İlgisiz konuşmayan koca

Bence konusmalisin tatli dillede istediklerini aşilamalisin yavaş yawas birden olmaz ama.beynine islemelisin sonra faliyete gecirmelisin . Kendini saldıysan bu durumlar karsisinda biraz silkelen ve kendine bakim filan yap kendini önemse kendjni sev fark edecektr illa ki saldim cayira olma bebeğim . Erkek milleti ruhsuzlar .

Fevri davranmayın.
Siz her gün onunla ilgileniyorsunuz değil mi ? Eşiniz 3 yıl boyunca alışmış mı peki buna ? Tabii kii de EVET. Peki alışkanlıklar değişince insan biraz bocalar. Siz hiç bunu yapmayı denediniz mi? Her gün yaptığınız rutin işlerden bir kaç tanesini yapmayın bakalım. Her gün "Nasılsın?" diye soruyorsanız, yarın sormayın. Hal-Hatır sormayın, gününün nasıl geçtiğini sormayın. O sizin ilgi ve alakanıza alışmış. Bir gün de onu umursamıyor ve ilgilenmiyor gibi davranın. Eminim eşiniz ne yapacağını şaşırır. "Hergün benimle ilgilenirdi, beni merak ederdi, acaba bugün ne oldu da bişey demiyor?" diye kendi kendini yer. Bişey kaybetmezsiniz. Bi deneyin.

İletişim. Anahtar bu olacak aranızda.
Konuşmadan, nedenlerini sormadan davranmanız doğru olmaz.
Öncelikle eşinizin gerekçelerini öğrenmenizde fayda var.
Sonrasında da durumu ona göre değerlendirirsiniz.

Evlenmek için evlwnmedim kendi iki sene haber yolladi durdu sürekli nisanliyken geldiğinde boyle değildi zaten o süreçte ev esyasi vs konuşuyorduk kafada düğün telasi vs vardi blmiyorm ne degisti
Artık elindesin çünkü.benimki yıllarca pesimden koştu,hediyeler vs.
Şimdi aynen dediğin gibi.ne konuşur,ne halimi sorar.tek çıktığımız yer 3aylık bebeğimizin kontrolleri.
Ben çok sinirliyim.o mu bu yüzden böyle ben mi onun yüzünden böyleyim anlamadim

soğuk davranın biraz
bazı şeyleri de aksatabilirsiniz
yukarıda bir arkadaş da yazmış soğuk uzak davranın
ama tripli değil kesinlikle soru sorunca cevap verin

ve ve çok klişe ama süslenin püslenin çocuğunuzla gezmeye çıkın
bence işe yarar az da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…