- Konu Sahibi zerenteacher
-
Kızlar merhaba,, bir konuda daha fikrinizi almak istiyorum:)
Bu yaz bir arkadasım eşinin arkadaşından bahsetti ve biz bu çocukla face de ekledik birbirimizi.Bir akşam 10-15 dakika muhabbet ettik ve sonrasında koca yaz belki bir ve ya iki kere yazışmışızdır.
Ben eylülde okul açılınca bulundugumuz yere geldm( Aynı şehirde çalışıyoruz) geldikten 15 gün sonra buluşalım diye mesaj attı , gittim buluştuk.Akşam faceden mesaj attı, güzel bir gündü teşekkürler yazmış.
Gel geleim probleme:Bu çocuk hiç bir şekilde telefonla arayıp sormuyor, daha bir tane mesaj attığını görmedim.Sadece cuma akşamları mesaj atıyor hafta sonu buluşalım diye,, pazar günleri buluşuyoruz beraberken gayet güzel vakit geçiyor ama dahası yok.Gene hiç arayıp sormuyor.Dediğine göre çok yoğun çalışıyormuş
Bardağı taşıran son damla ise bayramda 10 gün boyunca insan bir bayram kutlamak için aramaz mı ya,, bir mesaj bile atmadı.Bayramdan sonra face de cevrimiçiyim yazmadı bişey, gene ben yazayım dedim, nasılsın falan filan biraz yazıstık sonra cıktı gitti..
Ertesi gün bizi tanıstıran arkadasımı aradım , eşine söyle gitsin sorsun bakalım bunun derdi neymiş diye,, kız sordurmuş ve olumsuz bişey söylememiş ama zamana bırakmak istiyormuş..Ne demek şimdi bu,, ben bu adam için sizce çaba sarfetmeli miyim?
tabiki hayır. bu tavırdaki bir adamın neyine çaba sarfedeceksin ki? hem sürekli facebokta konuşmak da nedir? bir kere görüşmüşsünüz artık seni görmüş etmiş, görgülü bir insan arada bir telefon açıp bir sesini duyar, iki sohbet eder. faceboktan yazıyor olması bana ciddiyetsizlk gibi geldi. ha şunu da söyleyeyim, hiçbir insan iki saniye sesini duyamayacak kadar yoğun değildir emin ol. bu adamın seninle öylesine takıldığını düşünüyorum. araya mesafe koy bana kalırsa. bir de yaşlarınızı merak ettim.
ikimizde 29 yaşındayız , , hayatımda daha önce böylesini görmemiştim...Mesela yarın 29 Ekim tatil,, ben daha üç hafta önce 29 ekimde adalara gidelim demiştim..Dün bütün gece çevrimiçiydi , selam bile vermedi..
Canım bak ramazanda beni görmüş ve araştırmış o kadar çalıştığım yerden tut evim ,neleri sevdiğim gittiğim mekanlar , daha önceki ayrılığımın nedeni vs ... faceden tut telefon numarama kadar herşeyi buldu ...nitekim amacına ulaştı ,bana ulaştı... çok tersledim 2 hafta kadar sürekli aramalar mesajlar ..ben reddettikçe o kendini tanıtma çabasındaydı...cumartesi buluşacaktık işim çıktı dedi şarjı bitti sonra pazar öğlene kadar... öğlende beni aradı ve dedi ki akşama doğru görüşelim mi .? ben de kimsin de seninle görüşeceğim dedim ... bak o kadar çabalayan ve ikna edeceğim seni nolursa olsun diyen adam dünden bu güne tek kelime etmedi..ne aradı ne yazdı.. .ve bugün izinli, ne bahane edebilecek bi işi var bugün ne de başka bişey... Sallayacaksın gidecek ...
bu erkeklerin derdi ne...
aradığı şey neyse onu bulamadı canım... yazışmaları bi yollasam , bu adam mı şimdi arayıp sormayan dersin...kime inanacağız kime güveneceğiz bilmiyorum...
valla kaçması işime gelmedi değil ... zaten kalacak olan adam her koşulda kalır... istikrar yok herifte.. .ben de ona meydan vermem.. .oh olsun canına nasıl da okudumçok var böyleleri,aklına girmek için kırk takla atar,sen yanaşır gibi olunca da ya susar,ya kaçar
valla kaçması işime gelmedi değil ... zaten kalacak olan adam her koşulda kalır... istikrar yok herifte.. .ben de ona meydan vermem.. .oh olsun canına nasıl da okudum
madem ciddi niyetin yok,o zaman ne diye zorla insanın kanına girmeye çalışıp insanın aklını bulandırırsın,çok kızıyorum böylelerine çok
benim söylediklerimi de görmen lazım ama ... dedim madem ciddisin çok al ananı babanı çiçeğini çikolatanı... koyulsun adı söz nişan süresinde tanırız birbirimizi yoksa saçma sapan zamanlara bölünemem... bakarım iyisin, delikanlısın,adamsın devamı gelir yok değilsen, nikah masasında olsam çeker giderimfena korkuttum
korkmasaydı
Canı isterseo korkuyla bir daha uğramaz o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?