- 30 Ocak 2016
- 762
- 1.309
- 113
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
Ben de uykuluyken pimi çekilmiş bomba gibi oluyorum. Eşiniz de uykuluyken sinirli olmuştur istemsizce. Arayı düzeltebildiniz mi bari?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok dede işi kısmet işiO da cok kotuymus yahu, motorcu diye aliyorsun sonra dede cikiyorHaydi az bucuk himbil biri dedelesir soka girmezsin ama bu cok cok kotuymus
Esiniz cok yorgun zaten caniniz sikildi diye esinizi uyandirip o saatte icmenizi anlam veremedim cok canin sikiliyorsa sende calismaya basla esinizinde saati azaltsin kolay mi öyle 8te kalk git ise aksam 9 veya 10 veya 11 de eve gelmesi yazik günah adama degil mi? Senin de canin sıkıliyo haklisin ama napabilirsin? Eve para getirmeye calisiyor.. benim esimde 2 iste calisiyor yinede biraz ilgileniyo ana benimle fazla ilgilenmesini istemem sonucta oyun oyna diyorum önüne cay koyuyorum bende kendi arkadaslarimla bulusmaya gidiyorum canim skldigi zaman, sürekli ilgi nereye kadar fazla sıkar insani kendine hobi yap birseyler veya is aramaya basla calismiyosan veya arkadaslarinizla görüsmeye bak derim3 aylık evliyim. Sorsanız 30yıllık evli gibi. Ona da hak veriyorum işi yoğun sabah8de gidiyor akşam kaçta geleceği belli değil kendi işi.
Bu akşam arkadaşının düğününe katıldık. Geldik evde biraz sohbet ettik. Ben çay koydum bişeyler hazırım film izleriz diye düşündüm. Yarın Pazar tatil. Eşim o arada uyumus uyandırdım hiç oralı olmadı. Sonra sinirli bir şekilde “ ben ne zaman dinleniyorum, bünyem kaldırmıyor artık dinlenmek istiyorum dedi”.. bende sıkıldığımı birlikte sohbet muhabbet ederiz herseyin hazır olduğunu söyledim. Gözlerini kocaman açıp yüzüme “ ben uyucam “ dedi. Ağlaya ağlaya mutfağa geldim. Kendime bir bardak çay koydum sinirden peş peşe sigara içiyorum. Artık kendi kendime yetebilmeyi, ilgi sevgi beklememeyi istiyorum. İlgi şefkat gösteren şen şakrak olan hep benim. Bende tükeniyorum artık.
Tabiki adam düşünmeli ama konu sahibi doğru yanlış herşeyden şikayetçi. Bu beni rahatsız etti. Sürekli ilk sf da yeni bir konusu var. Sadece üç ayda. Biraz da zamana bırakıp sabretmek lazımBen konu sahibini anladım aslında,ama stratejisi yanlış.
O görücü usülü evlendi,belki yüzde otuz var elinde.
O bunu evlendikten sonra da olsa yükseltmek,tamamlamak, 80lere bari çıkarmak istiyor,ama adam düşünüyor ki ee tamam sevdikki evlendik,daha ne istiyor bu kadın?
Kadın çabalar,usanır,kabuğuna çekilir,adam bu defa noluyoruz yav olur,o başlar peşinde dolanmaya..
Pek değişmez bu hikaye.
Yoksa uyusun tabi,ama onu bekleyen,iki söz etmek isteyen eşini de düşünmeli...
Ama kimi evrim geçiriyor miss,o nolacak:))
Yokuspokus mıydı sanki,eşi motorsiklet tepesinde gezerken kumandalı pijamalı dedeye dönüşmüş:))
Her erkeğin içinde bir dede saklıdır diyorum ben,er ya da geç gösterir kendini![]()
Sizinle evlenince hayatına huzur geldi demekki :)Evet, deli dolu serseri diye aldım, içinden tam zamanlı ev erkeği çıktı.Kimse de bu adamı evlenmeden önce tanımadığımı iddia edemez, kendisi 15-20 senelik arkadaşımdı zaten. Adamın sanki hayattaki nirvanası, zirvesi benle evlenip çocuğu olması idi, ulaştı ve şimdi kendi huzurlu koltuğunda ömrünün geri kalanını tamamlıyor.
