sahibinin durumunda ise o alti aylik sure gelecege hayirli bir adim icin degil...

Basta evlilik muhabbetleri gecerken sonradan geriye atilan adimlar icin kullanilmis.

O nedenle konu sahibine bu kisa sureyi karsi tarafin ilgisizligine ve uzaklasmasina istinaden basarisiz bir tanisma suresi olarak degerlendirmesini tavsiye ediyoruz.
Zaten ben konu sahibinin ilişkisini bitirmesi gerektiğini düşünüyorum ben sadece 5 ay 6 ay da evlenilmez genellemesini doğru bulmuyorum gayet de güzel evlenilir çevremde çok konu sahibinin durumu çoook farklı ..

Zaten ben konu sahibinin ilişkisini bitirmesi gerektiğini düşünüyorum ben sadece 5 ay 6 ay da evlenilmez genellemesini doğru bulmuyorum gayet de güzel evlenilir çevremde çok konu sahibinin durumu çoook farklı ..

Bir ayda bile eger iki tarafin da ilgisi, sevgisi ve sartlarin uygunlugu soz konusuysa o noktaya gelinebilir...

Ama konu sahibinin durumu farkli dedigime gore...

Ayni fikirdeyiz o zaman. :KK51:

X