Güzel bir şekilde konuşmayı denedin mi canım..kızlar 6 yıllık evliym. bir 6 yıl da çıkmamız nişanlılıgımız falan sürdü. yıllarımı verdiğim adam. lakin artık çok eskidik herhalde. hiç benle ilgilenmiyor. varmıyım yokmuyum belli değil. her fırsatta kırıcı konuşmalar ve sürekli sesini yükseltir oldu bana. küsüyorum ilgilenmiyorum. farkında bile değil. 2 sabahtır geçirmiyorum o hiçbişi yokmuş gibi davranıyor. ne düzeltmek için bişi yapıyor nede benle tartışmaya giriyor bu uzun bir süredir böyle. son dönemde maddi olanaklarını biraz fazla göz onunde tutmaya başladı. hiç böyle değildi eskiden resmen kişilik değiştirdi. bilmiyorum ya kafam karışık
defalarca denedim. hatta açık açık herşeyi anlattım ama ısrarla aynı sonuç değişmiyor. bazen beni aldattıgını düşünüyorum gerçektenHic konuşmayı denediniz mi ??
defalarca konuştum ama konuşma sonunda bile her zaman saçmalama yada tamam dio ama değişmiyormaddi manevi sorunları olabilir konuşmadan bilemezsiniz
var bir oğlum var 4 yasşında özellikle şu geçtiğimiz 3 aydır böyle aklıma hep kötü düşünceler gelioyrUmarim çocuğunuz yoktur. Ne zamandır boyle?
yok canım ya hiçbir derdi yok hayattaki tüm akraba ve aile ilişkilerini üstüme yıkmış bir adam sanki karısı değilim de varlıgına alıştığım biri gibiyim artık. aklımda kötü süşünceler var hep. bu arada yaşım 30 eşiminde 31 1 oğlum var 4 yaşındakonuşarak çözüleceğini sanmıyorum başka bir sıkıntısı olabilrimi acaba ? ailesiyle ilgili falan cocugunuz varmı ?
alattım canım defalarca hep kendimde aradım değişmeye çalıştım her türlü yolu seçtim ama sonuç beni de soğutmaya başladı kendinden. çok üzülüyorum gerçektenGüzel bir şekilde konuşmayı denedin mi canım..
Belki bu aralar işiyle ilgili sorunları vardır...
Borç harç varsa eğer onuda kafaya takıyordur...
Düzgün bi şekilde kırıldığını anlat...
sizin bilmediğiniz başka sıkıntılar olabilir mi o zaman?defalarca konuştum ama konuşma sonunda bile her zaman saçmalama yada tamam dio ama değişmiyor
Baskasi olabilirvar bir oğlum var 4 yasşında özellikle şu geçtiğimiz 3 aydır böyle aklıma hep kötü düşünceler gelioyr
bunu da yapıyorum hergün dışarı çıkıyorum mutlaka bir arkadaşımla görüşüyorum mümkün mertebe evde onla kalmamaya çalışlıyorum biraz beni özlesin diorum ama farketmio ne yaparsam yapayım yaptığım hibişeyin farkında bile değilKonusmak ise yaramazsa egenmene hayatin tadini cikarmaya bak. Senin aci cekmedigini gormek dikatini cekecektir.
İnsanlar çok süre geçirdikleri zaman ki 12 yıl az bir süre değil doğal olarak alışılmış ve giderek sıkılmış olabilir yeni arayışlara girebilir inşallah öyle bişey değildir bence bu aldatma fikrini bi netliğe kavuşturun önce ne ne değil sonrada öyle bir durum söz konusu değilse farklı şeyler deneyin değişik hobiler edinin çocuğunuzuda katın eğlendiğinizi ve ilginizi ondan çektiğinizde durumun farkına varıp belkide aranıza katılmak isteyecek biraz kurcalamayın ve az ilgilenin kısaca ayna gibi o nasılsa sizde aynısını yapın fazlasını değil ama şu aldatma işini bir netleyindefalarca denedim. hatta açık açık herşeyi anlattım ama ısrarla aynı sonuç değişmiyor. bazen beni aldattıgını düşünüyorum gerçekten
benimde kafamda bu ihtimaller canlandı özelliklede bugün bunu yazdıktan sonra günlerdir gün içinde hiç aramıyorum onu o arasada soğuk konuşuyorum hiç aşkım canım demiyorum bile ama hiç değişmiyorBaskasi olabilir
ne yapayım sence napıcamı bilmiyorumİnsanlar çok süre geçirdikleri zaman ki 12 yıl az bir süre değil doğal olarak alışılmış ve giderek sıkılmış olabilir yeni arayışlara girebilir inşallah öyle bişey değildir bence bu aldatma fikrini bi netliğe kavuşturun önce ne ne değil sonrada öyle bir durum söz konusu değilse farklı şeyler deneyin değişik hobiler edinin çocuğunuzuda katın eğlendiğinizi ve ilginizi ondan çektiğinizde durumun farkına varıp belkide aranıza katılmak isteyecek biraz kurcalamayın ve az ilgilenin kısaca ayna gibi o nasılsa sizde aynısını yapın fazlasını değil ama şu aldatma işini bir netleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?