Uyuyan insan gerçekten uyandırılmaz.Çalışmak çok yorucu.Sizide anlıorum bide çalışmıosanız enerjinizde yüksek olur.Ama çalışan insan için 10 dklık uyku bile hazinedir.Bence sizde çalışın o bişeyler hazırlayıp sizin peşinizden koşsun.3 aylık evliyim. Sorsanız 30yıllık evli gibi. Ona da hak veriyorum işi yoğun sabah8de gidiyor akşam kaçta geleceği belli değil kendi işi.
Bu akşam arkadaşının düğününe katıldık. Geldik evde biraz sohbet ettik. Ben çay koydum bişeyler hazırım film izleriz diye düşündüm. Yarın Pazar tatil. Eşim o arada uyumus uyandırdım hiç oralı olmadı. Sonra sinirli bir şekilde “ ben ne zaman dinleniyorum, bünyem kaldırmıyor artık dinlenmek istiyorum dedi”.. bende sıkıldığımı birlikte sohbet muhabbet ederiz herseyin hazır olduğunu söyledim. Gözlerini kocaman açıp yüzüme “ ben uyucam “ dedi. Ağlaya ağlaya mutfağa geldim. Kendime bir bardak çay koydum sinirden peş peşe sigara içiyorum. Artık kendi kendime yetebilmeyi, ilgi sevgi beklememeyi istiyorum. İlgi şefkat gösteren şen şakrak olan hep benim. Bende tükeniyorum artık.
Evet, deli dolu serseri diye aldım, içinden tam zamanlı ev erkeği çıktı.Kimse de bu adamı evlenmeden önce tanımadığımı iddia edemez, kendisi 15-20 senelik arkadaşımdı zaten. Adamın sanki hayattaki nirvanası, zirvesi benle evlenip çocuğu olması idi, ulaştı ve şimdi kendi huzurlu koltuğunda ömrünün geri kalanını tamamlıyor.
Ah cnm ah boşver takılma. benim eşimde çok yoğun çalışıyor şu an aynı senin esin gibi koltukta da sızdı :) yazık diyorum uykusuz kalıo yoruluo bazen gece gidiyor pazar tatili bile olmuyor hak veriyorm. Bende ilgiyi seven biriyim her kadin gibi şu an birde hamile olduğumu öğrendik artı 1.5 kat ilgi bekliyorum bizde hep ilgi ondan gelmiştir en başından şimdiye kadar 5 aylık evliyim. Ben yapı itibariyle de soğuk birisiyim ama evlenince ilgi göstermem gerektiğini biraz daha anladım. Sevince de oluyor zaten. Diğer konularına da baktım ailesine hiç takılma Bu erkekler aynı aslan kesilir orda ornegin yapmam etmem bişeyi kapıdan çık arabaya bin aşkım papatyam başlar bende O orda öyle yaparken he he derim geçerim sende öyle yap gerçekten umursama olan bize oluyor.kendine uğraşlar bul mutlaka ben şu an bebek odaklı oldum ilgi milgi bu haftalarda hiç gözüm görmüyor mesela o bile midemi bulandırıyor :) ha sana bebek yap demiyorum yanlış anlama evlilikte gunlik işler bile yeni evlilikte bi uğraş oluyor adapte sorunu yüzünden ben çok yoruluyordum mesela hala öyle. Atıyorum kek poğaça değişik şeyler yap akşam çayın yanına hoşuna gider eşinin de ilgini böyle göster sürekli üstüne duşerek değil ;-) ben arada yaparım şaşırır benim ki mutlu olur sende farklı şeyler dene zamanla oturacak herşey ben inaniyorum kendini soğutma3 aylık evliyim. Sorsanız 30yıllık evli gibi. Ona da hak veriyorum işi yoğun sabah8de gidiyor akşam kaçta geleceği belli değil kendi işi.
