Ilgisiz isteksiz koca yardım lütfen

Cidden anlıyorum eşinizi. Yemeğe çıkmak bile meseledir şu an o'nun için. O borca ya da işe takılmış orada duruyor. Sebeplerini en iyi siz bilirsiniz elbette.
Neden etki etmediğini bilemiyorum ama ben sizinle ilgili bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum.
Ev bizim konfor alanımızdır. Nasıl fiziksel olarak soyunup dökünüp oturuyorsak ruhsal da öyle hissederiz. Kendimden yola çıkarak yorumluyorum konunuzu.

Sizde ki sorun şimdi çoğu çiftler var çocuk oldukdan sonra erkeklerde sorun başlıyor o yüzden sorunlar varken çocuk yapma kararı çok erken oluyor isteksizlik 5 ayda 3 sef3r olması ayrı bir sorun insan evlilikden de soğur hayattan da esinle konuşup bu olayı cozmen lazim sessiz kalman çözüm değil daha da aranızın açılmasına sebep olur

Çok konuştum ama inanın çok dile getirdim güzel dille tatlılıkla

Ailesine konu açmanızı anlamadım kocanızın kulağını mı çekecekler. İçinden gelmiyorsa kimsenin zoruyla yapmaz. Arkadaşlarıyla eğleniyorsa sizin yanınızda stresli ve ilgisiz, yorgunsa evliliğin sorumluluğu ağır gelmiş. Para sorunları olunca ve kişi bunları kafaya takınca canı hiçbir şeyi istemeyebilir. Bebeği planlı mı yaptınız, ikiniz de istiyor muydunuz?

Ailesine özel konuları açmadım sadece bana bağırdığını yoğun işten dolayı değiştiğini bu borç yükünden biraz bizi kurtarmaları için anlattım ,bebek planlı oldu biz istedik

Ailesine özel konuları açmadım sadece bana bağırdığını yoğun işten dolayı değiştiğini bu borç yükünden biraz bizi kurtarmaları için anlattım ,bebek planlı oldu biz istedik
Bu tarz aileye anlatımlar bazı kişilerde ters tepebiliyor. Eşinize ilgisiz davrandığınızda ne oluyor, hiç denediniz mi? Size bağırdığı kötü davrandığı için özür diledi mi? Bazı erkeklerin ilgisi evlenene kadar sürüyor sonra zaten bir yere gidemez deyip ilgiyi alakayı kesiyor. Okuduğum kadarıyla ayrılmak istemiyorsunuz o zaman sizin ona muhtaç olmadığınızı ve her an gidebileceğinizi göstermeniz lazım. Ama bu blöflerle olmaz. Konuşmaya çalışmışsınız onunla da anlamamış. Ben olsam onun üzerine düşmeyi bırakırım, kendime hiç yapmadığım kadar ilgi ve alaka, bakım gösteririm. ( Onun için değil kendi mental sağlığım ve değerlilik duygum için.) En kısa sürede de işe devam ederim. Çünkü bunun sonucu ben buyum ya bu şekilde devam edecek ya da yoluna bakabilirsine dönebilir.

Çok haklısınız bebek biraz daha büyüsün işe dönecem ,bağırdığı zaman falan sonrasında hiç bir şey olmamış gibi davranıyor bu onun problem çözme biçimi ,kendime zaman ayırmaya çalışıyorum ama küçük bebekle ve uykusuzla çok zor Ve aklım böyle konularla dolu olduğu için kolumu bile kaldırmak istemiyorum

Sizin durumunuzun bebeğiniz olmasıyla ilgili yok, öncesinde de yürüyen libido değilmiş zaten adam.

Sizinle cinselliği sevmiyor çok üzgünüm (bir dolu sebebi olabilir )
Çocuktan sonra, hepten boşlamasının , sebebi de topluma kendini aklınca kanıtlaması(!)

Hadi cinselliği geçelim , size aptal salak demesinin , acillik olduğunuzda kaygılanmamasının küçümsemesinin , bağımasının sebebi iş borç falan olamaz yani stres topu musunuz siz?

Boşanma ihtimalinizi göze alabiliyorsanız ailelere söyleyin ,bence düzelmez çünkü.

Libido sıfır zaten ,bende de aman aman değil ama en azından ondan iyidir ben stres topu değilim işte kendime haksızlık ettiğimi düşünüyorum kendi değerimi düşürüyorum yanında ama bir yandan da boşanmayı göze alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…