Ilgisiz koca

roselayr

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
33
7
286
Afyon
Mrb arkadaşlar 7 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Kocam okadar ilgisiz ki bana çocuklarına karşı. Bazen okadar bunalıyorum ki.herseyi yek ansıma yapıyorum. Neymiş beyefendi çalışıyormuş. Dün gece 4 de geldi eve oyun oynamış kahvede. Oyunu arkadaslarinı çok sever. Yuklu miktar da kumar borcu yapmis ayrica ama cok pisman bu durumdan. Napcam akil verin. Bu arada 30 yaşında bakımlı bayanım. Doğumdan sonra bırakmadım kendimi

Bakimli olmakla alakasi yok bacim karsidakinin odunlugu.Sende firsatin varsa hep cocuklarinla vakit gecir.Arkadasin fln varsa beraber vakit gecirin.Kendisiyle konusmayi denedin mi hic.

Bakimli olmakla alakasi yok bacim karsidakinin odunlugu.Sende firsatin varsa hep cocuklarinla vakit gecir.Arkadasin fln varsa beraber vakit gecirin.Kendisiyle konusmayi denedin mi hic.
Zaten hep öyleyim arkadaşlarımla çocuklarımla vakit geçiriyorum. Aile olarak da beraber vakit geçirmek istiyorum. Bunu çok dile getirdim hep üste çıktı. Hatta bağırıp hakaret yemek de cabasi

Çocuklarımda pişmanlık yaşamıyorum.onlar benim canim kanım herşeyim. Sence düzelir mi bu adam naparsin sen olsan
Hep mi böyleydi zamanla Mı böyle oldu ?
Ailesi ile Konuşmayı denesen belki o zamsn değişim olabilir .

Bir adam karısına ve cocuklrına neden ilgi göstermez ?
Ve bir kadın böyle bir adama neden 2 evlat verir?
Ve
Bu kadın bu adamdan neden ayrılmaz ?
Kumar borcu nedir ya hala böyle insanlar var mı ?

Bu adam hep mi böyleydi?? Sonradan mı oldu? Bu önemli. Benim eşimde nişanlıyken kahveden çıkmazdı yeri geldi kavga ede ede yeri geldi konuşarak düzeldi şükür. Yine gidiyor ama kendini unutmuyor. Acaba evde mi sıkılıyor?

Aslında bizde severek evlendik. Çok da bekledik evlenmek için.sifirdan başladık hatta. Hersey iyiyken kötüye çevirdi herşeyi.cok hırslı kolay ve cabuk para kazanayım derken böyle bişey yapmış. Şimdi ondan dolayı eve gelmek istemiyor. Kendini kahveye verdi adam

Aile büyüklerini araya sokun. Kumar ve çabuk kolay para kazanma hırsı ciddi sorun.

Aslında bizde severek evlendik. Çok da bekledik evlenmek için.sifirdan başladık hatta. Hersey iyiyken kötüye çevirdi herşeyi. Parayı hazır ve kolay kazanmayı dusumdu

aynı benim kocam....aynu yastayiz ..seninkink bilmem ama benimki çocukluğundan beri sokaklardaymis arkadaslari eve gidince bu başka arkadaslara takılıyor ..eve gelincede tlf alip odasına geçiyor ...cinsel hayatiniz nasil

Kendini kahveye verdi mi? Benim kuzenimin eski esi ayni seninki gibi kumarda borclari topluyordu. Kuzenim kredi cekip ve sagdan soldan borc alip ödedi bir kismini. Bir baktiki arkasi kesilmiyor bosandi adamdan. Senin esinim kahvede oynamadigi ne malum. Veya evli adamin kahvede ne isi var. Bence agirliginizi artik koymaniz lazim.

Bilmiyorum kahvede kumar yasaktır heralde. Yaptığından çok pisman

aynı benim kocam....aynu yastayiz ..seninkink bilmem ama benimki çocukluğundan beri sokaklardaymis arkadaslari eve gidince bu başka arkadaslara takılıyor ..eve gelincede tlf alip odasına geçiyor ...cinsel hayatiniz nasil
Malesef benimkide öyle resmen herkesi avutuyor bi kendi ailesi hariç. Çocukluğunda hep dışarıdaymış benimkide. Yaptığı işte hep dışarda olması gereken bi iş.seninki ne iş yapıyor? Sen nasıl yürütüyorsun?

nasil mi yürütüyorum .psikolijim berbat .yapayalnizim.sevulmek nasıl bisey veya bu derdini kocanla paylaşmak nasıl bisey. yada en yakininin ölüm haberini sıradan bisey gibi söyleyip ben sinir krizi gecirirken o tv karsisinda kumanda elinde facebooklarda gezinirken o çaresizlik o yalnizlik ..o anda ihtiyacim olan bir el. .yok yok yok...bir evladım var.insanlar sapık taciz tecavüz organ mafyası...kendi hayatımı harcamak zorundayım...

ben karı koca sevisiyormu diye merak ederim..o derece yabancıyız. yanlışlıkla birbirimize d3gsek günaha girdik diye tövbe edecegiz o derece

Babamda öyleydi eskiden
Biz büyüdükce ilgisi artti.
Hatta ben evlenicem dedigimde bile 30km uzakta yasama oradi cok uzak gitme demisti.
Bazen cocuklar anne babaya ilgi göstermelerini sagliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…