Rahatsız ettiyse paylaştığım konulara bakmazsınız olur biter. Yada güzellikle anlatabilirsiniz. Zaten burası bdv bölümü , konu açma sınırı da yok. Benden yaşça büyük güzellikle anlatan fikir aldığım insanlar için açıyorum konularımı. Siz uğramayın bence.Tabiki adam düşünmeli ama konu sahibi doğru yanlış herşeyden şikayetçi. Bu beni rahatsız etti. Sürekli ilk sf da yeni bir konusu var. Sadece üç ayda. Biraz da zamana bırakıp sabretmek lazım
Canım upuzun yazıları okumaktan çok keyif alıyorum uzunca yazıp anlatmışsın teşekkür ederim. Yazdıklarını kulagıma küpe yaptım birde öyle deneyeceğim :)Ah cnm ah boşver takılma. benim eşimde çok yoğun çalışıyor şu an aynı senin esin gibi koltukta da sızdı :) yazık diyorum uykusuz kalıo yoruluo bazen gece gidiyor pazar tatili bile olmuyor hak veriyorm. Bende ilgiyi seven biriyim her kadin gibi şu an birde hamile olduğumu öğrendik artı 1.5 kat ilgi bekliyorum bizde hep ilgi ondan gelmiştir en başından şimdiye kadar 5 aylık evliyim. Ben yapı itibariyle de soğuk birisiyim ama evlenince ilgi göstermem gerektiğini biraz daha anladım. Sevince de oluyor zaten. Diğer konularına da baktım ailesine hiç takılma Bu erkekler aynı aslan kesilir orda ornegin yapmam etmem bişeyi kapıdan çık arabaya bin aşkım papatyam başlar bende O orda öyle yaparken he he derim geçerim sende öyle yap gerçekten umursama olan bize oluyor.kendine uğraşlar bul mutlaka ben şu an bebek odaklı oldum ilgi milgi bu haftalarda hiç gözüm görmüyor mesela o bile midemi bulandırıyor :) ha sana bebek yap demiyorum yanlış anlama evlilikte gunlik işler bile yeni evlilikte bi uğraş oluyor adapte sorunu yüzünden ben çok yoruluyordum mesela hala öyle. Atıyorum kek poğaça değişik şeyler yap akşam çayın yanına hoşuna gider eşinin de ilgini böyle göster sürekli üstüne duşerek değil ;-) ben arada yaparım şaşırır benim ki mutlu olur sende farklı şeyler dene zamanla oturacak herşey ben inaniyorum kendini soğutma
Bunu açtığın konuda yazsaydın keşke, orda keyfi uyandırmışsın gibi anlaşılıyor, kendi uyandır diyip sonra de diye sana kızıyor ki ,uyku sersemi öyle davranmastır da siz dünden beri cözmüssünüzdür bu problemi :)Arkadaşlar anlatamıyorum sanırım. Acıktım hazırlık yap beni uyandır diyen kendisiydi durduk yere uyuyan adamı uyandırmadım.
Evet oraya yazmak hiç aklıma gelmedi :) sabah uyandık hiçbir şey olmamış gibiydi sanırım uyku sersemiydi dediğiniz gibi :)Bunu açtığın konuda yazsaydın keşke, orda keyfi uyandırmışsın gibi anlaşılıyor, kendi uyandır diyip sonra de diye sana kızıyor ki ,uyku sersemi öyle davranmastır da siz dünden beri cözmüssünüzdür bu problemi :)
Ben bunu konu açmanız beni rahatsız etti anlamında söylemedim. Üç ayda bu kadar olumsuzluğa takılmanız beni kadın olarak manevi anlamda üzdü. Anlatmaya çalıştığım buydu. Sert mi anlatmışım bilemedim.. Yoksa evet, dediğiniz gibi uğramaz, bana ne derdimRahatsız ettiyse paylaştığım konulara bakmazsınız olur biter. Yada güzellikle anlatabilirsiniz. Zaten burası bdv bölümü , konu açma sınırı da yok. Benden yaşça büyük güzellikle anlatan fikir aldığım insanlar için açıyorum konularımı. Siz uğramayın bence.