İlgisiz Eş

nergiiiissss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2021
10
7
1
26
Merhaba bayanlar burada yeniyim.. dertleşecek kimsem olmadığı için bu sayfaya üye olmaya ve derdimi sizlerle paylaşmaya karar verdim. Ben 1 buçuk senelik evliyim eşimle severek evlendik evliliğimizin ilk bi kaç ayı çok güzeldi ama daha sonradan birşeyler olmaya başladı. Arkadaşlarıyla beraber vakit geçiriyor, bana karşı çok ilgisiz en ufak bi tartışma da anneesinin evine gidiyor orada kalıyor ve sanki tüm suçlu ben mişim gibi hissettiriyor. 4 aylık bir bebeğimiz var bebeğimize rağmen bile tartıştığımız zaman eve gelmiyor, çalışmıyor çalışmayı sevmiyorum diyor çok kavga ediyoruz yeri geliyor kavga sırasın da Tokat atıyor bana. Ve ben daha 22 yaşındayım bu olaylardan sebep boşanma davasını açtım antidepresan ilacı kullanıyorum artık sağlıklı düşünemiyorum bebeğime yeterli ilgiyi veremediğimi düşünüyorum. Eşimi çok seviyorum ama bu gidişatla sonumuz yok gözüküyor sizce ne yapmalıyım ???

Direk boşanmalısın

Ya kusur
Ya lütfen kusura bakmayın, küçük bir Çocuğa kotu davrandiginizda yada sert baktığınızda bile çocuk aklıyla yanımıza gelmez. Tokat atmak nedir ya,bu kadar mi aciz bir adam. Çocukluktan kurtulamamis olgunluğa erismemis biri olmasa zırt pırt annesinin evine gitmez. Siz yeni doğum yapmışsınız kendinizi kötü hissetmeniz cok normal. Minik bir çocuğunuz varken aklı fikri olgunlaşmamış çalışmayı üretmeyi sevmeyen bir insan için kendinizi üzmeyin bile. Bu tipler hic bir zaman olgunlasamaz ne yazık ki. Bırakın arkadaşlarıyla takılmaya devam etsin

Bile isteye işsiz güçsüz üstelik şiddet uygulayan bir adamla evli kalmaya devam ederek çocuğunuza yazık ediyorsunuz. Bir an önce boşanmalısınız
5 aydır kira vermiyoruz ev sahibimiz çok iyi bir insan ama artık adam da sabır taşı değil evden çıkmamızı söyledi. Benim annem ve babam ayrı babamda çok ilgisiz bir babaydı annem başkasıyla evli üvey babamla aram pek iyi değil boşandığım da iki tarafda da kalamam. Devlet boşanan kadınlara maddi destek sağlıyor mu bebeğim sütten kesilene kadar en azından kendimi geçindirmek için sütten kesilince zaten direk işe girip çalışırım

Normalde öncelikle evlilik terapisi felan önerirdim, ama isin icine siddet girmisse bu öneriyi gönül rahatligi ile yapamam. Bugün tokat atan yarin tekme tokat da döver. Yasiniz üstelik de cok genc daha. Kendinize ve bebeginize güzel bir gelecek kurmaya zamaniniz var. Ha esiniz bu gelecegin icinde olmak istese bunu önce tedavi görerek ispat etmeli. Aksi takdirde hem sizin.ve Bebeginiz in güvenligi icin kesinlikle kabul etmeyin. Cok gecmis olsun. Ve kendinizi su zor zamanlardan gectiginiz icin suclamayin..eminimki Bebeginize sevginizi de gösteriyorsunuzdur..en önemlisi o

Ben sadece bebeğim için üzülüyorum. Bende anne babadan ayrı büyüdüğüm için benim yaşadıklarımı yaşamasın istiyorum ama hepiniz dediğiniz de çok haklısınız

Ah kuzum ya , çok üzüldüm gerçekten. İnşallah bir an önce boşanırsın . Yaşın çok küçük daha . Bir kaç yıl zorluk yaşarsın ama sonra bebeğin büyür , az çok düzenini kurarsın ve inşallah çok mutlu olursun . Kaymakamlığa ve belediyeye başvuru yap , bence yardım alabilirsin.

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim şuan boşanma davası açarak doğru bir karar verdiğimi cevaplarınızla ispatlamış oldunuz
Şimdi aile durumunuzu sonradan yazmışsınız.
Siz boşanma evraklarinizla beraber olduğunuz ilçedeki il sosyal hizmetlere gidin.evraklari verin.borclu oldugunuz yerler varsa onların belgerini verin ve destek talep edin.

Yine sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gidin.ayni şekilde yardım talep edin.size bu konuda yardımcı olurlar
Ayrıca cimerden aile ve sosyal politikalar bakanlığına yardım için başvuru yapın.

En azından kiraniz için, geçinmeniz için ve faturalar için destek alırsınız.
O eşiniz ancak kişiden inşallah nafaka talep etmissindir.
Allah yardımcınız olsun

Çok teşekkür ederim

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Evet 1000 TL nafaka talebi yaptım

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Evet 1000 TL nafaka talebi yaptım
Tamam o evraklarla dediğim yerlere git.
İnternetten adreslerini telefonları al bilgi al mutlaka yardım ederler.
Küçük bebeğin var borcun var şuan çalışmıyorsun mutlaka yardım alırsın dediklerimi araştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…